Τα Χριστούγεννα είναι ήδη προ των πυλών. Εάν λοιπόν ετοιμάζεσαι πυρετωδώς για τις γιορτινές σου εμφανίσεις μάλλον ήρθε η ώρα για μια γρήγορη και εύκολη ανανέωση της επιδερμίδας σου με τη δύναμη της αισθητικής ιατρικής.

Σε αυτό θα σε βοηθήσει το Power Lift (Hi FU), μια μοναδική αναίμακτη και αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης του προσώπου, που θα σου χαρίσει μια νεανική όψη, χωρίς ψεγάδι για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Λίγα λόγια για τη μέθοδο

Πρόκειται για μία από τις πλέον δραστικές θεραπείες, η οποία λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων προσφέροντας εντυπωσιακό lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χωρίς χρόνο ανάρρωσης! Το Power Lift δρα σε πολλαπλά επίπεδα του δέρματος, με αποτέλεσμα να «χτίζει» ένα τρισδιάστατο φυσικό αποτέλεσμα, χάρη στην τεχνολογία Deep View, η οποία εστιάζει με απόλυτη ακρίβεια στα επίμαχα σημεία.

Άμεσα & ορατά αποτελέσματα

Η τεχνολογία αιχμής του Power Lift εγγυάται απόλυτη σύσφιξη και ανόρθωση σε ελάχιστες συνεδρίες και χωρίς τη χρήση κάποιας χημικής ουσίας. Μπορεί να εφαρμοστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα σε ζυγωματικά, λαιμό, ντεκολτέ, μέτωπο και οβάλ προσώπου, προσφέροντας απόλυτα φυσική ανόρθωση που διαρκεί αρκετά χρόνια. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι το Power Lift αντιμετωπίζει σε μία και μόλις συνεδρία 3 βασικά προβλήματα που κάνουν το πρόσωπό μας να φαίνεται θαμπό, κουρασμένο και γερασμένο. Ποιά είναι αυτά; Το διπλοσάγονο, οι ρυτίδες και η βλεφαρόπτωση! Με αυτόν τον τρόπο αποκτάς ήδη από την πρώτη συνεδρία ανορθωμένο βλέμμα και μια φρέσκια και δροσερή όψη, που θα σε κάνει να φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη!

Info:

Κέντρα αισθητικής κοσμετολογίας Medi Cosmetic

www.medicosmetic.gr

e-mail: info@medicosmetic.gr

Facebook: MediCosmeticGR

Instagram: medicosmetic.gr

Youtube: Medi Cosmetic

Source: YOUWEEKLY

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
  ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

για Αθήνα καλέστε 
210 32 32 822

για Θεσσαλονίκη καλέστε
2310 222 123