Ποια γυναίκα δεν θέλει να δείχνει τον καλύτερό της εαυτό; Ανάμεσα λοιπόν στις καθημερινές υποχρεώσεις, τη δουλειά, τη μαγειρική και τα παιδιά… μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε λίγο τον εαυτό μας; Μήπως το καλύτερο δώρο θα πρέπει να το κάνουμε εμείς στον εαυτό μας; Είναι γεγονός, ότι με 2 σχεδόν “μαγικές” θεραπείες μπορεί να πρόσωπό μας να ανανεωθεί και δείξει μέσα σε 20 μόλις λεπτά αισθητά πιο νέο!

ΤΟ BOTOX 
Με το γνωστό πλέον botox, οι ειδικοί δρουν επάνω στον μυ του προσώπου, για να αναστείλουν τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και να εμποδίσουν τις συσπάσεις. Έτσι, οι οριζόντιες ή κάθετες ρυτίδες στο μέτωπο, στα μάτια και στο μεσόφρυο βελτιώνονται αμέσως, μέσα από μία ανώδυνη διαδικασία που διαρκεί το πολύ 20 λεπτά. Αρκετές γυναίκες πλέον πραγματοποιούν μία φορά τον χρόνο μία θεραπεία botox, ακόμα και προληπτικά σε πιο νεαρή ηλικία, ώστε να επιβραδύνουν το “σπάσιμο” του προσώπου τους.
ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ 
Πρόκειται για την ενέσιμη θεραπεία, που χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία για την αποκατάσταση των ρυτίδων του προσώπου, των ρινοπαρειακών πτυχών, τον τονισμό των χειλιών, τις ρυτίδες “καπνιστή” κ.α. Όταν το ζητούμενο είναι λοιπόν, η ανάκτηση του χαμένου «όγκου» του προσώπου, το «γέμισμα» των ρυτίδων που διαγράφονται πια έντονα ή τα πολύ δύσκολα σημεία όπως οι ρυτίδες πάνω από τα χείλη, τότε το υαλουρονικό μπορεί να δώσει άμεσα τη λύση.
Μην περιμένετε πότε το πρόσωπο θα δείξει έντονα τα σημάδια γήρανσης και κόπωσης. Είτε για πρόληψη, είτε για άμεση αντιμετώπιση, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και αποκαλύψτε τον πιο λαμπερό εαυτό σας!