Υαλουρονικό στα μάτια για ξεκούραστο βλέμμα!

Το υαλουρονικό στα μάτια είναι η κατάλληλη θεραπεία προσώπου, για όσους επιθυμούν να αναζωογονήσουν το βλέμμα τους και να αναστρέψουν τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό τους!

Στα Medi Cosmetic παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέσιμου υαλουρονικού που πραγματοποιούνται από εξαιρετικά καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό για να σας χαρίσουν την πιο ξεκούραστη και ανανεωμένη εμφάνιση!

Γιατί να βάλω υαλουρονικό στα μάτια;

Η θεραπεία, αποτελεί ιδανική λύση για την καταπολέμηση της «υποκόγχιας εμβύθισης» ή αλλιώς το βαθούλωμα στα μάτια που προκαλείται λόγω της μείωσης του λιπώδους ιστού στην περιοχή. Όσο περνάν τα χρόνια, τόσο επιδεινώνεται και η απώλεια του όγκου, ενώ η περιοχή κάτω από τα μάτια μοιάζει όλο και πιο σκούρα καθώς δημιουργείται μια «κοιλότητα».

Το δέρμα που περιβάλλει την περιοχή των ματιών είναι ούτως ή άλλως πολύ λεπτό και ευαίσθητο, οπότε τα σημάδια της γήρανσης εμφανίζονται αρκετά πιο γρήγορα και με έντονο τρόπο. Ωστόσο, το «γέμισμα» της περιοχής με ειδικά fillers υαλουρονικoύ μπορεί να βοηθήσει ακριβώς σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα η έγχυση υαλουρονικού στα μάτια, οδηγεί:

  • στην ανάκτηση του όγκου
  • στην μείωση των μαύρων κύκλων
  • στην εξομάλυνση των ρυτίδων

Η θεραπεία με υαλουρονικό στα μάτια είναι ασφαλής;

Το υαλουρονικό είναι μια ουσία η οποία βρίσκεται στο σώμα μας εκ φύσεως. Μπορούμε να την βρούμε ως περίβλημα γύρω από τα κύτταρά μας, στις αρθρώσεις αλλά και στους συνδετικούς ιστούς. Παράγεται από τους ινοβλάστες και μπορεί να απορροφήσει μέχρι και 1000 φορές το βάρος της σε υγρασία λόγω της υδρόφιλης φύσης της. Έτσι, χαρίζει στο δέρμα:

  • πλούσια ενυδάτωση
  • ελαστικότητα
  • προστασία

Το συνθετικό των fillers υαλουρονικού που χρησιμοποιούνται για το γέμισμα της περιοχής κάτω από τα μάτια, είναι από τις πιο ασφαλείς ουσίες σήμερα, καθώς είναι απόλυτα συμβατές με τον ανθρώπινο ιστό.

Στα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic εφαρμόζουμε υαλουρονικό οξύ από τις κορυφαίες εταιρίες Juvederm και Vivacy. Πρόκειται για ένα δοκιμασμένο προϊόν, απόλυτα ασφαλές που δεν προκαλεί παρενέργειες. Μετά την θεραπεία υαλουρονικού στα μάτια, το υλικό παραμένει περίπου 12 μήνες στον οργανισμό. Στη συνέχεια, διασπάται και απορροφάται από το ίδιο μας το σώμα.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται για τη θεραπεία;

Αρχικά, εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα στη περιοχή κάτω από τα μάτια, όπου θα πραγματοποιηθεί η έγχυση του υαλουρονικού, ώστε να μην υπάρξει καθόλου πόνος. Αφού δράσει η κρέμα, ξεκινάει η έγχυση του υαλουρονικού με κάνουλες οι οποίες δεν προκαλούν κανένα τραυματισμό στον ασθενή. Η διαδικασία της θεραπείας διαρκεί περίπου 5 – 10 λεπτά της ώρας. Στο τέλος, πραγματοποιείται τοπικά μασάζ στην περιοχή ώστε το υαλουρονικό να απλωθεί ομοιόμορφα για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσω τη θεραπεία;

Προτείνουμε να ξεκινήσετε την θεραπεία υαλουρονικού στα μάτια από τα πρώτα κιόλας σημάδια γήρανσης. Ανά διαστήματα, το γέμισμα μικρής ποσότητας υαλουρονικού στα μάτια διατηρεί τον όγκο και την ελαστικότητα της περιοχής με μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό συμβαίνει επειδή όσο πιο μικρή είναι η ποσότητα του ενέσιμου υαλουρονικού που τοποθετείται, τόσο πιο φυσικά είναι και τα αποτελέσματα. Αν ξεκινήσετε τη διαδικασία όταν η περιοχή κάτω από τα μάτια σας εμφανίζει μόνο ελάχιστα σημάδια γήρανσης, τότε ήδη μία μικρή ποσότητα υαλουρονικού θα μπορέσει να επιφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Σε αντίθεση, όταν επιθυμείτε να αντιστρέψετε τα σημάδια γήρανσης που έχουν επιδεινωθεί και «συσσωρευτεί» αρκετά σε βάθος χρόνου, είναι πιο δύσκολο το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και να είναι πλήρως αποτελεσματικό.

Ξεφορτωθείτε μια και καλή τα σημάδια γήρανσης κάτω από τα μάτια και αποκτήστε ξεκούραστο βλέμμα με τα fillers υαλουρονικού! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία και για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού, επικοινωνήστε με τα Medi Cosmetic!

Βρείτε μας σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!