Η εξέλιξη στη μη επεμβατική λιποδιάλυση είναι εδώ!
Η νέα ιατρική πλατφόρμα αδυνατίσματος Lipo cible έχει πάρει το όνομά της από την γαλλική λέξη Cible=στόχος και τη λέξη Lipo=λίπος.
Έτσι λοιπόν ήρθε αποκλειστικά στην Ελλάδα, μόνο στα Medi Cosmetic για να βάλει στόχο το επίμονο λίπος που συσσωρεύεται στο σώμα και να το εξαφανίσει!

Το Lipo Cible πρωτοπορεί καθώς διαθέτει διπλή γεννήτρια εκπομπής υπερήχων μεταβλητής συχνότητας
από τα 36kHz έως τα 80kHz!
Οι απόλυτα εξιδεικευμένοι ιατροτεχνολόγοι που χειρίζονται τον εφαρμογέα του LIPO CIBLE
εκπέμπουν συνεχώς υπέρηχους στις περιοχές που κρίνεται πως μας ενδιαφέρουν για την λιποκαταστροφή.

Το Lipo Cible πρωτοπορεί καθώς διαθέτει διπλή γεννήτρια εκπομπής υπερήχων μεταβλητής συχνότητας
από τα 36kHz έως τα 80kHz!
Οι απόλυτα εξιδεικευμένοι ιατροτεχνολόγοι που χειρίζονται τον εφαρμογέα του LIPO CIBLE εκπέμπουν συνεχώς υπέρηχους στις περιοχές που κρίνεται πως μας ενδιαφέρουν για την λιποκαταστροφή.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Οι ψυχροί υπέρηχοι χαμηλής συχνότητας που παράγει το LIPO CIBLE προκαλούν στα σημεία που έχουν προεπιλεγεί τον σχηματισμό αυξημένων ποσοτήτων υγροποιημένων φυσαλίδων αέρα, οι οποίες οδηγούνται σε εξαναγκασμένη ταλάντωση ως προς το μέγεθος και το σχήμα τους. Οι φυσαλίδες αυτές διογκώνονται και τελικά εκρήγνυνται, απελευθερώνοντας ενέργεια ικανή να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων. Η πίεση, σε συνδυασμό με τη θέρμανση της περιοχής, ρευστοποιεί τα λιποκύτταρα, χωρίς να επηρεάζει αγγεία, νεύρα και άλλα κύτταρα.
Το υγροποιημένο πλέον λίπος απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσικό τρόπο, μέσω του λεμφικού συστήματος του οργανισμού. Είναι αποδεδειγμένα η μόνη μη επεμβατική τεχνική για την καταστροφή λιποκυττάρων σε οποιαδήποτε περιοχή με περιττό λίπος και για λιπογλυπτική σώματος, με τόσο άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία!

Η ιατρική πλατφόρμα LIPO CIBLE διαθέτει σύστημα Πολυπολικών Ραδιοσυχνοτήτων χρησιμοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία AMF (Alternate Multi Frequency) που την διαφοροποιεί από άλλα πολύ-πολικά συστήματα ραδιοσυχνοτήτων και αυτό σημαίνει αυτόματη εναλλαγή συχνοτήτων! Σε 3 διαφορετικές συχνότητες: 0,5MHz ή 0,75MHz ή 1MHz ή με αυτόματη εναλλαγή αυτών (waving frequency), επιτρέπεται στην θερμότητα να διεισδύει ταυτόχρονα σε διαφορετικά βάθη, δημιουργώντας μια αίσθηση μασάζ. Παράλληλα δρα και η τεχνολογία AP (Alternate Polarity) , δηλαδή η αυτόματη εναλλαγή πολικότητας, εξασφαλίζοντας την αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών στο μέρος του σώματος όπου έχουμε επικεντρώσει την θεραπεία.
Ο τρόπος που επιχειρούν οι πολυπολικές RF είναι πιο αποτελεσματικός τόσο για την λιποδιάλυση όσο και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η καλύτερη και ασφαλέστερη διείσδυση θερμότητας ως το υποδόριο λίπος επιτυγχάνεται με την μοναδική δυνατότητα εναλλαγής πολικότητας (τεχνολογία AP). Έτσι, επιτρέπεται η αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη στόχευση του λιπώδους ιστού ανώδυνα!
Ο συνδυασμός υπέρυθρων και διπολικής ραδιοσυχνότητας προκαλεί θερμότητα στο συνδετικό ιστό του δέρματος και του υποδόριου ιστού διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης οδηγώντας σε σύσφιγξη και τόνωση του δέρματος. Παράλληλα αυξάνει τον τοπικό μεταβολισμό των λιποκυττάρων, προκαλώντας απελευθέρωση λιπαρών οξέων και αυτόματη συρρίκνωσή τους.

Το LIPO CIBLE συνδυάζει 2 τεχνικές ταυτόχρονα: την αναρρόφηση (Vacuum) και το μηχανικό μασάζ του ιστού (Mechanical Tissue Manipulation) καθώς και την διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων (Bipolar-RF).Η μηχανική κινητοποίηση του ιστού μέσω της αναρρόφησης, μαζί με το υπερθερμικό φαινόμενο των 2 ενεργειών μειώνουν τον όγκο των λιποκυττάρων συμβάλλοντας σε δραστικά και γρήγορα αποτελέσματα.
Η ισχυρή δε ρυθμική αναρρόφηση που διαθέτει, αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια, καθώς το 10% των εξωκυττάριων υγρών του σώματος στην περιφέρεια παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού, με ταυτόχρονη πολυεπίπεδη σύσφιξη, που λειτουργεί πραγματικά βαθιά στους ιστούς και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος.

Το LIPO CIBLE έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις ανθρώπων που επιθυμούν -μη επεμβατικά- να κάνουν λιπογλυπτική σε σημεία του σώματος τους που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν με τις συμβατικές μεθόδους λιποδιάλυσης.
Ωστόσο κατά κύριο λόγο απευθύνεται και σε εκείνους που αποφάσισαν να αδυνατίσουν αποβάλλοντας τα περιττά κιλά από το σώμα τους και δουλεύοντας ταυτόχρονα τις περιοχές από όπου εξαφανίζεται το λίπος για να πετύχουν την πολυπόθητη σύσφιξη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για περισσότερες πληροφορίες

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα