Η προσφορά λήγει σε:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Η μεθοδολογία του SKIN SCIENCE 3D υιοθετείται στην ιατρική, αξιοποιώντας το δυναμικό της χαρακτηριστικό, το οποίο επιφέρει αύξηση της διαπερατότητας του δερματικού ιστού. Η ηλεκτροδιάτρηση (μέσω της εφαρμογής ηλεκτρικού ρεύματος) του δέρματος εμφανίζεται, με την παρουσία διαφοράς δυναμικού στην κυτταρική μεμβράνη σε επίπεδο επιθήλιας κυτταρικής δομής.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Κατά συνέπεια, η λιπιδιακή στιβάδα της κυτταρικής μεμβράνης υποβάλλεται σε μια αλλαγή: το σχηματισμό των πασίγνωστων υδρόφιλων πόρων, οι γνωστοί «ηλεκτροπόροι».

Μέχρι τώρα, η μεσοθεραπεία γινόταν με ενέσεις μέσω βελόνων για την εισαγωγή των πολύτιμων συστατικών, κάτι που ήταν αρκετά επίπονο. Με την τεχνολογία SKIN SCIENCE 3D  επιτυγχάνεται η διαδερμική διείσδυση δραστικών συστατικών με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Η διείσδυση των πολύτιμων συστατικών γίνεται κατευθείαν στο μεσαίο στρώμα του δέρματος με τη χρήση ηλεκτρομεταφοράς και ηλεκτρο-όσμωσης.

Στόχος της θεραπείας SKIN SCIENCE 3D (μη ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου) είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, πυροσταφυλικό νάτριο, γλυκόζη ολιγοπεπτίδια, γλυκοζαμινογλυκάνες, που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό. Επίσης, μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές στις οποίες η επιδερμίδα είναι αρκετά λεπτή όπως π.χ. η περιοχή γύρω από τα μάτια.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία μη επεμβατική μέθοδο διέγερσης του κολλαγόνου που παράγει ο οργανισμός μας με τη βοήθεια του SKIN SCIENCE 3D.

Ενδείξεις για την εφαρμογή του SKIN SCIENCE 3D είναι η αφυδάτωση, η χαλάρωση / απώλεια σφριγηλότητας, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο / φωτογήρανση κ.α.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σημεία Εφαρμογής:

Πρόσωπο, Λαιμός, Ντεκολτέ.

Δράσεις:

Βαθιά ενυδάτωση σύσφιξη στα σημεία εφαρμογής

Αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων

Πρόληψη εμφάνισης καινούριων ρυτίδων

Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών

Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα

Η προσφορά λήγει σε:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες