Καλωσορίσατε σε έναν υπέροχο κόσμο ευζωίας και ομορφιάς!

Η Medi Cosmetic ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με γνώμονα τις τελευταίες εξελίξεις της Ιατρικής Κοσμετολογίας.
Όταν οι εξαντλητικές δίαιτες και η γυμναστική δεν έχουν ορατά και μόνιμα αποτελέσματα στο σώμα ή οι κρέμες δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα στη μάχη ενάντια στη γήρανση και την κυτταρίτιδα, η Medi Cosmetic έχει να προτείνει οριστικές, μόνιμες και απόλυτα ασφαλείς λύσεις με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Η γκάμα των θεραπειών της Medi Cosmetic εκτείνεται από τη γλυπτική σώματος, την ουσιαστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, το αδυνάτισμα, τις θεραπείες αντιγήρανσης και χαλάρωσης του προσώπου έως τη μόνιμη αποτρίχωση με laser, την εξαφάνιση των ουλών ακμής, την πλαστική χειρουργική και την εξειδίκευση στην αντιμετώπιση των ρυτίδων.
Η επιστημονική ομάδα της Medi Cosmetic, συμμετέχει σε ετήσια βάση σε παγκόσμια ιατρικά συνέδρια και εκθέσεις, με στόχο να ανακαλύψει και να δοκιμάσει τις τεχνολογίες αιχμής στον κλάδο της Ιατρικής Κοσμετολογίας. Έτσι, η εταιρεία καταφέρνει εδώ και χρόνια να αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα, των καλύτερων θεραπειών που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο.
Πρόσφατα η Medi Cosmetic απέκτησε νέο ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή 27, μετά την πολύ θερμή ανταπόκριση που έχει τόσα χρόνια στα ιατρεία της Αθήνας (Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα).
Τα ιατρεία Medi Cosmetic δεν υπόσχονται θαύματα, αλλά είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν εντυπωσιακές αλλαγές στο πρόσωπο και το σώμα σας.

Βραβεύσεις