Τι είναι η ανόρθωση προσώπου;

Η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική δίνει συνεχώς νέες αποτελεσματικές λύσεις ανόρθωσης προσώπου με σκοπό να αντιστρέψουμε την φυσιολογική γήρανση του προσώπου. Τα Medi Cosmetic για άλλη μία φορά προσφέρουν τις πιο σύγχρονες μη επεμβατικές θεραπείες για την ανόρθωση προσώπου με κυρίαρχη το Thread Lifting.

Πως γίνεται η ανόρθωση προσώπου με χειρουργικά νήματα;

Τα χειρουργικά νήματα, αποτελούν την πιο διαδεδομένη και περιζήτητη λύση για άμεση σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου. Αποφεύγοντας τις κλασσικές επίπονες χειρουργικές μεθόδους αντιγήρανσης του προσώπου, το Thread Lifting πρόκειται στην ουσία για μία διαδικασία εντελώς ανώδυνη που προσφέρει ολική επαναφορά της σφριγηλότητας και της νεανικότητας στο πρόσωπο.

Η ανόρθωση προσώπου με τη μέθοδο Thread Lifting επιτυγχάνεται με τη χρήση βιοαπορρηφήσιμων μικρονημάτων. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν 2 είδη νημάτων που μπορούν να εφαρμοστούν. Τα νήματα PDO (απλά νήματα) και τα ανορθωτικά νήματα COG. Και τα 2 είδη νημάτων είναι ευρέως γνωστά εδώ και χρόνια στον κλάδο της ιατρικής, ενώ είναι 100% βιο- απορροφήσιμα.

Πως γίνεται η εφαρμογή των νημάτων στο πρόσωπο;

Τόσο τα απλά νήματα όσο και τα ανορθωτικά, τοποθετούνται στο δέρμα εντελώς ανώδυνα και ατραυματικά. Ειδικότερα, τα νήματα PDO τοποθετούνται υποδερματικά είτε σε μορφή πλέγματος είτε πολλά μαζί, με την βοήθεια μία ατραυματικής βελόνας. Το πλέγμα αυτό προσφέρει στήριξη στους ιστούς, ενώ παράλληλα προκαλείται νέα κολλαγονογέννεση με αποτέλεσμα τη συνολική αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Από την άλλη τα ανορθωτικά νήματα COG, φέρουν μικρά άγκιστρα στις άκρες τους, με αποτέλεσμα μόλις τοποθετηθούν να «τεντώνουν» τον υποδόριο ιστό επιτυγχάνοντας μία απόλυτα φυσική ανόρθωση προσώπου.

Σε ποια σημεία τοποθετούνται τα νήματα για ανόρθωση προσώπου;

Τα νήματα εφαρμόζονται στις προβληματικές περιοχές του προσώπου που χρήζουν ανόρθωσης και αυτά συνήθως είναι η περιοχή του οβάλ και του περιγράμματος. Η εφαρμογή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος όπου υπάρχει δερματική χαλάρωση. Αυτή η χαλάρωση μπορεί να είναι αποτέλεσμα:

  • της φυσιολογικής γήρανσης
  • κακής ποιότητας δέρματος
  • απότομης απώλειας μαζικού βάρους.

Ποια η διάρκεια της θεραπείας ανόρθωσης προσώπου;

Η θεραπεία Thread Lifting διαρκεί κατά μέσο όρο 30-40 λεπτά της ώρας. Για την πραγματοποίησή της δεν απαιτείται γενική αναισθησία, ενώ ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του την ίδια κιόλας ημέρα. Εφαρμόζεται τοπικά αναισθησία για την αποφυγή ενοχλήσεων ενώ γενικά η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και ασφαλής.

Τα αποτελέσματα από την ανόρθωση προσώπου είναι μόνιμα;

Εξαιτίας της υδρολυτικής τους ικανότητας, τα νήματα απορροφόνται σταδιακά από τον οργανισμό μέσα σε 8-10 μήνες. Ωστόσο σε όλο αυτό το διάστημα τα νήματα αφομοιώνονται εντελώς από τον περιβάλλοντα δερματικό ιστό παράγοντας εκ νέου κολλαγόνο και ελαστίνη. Έτσι το αποτέλεσμα της ανόρθωση προσώπου διατηρείται για 18 έως και 24 μήνες. Σε όλο αυτό το διάστημα η επιδερμίδα συνεχώς αναπλάθεται ενώ παράλληλα συσφίγγεται και αποκτά νεανική όψη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ανόρθωσης προσώπου και για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, επικοινωνήστε με τα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic. Τα εξειδικευμένα κέντρα Αισθητικής και Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, επενδύουν συνεχώς σε νέες τεχνικές και θεραπείες προσώπου και σώματος προσφέροντας στους καταναλωτές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

Βρείτε μας σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

για Αθήνα καλέστε στο
210 32 32 822

για Θεσσαλονίκη καλέστε στο
2310 222 123