ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Συνήθως τρέχουμε να διορθώσουμε τις ζημιές στο δέρμα μας μετά το καλοκαίρι… Αν όμως προσφέρουμε την κατάλληλη τροφή και άμυνα στο δέρμα μας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης, τότε σίγουρα το καλοκαίρι δεν θα αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στο πρόσωπό μας!
Το πρόβλημα
Η ζέστη και ο ιδρώτας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αυξάνουν το σμήγμα, άρα πρέπει να καθαρίζουμε και να ενυδατώνουμε καλύτερα το πρόσωπό μας. Οι κρέμες και τα αντηλιακά φράζουν τους πόρους, το δέρμα ξεραίνεται και οι ρυτίδες είναι πιο ορατές. Ταυτόχρονα, επειδή ο δυνατός ήλιος της Ελλάδας πολλές φορές μας δυσκολεύει στο να δούμε καθαρά, κάνουμε ακούσιες συσπάσεις, σουφρώνουμε τα φρύδια και σφίγγουμε τα μάτια μας, με αποτέλεσμα να δημιουργούμε ακόμα περισσότερες ρυτίδες.
Υπάρχουν όμως θεραπείες, οι οποίες μπορούν αφενός να θωρακίσουν το πρόσωπό μας, αφετέρου να εξαφανίσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου, ώστε όχι μόνο να χαρούμε το καλοκαίρι που έρχεται, αλλά και να μην βλέπουμε το πρόσωπό μας γεμάτες απογοήτευση τον χειμώνα…
Με τη δύναμη του χρυσού.
Είναι η θεραπεία Scarlet EXP , η οποία είναι η πιο προχωρημένη μέθοδος στη μάχη εναντίον της γήρανσης, με απόλυτα φυσικό και μη επεμβατικό τρόπο. Το Scarlet EXP είναι εφοδιασμένο με επίχρυση κεφαλή, η οποία εφαρμόζεται στο πρόσωπο με συγκεκριμένες κινήσεις και δημιουργεί μια κολλαγένεση από τον ίδιο τον οργανισμό μας, χωρίς να εγχέεται κάποια ξένη ουσία. Ο ίδιος μας ο οργανισμός με άλλα λόγια, κινητοποιείται και παράγει κολλαγόνο για να γεμίσει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, προσδίδοντας μοναδική φρεσκάδα στην όψη μας.
Με τη Μεσοθεραπεία η οποία εμπλουτίζει το δέρμα με μέταλλα, βιταμίνες και αμινοξέα. Που κάνουν μια ανάπλαση των κυττάρων. Η Μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της υφής του δέρματος, τη σύσφιξη, τη χαλάρωση και την αφυδάτωση. Επίσης αντιμετωπίζει τα προβλήματα από την έκθεση στον ήλιο.
Με BOTOX το θαυματουργό.
Ο ήλιος και η αλμύρα αγριεύουν το πρόσωπο και τονώνουν τις ρυτίδες. Το BOTOX όμως καταφέρνει να απαλύνει τις γραμμές και να ηρεμίσει τα χαρακτηριστικά μας. Το σημαντικό εάν το κάνουμε αυτή την εποχή, είναι ότι το μυϊκό σύστημα στο μεσόφρυο ή το μέτωπο θα ακινητοποιηθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε ρυτίδες, όταν δεν βλέπουμε καλά από τον ήλιο.
Το καλοκαίρι σταδιακά μας χτυπά την πόρτα! Ζώντας λοιπόν σε μία χώρα με άπλετο ήλιο, θα πρέπει να θωρακίσουμε το πρόσωπό μας ενάντια στις συνέπειες της φωτογήρανσης, αλλά και να αντιμετωπίσουμε τα σημάδια που έχει αφήσει επάνω μας μέχρι τώρα ο ήλιος και η φυσιολογική διαδικασία γήρανσης.