Οι διαφορετικές θεραπείες σύσφιξης, έχουν εφαρμοστεί και τροποποιηθεί μέσα στο πέρασμα των ετών. Αυτό υποδεικνύει ότι δεν υπάρχει μόνο μία θεραπεία για σύσφιξη, αλλά στη σύγχρονη εποχή, ένας άντρας έχει στη διάθεσή του μια πληθώρα επιλογών. Ο σκοπός των θεραπειών σύσφιξης, είναι να καταπολεμούν τη χαλάρωση του δέρματος, η οποία μπορεί να επέλθει έπειτα από πολλές και διαφορετικές αιτίες. Οι βασικότερες από αυτές είναι, η βαρύτητα, η έκθεση στον ήλιο καθώς και η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης.

Οι σύγχρονες θεραπείες σύσφιξης που χρησιμοποιούμε στα Medi Cosmetic, είναι κατάλληλες για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Μέσω της κατάλληλης μεθόδου για εσάς ή των συνδυασμό κάποιων μεθόδων, θα ανακτήσετε τη σφριγηλότητα και νεανικότητα του σώματός σας και τελικά την αυτοπεποίθησή σας!

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται;

Οι θεραπείες σύσφιξης, μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος επιθυμείτε να χάσετε λίπος. Ενδεικτικά, αναφέρονται τα βασικότερα σημεία εφαρμογής:

 • Κοιλιά
 • Χέρια
 • Γλουτοί
 • Μηροί
 • Ψωμάκια

Θεραπείες Σύσφιξης

Οι σύγχρονες Θεραπείες Σύσφιξης των Medi Cosmetic, είναι απόλυτα ασφαλείς και αποτελεσματικές και απευθύνονται σε όποιον θέλει να δει ριζική αλλαγή στο σώμα του!

POWER LIFT

Η θεραπεία POWER LIFT, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν σφιχτό κορμί, αλλά παράλληλα θέλουν να αποφύγουν το χειρουργείο. Λειτουργεί χάρη στη δύναμη των υπερήχων, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται εντυπωσιακό lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος. Σημαντικό πλεονέκτημα του POWER LIFT είναι ότι επιτυγχάνει την απόλυτη σύσφιξη σε ελάχιστες συνεδρίες, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα και χωρίς να απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Παράλληλα, η θεραπεία είναι κατάλληλη και για δύσκολα σημεία του σώματος, όπως οι προσαγωγοί, τα μπράτσα, τα γόνατα, τα πλευρά κλπ.

MAGNA SHAPE

Η πρωτοποριακή μέθοδος MAGNA SHAPE, χρησιμοποιεί την τεχνολογία HIFEM / HI-EMT (ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία εστίασης). Η συγκεκριμένη τεχνολογία, εφαρμόζει ηλεκτρικούς παλμούς απευθείας πάνω στους μυς, προκαλώντας ασφαλείς, ανώδυνες και εξαιρετικά ευεργετικές συσπάσεις. Ουσιαστικά επιτυγχάνει μυϊκή σύσπαση και χαλάρωση όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Στα πλεονεκτήματα της μεθόδου συγκαταλέγονται τα ακόλουθα:

 • Συμβάλλει στο χτίσιμο των μυών (κατά μέσο όρο 16%), ενώ ταυτόχρονα καίει το λίπος (κατά μέσο όρο 19%)
 • Ανορθώνει και αυξάνει τον όγκο των γλουτών (μη επεμβατικά)
 • Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια μόλις 30 λεπτά
 • Είναι ασφαλής και δεν προκαλεί πόνο
 • Δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης
 • Είναι κατάλληλη για όλους

ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΛΜΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Η μέθοδος της ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΛΜΙΚΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ χρησιμοποιεί ακίνδυνους ηλεκτρικούς παλμούς, που μεταδίδονται μέσω των ηλεκτροδίων και επιτυγχάνουν τη νευρική διέγερση. Η διαδικασία αυτή έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό:

 • Ενεργοποιεί το μεταβολισμό
 • Μειώνει τις σωματικές ενοχλήσεις
 • Βελτιώνει τη στάση του σώματος και την ελαστικότητά του
 • Ενισχύει την απώλεια βάρους και λίπους
 • Βελτιώνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία

PLATINUM BODY

Η θεραπεία PLATINUM BODY, ενσωματώνει τις 3 τεχνολογίες αιχμής Cavitation, MultipolarRF, VacuumRF, οι οποίες την καθιστούν ως την πιο ολοκληρωμένη και μόνιμη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής. Μέσω της συγκεκριμένης θεραπείας, επιτυγχάνεται η άμεση σύσφιξη του σώματος και η ταυτόχρονη διάσπαση λίπους. Παράλληλα, μειώνεται η κατακράτηση υγρών, απομακρύνονται οι τοξίνες και τα λιπαρά οξέα αλλά και το τοπικό πάχος. Ουσιαστικά, το PLATINUM BODY, είναι η ιδανική μέθοδος για τον ολικό επανασχεδιασμό του σώματος.

SKIN SCIENCE 3D

Η τεχνολογία SKIN SCIENCE 3D επιτυγχάνει τη διαδερμική διείσδυση δραστικών, πολύτιμων συστατικών (βιοτεχνολογικές λιποδιαλυτικές  και συσφικτικές ουσίες), στις επιθυμητές περιοχές του σώματος. Πιο συγκεκριμένα, η διείσδυση γίνεται απευθείας στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, χάρη στη χρήση ηλεκτρομεταφοράς και ηλεκτρο-όσμωσης. Η θεραπεία έχει έντονη λιπολυτική, αποτοξινωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Ταυτόχρονα επιτυγχάνει επιδερμική σύσφιξη αλλά και σημαντική μείωση πόντων στα επίμαχα σημεία. Είναι κατάλληλη για την ανάπλαση της επιδερμίδας, καθώς βελτιώνει τον τόνο αλλά και την ελαστικότητά της.

Επικοινωνήστε με τα Medi Cosmetic για μια εξατομικευμένη θεραπεία, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και δείτε το σώμα σας όπως δεν το έχετε ξαναδεί!