Οι ουλές μπορεί να δημιουργηθούν εξαιτίας πολλών και διαφόρων αιτιών, όπως μετά από τραυματισμό ή ως αντίδραση σε ένα έγκαυμα. Το κοινό όμως που έχουν όλες οι ουλές μεταξύ τους, είναι ότι αλλοιώνουν την εικόνα του σημείου στο οποίο εμφανίζονται. Για το λόγο αυτό, πολλοί άνθρωποι αναζητούν λύσεις, προκειμένου να ελαττώσουν την παρουσία τους ή ακόμη και να τις εξαφανίσουν εντελών όταν είναι δυνατόν. Στα Medi Cosmetic, χρησιμοποιούμε μια πληθώρα σύγχρονων μεθόδων για την εξάλειψη των ουλών, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω.

 

Τι είναι όμως οι ουλές;

Ουλές, ονομάζονται τα ορατά σημάδια, τα οποία σχηματίζονται ως φυσικό μέρος της διαδικασίας επούλωσης των πληγών. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίζονται όταν δημιουργείται βλάβη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Μια ουλή σχηματίζεται, προκειμένου να αντικαταστήσει το δέρμα το οποίο αφαιρέθηκε εξαιτίας κάποιου τραυματισμού, ο οποίος διέκοψε τη συνέχεια της επιδερμίδας. Μπορεί να έχει διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και χρώματα, τα οποία εξαρτώνται από το είδος και τη σοβαρότητα του τραύματος αλλά και από τον ίδιο τον οργανισμό.

 

Εξάλειψη ουλών: Ποιες είναι οι διαθέσιμες θεραπείες

Στα Medi Cosmetic, χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες, οι οποίες συμβάλλουν στην αισθητή μείωση και την εξάλειψη των ουλών.

 

SCARLET EXP

Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, η οποία αποτελεί ιδανική λύση ενάντια στις ουλές αλλά και τα σημάδια του προσώπου. Το SCARLET EXP, πραγματοποιεί μία πλήρως ελεγχόμενη θερμική διέγερση στα σημεία που εφαρμόζεται, στέλνοντας ένα ενεργειακό κύμα. Ως επακόλουθο, ο οργανισμός “αναγκάζεται” να δημιουργήσει κολλαγόνο για να την αντιμετωπίσει. Η μέθοδος επιτυγχάνει την πλήρη αποκατάσταση των δερματικών αλλοιώσεων, την ανάπλαση της επιδερμίδας και ταυτόχρονα χαρίζει ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο.

FRAXMED

Η μέθοδος FRAXMED, βασίζεται σε ένα κλασματικό νέας γενιάς laser, το οποίο δρα επιλεκτικά στους ιστούς, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και παράγοντας ινώδη ιστό. Η μέθοδος αυτή, χαρίζει σφριγηλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα, εξαλείφοντας ταυτόχρονα τις πανάδες, τις κηλίδες αλλά και τις ουλές ακμής.

 

DERMAPEN

Το DERMAPEN έχει το σχήμα ενός στυλό, το οποίο στην άκρη του διαθέτει πολύ λεπτές, μικροσκοπικές βελόνες, μέσω των οποίων δημιουργεί μικρές οπές στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο, ωθεί το δέρμα να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη για τη φυσιολογική επούλωσή του. Μέσω αυτής της καινοτόμου μεθόδου, αντιμετωπίζει με ακρίβεια χιλιοστού τα ενοχλητικά σημάδια ακμής, τις καφέ κηλίδες και τις ρυτίδες. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την αποτελεσματική επανόρθωση των ουλών λόγω χειρουργικών επεμβάσεων, ατυχημάτων κλπ.

 

HYDRO FUSION

Πρόκειται για μια θεραπεία καθαρισμού του προσώπου, η οποία στηρίζεται στη διαδικασία της υδρόλυσης και της απελευθέρωσης ενεργού οξυγόνου. Η θεραπεία HYDRO FUSION, συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση, την εξαγωγή του σμήγματος, την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία. Χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, των πανάδων αλλά και των κηλίδων. Παράλληλα, είναι ιδανική θεραπεία για τη βελτίωση της εμφάνισης των μεγάλων πόρων αλλά και για τα δέρματα με ουλές ακμής.

 

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι χρησιμοποιεί κεφαλές από γνήσια διαμάντια, κομμένα με laser. Έχει την ικανότητα να λειαίνει το δέρμα και να ενεργοποιεί το σχηματισμό νέου  κολλαγόνου και ελαστίνης. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η αφυδάτωση, η ακμή, οι δυσχρωμίες και οι πανάδες. Επίσης, έχει θεαματικά αποτελέσματα στη φυσική αναγέννηση των κυττάρων, καθώς και στη λείανση των ουλών ακμής.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα Medi Cosmetic, για μια θεραπεία για την εξάλειψη των ουλών, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες!