Φωτοδυναμική Θεραπεία

Η φωτοδυναμική θεραπεία OMEGA LIGHT είναι μία πρωτοποριακή ιατρική μέθοδος που χρησιμοποιείται στη θεραπεία εγκαυμάτων, τραυμάτων, αλλά και στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων αισθητικής φύσεως. Το καθαρό φως που χρησιμοποιείται, σε ειδικό μήκος κύματος και απαλλαγμένο από UV ακτινοβολία, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες του δέρματος ώστε να παράγουν καλύτερης ποιότητας κολλαγόνο και ελαστίνη.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο φωτοδυναμικής θεραπείας, όπου ο ασθενής δέχεται τις ευεργετικές ιδιότητες της φωτεινής ακτινοβολίας στενού φάσματος. Δεσμίδες μπλε και κόκκινου φωτός παράγουν ινοβλάστες, ενεργοποιούν το κολλαγόνο και την ελαστίνη, γίνεται ενίσχυση αγγειοδιαστολής, κυκλοφορίας του αίματος, οξυγόνωση του δέρματος, μείωση της ροής του σμήγματος και εξόντωση των βακτηριδίων που προκαλούν μολύνσεις σε περιπτώσεις ακμής. Ενισχύει  την ικανότητα του δέρματος να αναπλάθεται, ενώ με το κατάλληλης έντασης και διάρκειας πρωτόκολλο συνεδριών οι λεπτές γραμμές μειώνονται, κηλίδες και δυσχρωμίες εξασθενούν και το δέρμα αποκτά μια ομοιόμορφη, λαμπερή όψη και υφή.

Η  OMEGA LIGHT φωτοδυναμική θεραπεία ΔΕΝ είναι laser ή IPL, ΔΕΝ περιέχει UV ακτινοβολία και είναι ανώδυνη, ασφαλής, χωρίς παρενέργειες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; Από την πρώτη κιόλας συνεδρία αναφέρονται: αίσθημα ευεξίας, λάμψη, αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, ενυδάτωση και ανακούφιση από το στρες. Ανάλογα με τη φύση του προβλήματος, για βέλτιστα αποτελέσματα συνήθως προτείνονται περίπου 6-8 συνεδρίες.

Κόκκινο φως για την αντιγήρανση, Μπλε φως για την ακμή, Πράσινο φως για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, Πορτοκαλί φως για αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων και μείωση της ερυθρότητας. Τέσσερα χρώματα, τέσσερις διαφορετικές εφαρμογές, που όμως που μπορούν να συνδυαστούν για βέλτιστα αποτελέσματα.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα