ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η Μέθοδος HAIRLESS®

Ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα, για να σας βοηθήσει να ξεχάσετε για πάντα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Για πρώτη φορά διαφορετικές μέθοδοι συνδυάζονται για να προσφέρουν ένα προσωποποιημένο και οριστικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης!

Οι απόλυτα εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, καταρτίζουν το εξατομικευμένο πλάνο αποκλειστικά για εσάς, αφού πραγματοποιήσουν μία σειρά διαγνωστικών τεστ (μέτρηση φωτότυπου, ανάλυση τριχοθυλακίου, δερματογραφία κ.α.) ώστε να καθορίσουν τις μεθόδους που ανταποκρίνονται στη δική σας περίπτωση! Παράλληλα αναλύονται διάφοροι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην τριχοφυΐα, όπως το ορμονικό προφίλ, η περιοχή που μας ενδιαφέρει, οι μέθοδοι που έχετε ακολουθήσει στο παρελθόν κ.α.

Έτσι, έχοντας απόλυτη γνώση του προφίλ σας, μπορούμε να καταρτίσουμε το εξατομικευμένο πλάνο συνεδριών άρα να προσφέρουμε οριστικό και μόνιμο αποτέλεσμα

Αποτρίχωση νέας γενιάς με SolidState ALEX

Η τελευταία λέξη της αποτρίχωσης, είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) μηχάνημα Solid-State Alex!  Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος I-VI και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, ενώ η χρήση του μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και το καλοκαίρι.

Το νέο αυτό μηχάνημα θα σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εύκολα, γρήγορα, με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες και κυρίως ανώδυνα. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματός σας, μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Βασικό χαρακτηριστικό αποτελεί η τεχνολογία Solid-State ALEX (755 nm) που εκπέμπει στο μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη, επιτρέποντας την ακόμα καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης για αρτιότερο αποτέλεσμα, ενώ με την εν λόγω τεχνολογία και ταχύτητα έως 10 Hz, μειώνει το χρόνο θεραπείας στο μισό.

Διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion™) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης  laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η τεχνολογία COOL TOUCH που διαθέτει μειώνει τον κίνδυνο εγκαύματος και κάνει τη θεραπεία ακόμη πιο ανώδυνη.

ΔΙΟΔΙΚΟ (Diode)

Πρόκειται για ένα μονοχρωματικό  laser, το οποίο είναι ιδανικό λόγω της μεγάλης ταχύτητάς του για περιοχές όπως πλάτη, πόδια  ενώ είναι από τις ελάχιστες μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε πιο σκούρα ή μαυρισμένα δέρματα. Το Διοδικό Laser επικράτησε στον τομέα της αποτρίχωσης, καθώς αυτή η μονοχρωματική, ενισχυμένη ακτίνα φωτός στα 810nm μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και θερμότητα σε καθορισμένους ιστούς (τρίχα), αφήνοντας ανέπαφο το υγιές δέρμα. Η τεχνολογία των Διοδικών lasers λόγω του μήκους κύματος που εκπέμπει (810nm) είναι η καταλληλότερη για την αποτρίχωση.

Το μεγαλύτερο μήκος κύματος στα 810nm του Διοδικού Laser το κάνει να δρα βαθύτερα, ‘αποφεύγοντας’  τη μελανίνη στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό είναι ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο  ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και να μπορούμε να αναλάβουμε και πιο σκούρες επιδερμίδες. Ειδικά στο χώρο του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Χρησιμοποιείται κυρίως για τη σάρωση μεγάλων περιοχών σε μικρό χρόνο.

SHR (Super Hair Removal)

Το SHR αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αποτρίχωσης και διαφέρει από όλα τα άλλα, γιατί είναι εντελώς ανώδυνο, γρήγορο, άνετο και άκρως αποτελεσματικό σε λιγότερες συνεδρίες από ποτέ. Πρόκειται για ένα πολυχρωματικό laser, που μας δίνει πολλά μήκη κύματος μαζί! Είναι με άλλα λόγια σαν να έχουμε ταυτόχρονα πολλά laser, τα οποία φτάνουν σε πολλά διαφορετικά βάθη την ίδια στιγμή. Διαθέτει μεγάλη ενεργή κεφαλή, που σημαίνει ότι μπορούμε να σαρώνουμε μεγάλες περιοχές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τώρα λόγω του ψυκτικού μηχανισμού του συστήματος SHR, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ακόμα στις πιο ευαίσθητες περιοχές χωρίς την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να έχετε υποστεί με άλλες τεχνικές αποτρίχωσης. Χρησιμοποιώντας μια τεχνική σάρωσης με κάθετα και οριζόντια περάσματα, οι συνεδρίες σας θα γίνουν πιο σύντομες, πιο άνετες και κυρίως με καλύτερα αποτελέσματα.

