Αφήστε τις ρυτίδες πίσω στο 2019 …

Το πρωτόκολλο Fine Lines ήρθε για να προσφέρει άμεσα αντιγήρανση, αναζωογόνηση, ανάπλαση  προσώπου, βαθιά ενυδάτωση, οξυγόνωση των ιστών και λάμψη !

Εφαρμόζουμε ένα συνδυασμό 4 δυναμικών ιατρικών και κοσμητικών υπηρεσιών.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, εντυπωσιακά και στοχεύουν στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών έκφρασης, την επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης, στην παραγωγή νέου κολλαγόνου την επαναφορά της σφριγηλότητας και ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Τέσσερις  διαφορετικές εφαρμογές, που όμως συνδυάζονται  άριστα για βέλτιστα αποτελέσματα.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Χαρίστε στο πρόσωπό σας πολύτιμα συστατικά

Η Μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος κατά την οποία διοχετεύουμε μικρές ποσότητες φαρμακευτικών και ομοιοπαθητικών ουσιών, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ένζυμα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Οι ουσίες που διοχετεύονται στο μεσόδερμα είναι απόλυτα ασφαλείς, ενώ η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί έως 20 λεπτά. Η έγχυση πραγματοποιείται με μικροβελόνες, που εξασφαλίζουν άνεση, μηδενική ενόχληση, αλλά υψηλή αποτελεσματικότητα.

3D Hyalo

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που αποτελεί κύριο συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, το οποίο και απελευθερώνει σταδιακά προσφέροντας έτσι τη μέγιστη ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Επίσης βοηθά στην παραγωγή νέου κολλαγόνου και επαναφέρει τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Η θεραπεία 3D HYALO περιέχει τριπλό υαλουρονικό οξύ, το οποίο ρυθμίζει τους φυσικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα διατηρεί την υγρασία στα φυσιολογικά επίπεδα.

Hydro Fusion

Η HYDRO FUSION είναι μια θεραπεία καθαρισμού προσώπου στηριζόμενη στην διαδικασία της υδρόλυσις και την απελευθέρωση ενεργού οξυγόνου.

Το HYDRO FUSION ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου από τα δέρματά σας, μειώνοντας τα ορατά σημάδια γήρανσης και αποχρωματισμού του δέρματος για να αποκαταστήσετε το λαμπερό, υγιές δέρμα.

Color Correction

Είναι γεγονός ότι Color Correction ονομάζουμε τη χρωματική διόρθωση που γίνεται στις φωτογραφίες στο photoshop… τώρα όμως οι ίδιες διορθώσεις μπορούν να γίνουν ζωντανά στο πρόσωπο!

Η θεραπεία Color Correction βασίζεται στη χρήση μίας ειδικής μάσκας, που εκπέμπει 3 βασικά χρώματα, το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες