Η τεχνολογία Electro Muscular Stimulation εφαρμόζει ηλεκτρικούς παλμούς συγκεκριμένης μορφής και μικρής τάσης κατευθείαν πάνω στους μυς, προκαλώντας μυϊκή σύσπαση και χαλάρωση ακριβώς όπως συμβαίνει με τη φυσιολογική άσκηση.

Τι είναι το HIFEM® ή το HI-EMT;(High Energy Focused Electromagnetic Wave)

Η τεχνολογία HIFEM προκαλεί ανώδυνες , ασφαλείς και εξαιρετικά ευεργετικές συσπάσεις των μυών. Το HIFEM είναι η μόνη τεχνολογία που σας επιτρέπει να χτίζετε μυ και ταυτόχρονα να καίτε λίπος!

Η ουσία της τεχνολογίας HI-EMT

Οι μυϊκές κινήσεις που προκαλούνται από το HI-EMT δεν βλάπτουν αρθρώσεις ή άλλα μέρη του σώματος και μπορούν να ενισχύσουν αποτελεσματικά τους μυς της κοιλιάς ή των γλουτών και να αυξήσουν τον αριθμό και τον όγκο των μυϊκών ινών. Αυτό καθιστά τις γραμμές του σώματος πιο εμφανείς και αισθητικά πιο διαμορφωμένες.

Μελέτες δείχνουν ότι οι κοιλιακοί μύες αυξάνονται κατά μέσο όρο 15-16% έναν έως δύο μήνες μετά τη θεραπεία με HI-EMT.

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του HIEMT μπορεί να στοχεύσει τα κινητικά νευρικά κύτταρα το οποίο διεγείρει άμεσα τη συστολή των μυών .Κατά τη διάρκεια της θεραπείας 30 λεπτών, οι μύες συσπώνται 30.000 φορές με υψηλή συχνότητα και υψηλή ένταση, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τη γενική άσκηση! Η ακραία σύσπαση των μυών απαιτεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας, επομένως χρησιμοποιούνται για καύσεις και τα λιποκύτταρα δίπλα στον μυ, οδηγώντας σε απόπτωση και μειώνοντας αποτελεσματικά το πάχος του λίπους.

Οι μυϊκές κινήσεις που προκαλούνται από το HIEMT δεν θα βλάψουν τις αρθρώσεις του σώματος και μπορούν να ενισχύσουν αποτελεσματικά τους μυς της κοιλιάς ή των γλουτών και  να αυξήσουν τον αριθμό και τον όγκο των μυϊκών ινών. Ουσιαστικά κάνει τις γραμμές του σώματος πιο εμφανείς.