Η θεραπεία αποτρίχωσης με το σύστημα SHR είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος είναι ασφαλές και αποτελεσματικό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου  ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες μετά από την έκθεση σας στον ήλιο. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

ND YAG 1064nm

Το Nd: Yag Laser 1064nm αποτελεί τη δεύτερη νέα γενιά στα συστήματα μακρού παλμού, ενώ είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αποκτήσετε βελούδινο δέρμα χωρίς ίχνος τρίχα! Ο συγκεκριμένος τύπος Laser εξασφαλίζει το μεγαλύτερο βάθος διείσδυσης από οποιοδήποτε άλλο Laser, ή πηγή ενισχυμένου φωτός (IPL) και εγγυάται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, με λιγότερες συνεδρίες, ακόμα και αν ο θύλακας της τρίχας είναι βαθύτερα, στα όρια του δέρματος.

Με μήκος κύματος 1064nm είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος. Η δέσμη του laser απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας  και κατευθύνεται προς του θύλακες όπου αναπτύσσεται θερμότητα η οποία αδρανοποιεί στοχευμένες δομές και σταματά την ανάπτυξη της τρίχας.
Είναι ιδανικό για τις σκούρες επιδερμίδες όπως και για τις μαυρισμένες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επίσης, σύμφωνα με μελέτες, είναι πιο αποτελεσματικό στην αποτρίχωση ορμονοεξαρτώμενων περιοχών όπου η τριχοφυΐα επιμένει, επειδή δρα κατευθείαν σε βάθος.

ΘΕΡΜΟΛΥΣΗ

Η ηλεκτρική ή ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο σίγουρη, μόνιμη μέθοδος απαλλαγής από την εστιασμένη ανεπιθύμητη τριχοφυΐα η οποία
εφαρμόζεται με επιτυχία για πάνω από έναν αιώνα . Με μία πολύ λεπτή βελόνα, διοχετεύουμε στον τριχικό θύλακα, ελεγχόμενα, ηλεκτρικό ρεύμα καταστρέφοντας έτσι τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Η κάθε βελόνα είναι αποστειρωμένη και ατομική.

Η ριζική αποτρίχωση είναι ιδανική μέθοδος για τριχοφυΐα που στερείται μελανίνης. Αποτελεί επομένως την μοναδική λύση για τρίχες ξανθές και λευκές που δεν μπορούν να καταστραφούν αποτελεσματικά με laser.

Η ηλεκτρική αποτρίχωση καταστρέφει μόνιμα τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξή της, χάρη στην εισαγωγή μιας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας στο θύλακα της τρίχας και της διοχέτευσης ρεύματος στη ρίζα της

ΕΝΖΥΜΙΚΗ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η ενζυμική αποτρίχωση είναι η αποτρίχωση που γίνεται με την εισχώρηση κατάλληλων ενζύμων σε πρόσφατα αποτριχωμένα τριχοθυλάκια. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου βασίζεται στην εισχώρηση τριών πρωτεολυτικών ενζύμων (παπαΐνη, θρυψίνη και χυμοθρυψίνη), στα πρόσφατα αποτριχωμένα τριχοθυλάκια. Η εισχώρηση γίνεται με ιοντοφόρηση λόγω του μεγάλου μοριακού βάρους των ενζύμων. Τα ένζυμα αυτά καταστρέφουν επιλεκτικά -πρωτεινολύουν- τις πρωτεΐνες που βρίσκονται στον θύλακα, με αποτέλεσμα να αδρανοποιούνται τα αναγεννητικά  κύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για τον σχηματισμό και την ανάπτυξη της τρίχας. Επιπλέον, η κερατολυτική δράση των ενζύμων αυτών βοηθάει συχνά στην εξάλειψη μικρών θυλακίτιδων, στην τάση να γυρίζουν οι τρίχες προς τα μέσα, ενώ βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, που συχνά (λόγω της αποτρίχωσης) παρουσιάζει τραχύτητα. Μετά την εφαρμογή των ενζύμων τελειώνουμε τη θεραπεία με αντιμικροβιακή κρέμα και αντιηλιακή προστασία.

Δείτε τη μέθοδο Αποτρίχωσης

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες