Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και κλείσε ραντεβού τώρα!

Συμπλήρωσε το τηλέφωνό σου και κλείσε ραντεβού τώρα!

Laserlipolysis®  Η Απόλυτη λύση κατά του τοπικού επίμονου λίπους.

Με την αξιοποίηση του ειδικού μήκους κύματος των 1064 nm και μία αποκλειστική κυματομορφή,  δημιουργήθηκε μία ελάχιστα επεμβατική Laser  θεραπεία που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Αυτά τα ασύγκριτα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται από τις δεκαετείς μελέτες, δημοσιεύσεις και κλινικές αξιολογήσεις της μεθόδου.

Η Laserlipolysis® ενδείκνυται για την αντιμετώπιση τοπικών εναποθέσεων λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική  στα σημεία όπου η δίαιτα και η φυσική άσκηση δεν έχουν αποτέλεσμα Είναι επίσης δυνατή η επέμβαση σε ιδιαίτερα ευπαθή σημεία όπου η κλασική λιποαναρρόφηση δεν συνίσταται όπως κάτω από τα μάτια, τα μάγουλα, το πηγούνι, οι βραχίονες, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, οι γλουτοί, η άνω κοιλιακή χώρα και το εφήβαιο.

Το σύστημα Smartlipo μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δύο διαφορετικές θεραπείες:

την Laserlipolysis®

την Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση.

Laserlipolysis® : Η καινοτομία που άλλαξε ριζικά την Λιπογλυπτική   

Η ακτίνα λέιζερ μεταφέρεται με οπτική ίνα και μέσω μικροκάνουλας 1 – 1,4mm φθάνει στα υποδόρια κύτταρα. Η εκπεμπόμενη υψηλής αιχμής ισχύς μαζί με την αποκλειστική τεχνολογία Βαθμιδωτού Παλμού  διασπά τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, με συνέπεια την διασπορά του κυτταρικού περιεχομένου, ενώ ελαχιστοποιεί την θερμική βλάβη του περιβάλλοντος ιστού. Συνεπώς  προκαλεί συρρίκνωση και διεγείρει το κολλαγόνο, το Smartlipo, συσφίγγει σημαντικά το δέρμα. Για αυτόν  τον λόγο χρησιμοποιείται με επιτυχία στην κλασική τεχνική λιποαναρρόφησης, μετά την απομάκρυνση των καταλοίπων.

Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση   

Σε αυτήν την περίπτωση, η φωτομηχανική δράση της ακτίνας λέιζερ υποβοηθάται  από αναρρόφηση χαμηλής πίεσης, μέσω ειδικής κάνουλας διαμέτρου μόνο 3 mm. Το λίπος απομακρύνεται άμεσα χωρίς τραυματισμό ή βλάβη. Αυτή η μέθοδος είναι πλέον κατάλληλη όταν πρέπει να απομακρυνθούν μεγαλύτεροι όγκοι λιπώδους ιστού, σε ασθενείς που θέλουν άμεσα αποτελέσματα.

Βαθμιδωτός Παλμός: Μία Νέα Κυματομορφή

Η τεχνολογία Smartlipo βασίζεται στην εκπομπή βραχέων, υψηλής αιχμής ισχύος παλμών μήκους κύματος 1064 nm. Σε αντίθεση με τα συνεχούς εκπομπής μη παλμικά ή διαφορετικής κυματομορφής λέιζερ, το Smartlipo δεν προκαλεί βλάβες στους περιβάλλοντες ιστούς ή στο λεμφικό σύστημα έτσι ώστε, με την φυσιολογική παροχέτευση των υγρών και την απομάκρυνση του διαλυμένου λίπους, να μειώνεται ο κίνδυνος δημιουργίας ορόματος.

Από την Λιπογλυπτική στην Εφαρμογή Νέων Θεραπειών

Η Laser  Lipolysis πηγαίνει πέραν των ορίων των κλασικών θεραπειών. Το ειδικό μήκος κύματος και ο μοναδικός παλμός του Smartlipo, δίνουν την δυνατότητα πραγματοποίησης πολλών διαφορετικών θεραπειών. Από την υπεριδρωσία και την γυναικομαστία, στην αφαίρεση λιπωμάτων και στην διόρθωση ατελειών από δερματικά εμφυτεύματα. Αποτελεσματικό, ασφαλές και ήπιο, ακόμα και στις ευπαθείς περιοχές, το Smartlipo είναι σχεδιασμένο για να δίνει την δυνατότητα στον γιατρό να πηγαίνει πέρα από τις συνήθεις θεραπείες λιπόλυσης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες