Τηλ.Κέντρο Αθήνας: (+30) 210 32 32 822 | Τηλ.Κέντρο Θεσσαλονίκης: (+30) 2310 222 123 | info@medicosmetic.gr

Active Laser

Χάσε 5 κιλά ΜΟΝΟ με 149€

Χάσε 5 κιλά ΜΟΝΟ με 149€

Ισχυρό αδυνάτισμα με laser!

Πρόκειται για μία μη επεμβατική και άκρως οικονομική μέθοδο αδυνατίσματος, η οποία δουλεύει ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του σώματος. Αρχικά, εφαρμόζονται στο σώμα 14 πλάκες σε διαφορετικά μεγέθη, οι οποίες εφαρμόζουν laser χαμηλής συχνότητας, για αυτό άλλωστε βλέπουμε να φωτίζεται το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα.

Το laser “λιώνει” τα λιποκύτταρα και ρευστοποιεί τον λιπώδη ιστό. Κάνει με άλλα λόγια διάτρητη τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα το περιεχόμενό τους να αδειάζει και αποβάλλεται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος.

Η σημαντική διαφορά

Η σημαντική διαφορά με άλλες μεθόδους, είναι ότι τα λιποκύτταρα βρίσκονται σε διαφορετικά βάθη στην επιδερμίδα, ενώ άλλα είναι λιγότερο και άλλα περισσότερο διογκωμένα. Έτσι, το ACTIVE LASER που εκπέμπει πολυεστιακό laser (δηλαδή laser με πολλές δέσμες ταυτόχρονα, που φτάνουν σε διαφορετικό βάθος το καθένα), επιδρά στο κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά και το καταστρέφει, με αποτέλεσμα να έχουμε αισθητή μείωση του τοπικού πάχους. Επιπλέον, το πολυεστιακό laser εξασφαλίζει διπλή δράση, δηλαδή λιποδιάλυση και σύσφιξη ταυτόχρονα!.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για να πάρεις την προσφορά!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα