Η θεραπεία που βασίζεται στις αντιθέσεις!

Το Hot & Cold είναι η μόνη μέθοδος που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα το ολικό και το τοπικό πάχος!

Η θεραπεία HOT & COLD, για πρώτη φορά συνδυάζει και τις δύο δράσεις σε μία μέθοδο.

Με την εναλλασσόμενη εφαρμογή θερμότητας και ψύχους προσφέρεται η δυνατότητα σε κάποιον να χάσει πολλά κιλά σε ένα πρόγραμμα,
αλλά και να στοχεύσει στις προβληματικές περιοχές!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

Γυναίκες και άνδρες που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά
και να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος ταυτόχρονα.

ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Εφαρμόζουμε ιατρικό υπέρηχο μεταβλητής συχνότητας ακριβώς επάνω στο κάθε λιποκύτταρο.  Με τα ηχητικά μηχανικά κύματα που εκπέμπονται “βομβαρδίζουμε” το λιποκύτταρο στερεοσκοπικά, δηλαδή από όλες τις πλευρές του. Το ζεστό ρευστοποιεί τον λιπώδη ιστό και κάνει διάτρητη τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα το περιεχόμενό τους να «χύνεται» στον χώρο μεταξύ των κυττάρων.

Το  ηλεκτροθερμικό πεδίο που δημιουργείται σπάει την κυτταρική μεμβράνη και διαλύει τα παθολογικά – υπερτροφικά λιποκύτταρα, εκτός απο αυτά που είναι ανθεκτικά και γονιδιακά προγραμματισμένα να αντέχουν σε περιόδους διατροφικής ένδειας (δίαιτας – νηστείας ή πείνας).

ΨΥΧΟΣ

Σε αυτή την γονιδιακή ανθεκτικότητα επεμβαίνει το κρύο.

 Η κεφαλή ψύξης του HOT & COLD μέσω της ελεγχόμενης ψύξης (Freeze Detect) οδηγεί τα λιποκύτταρα σε απόπτωση, αφήνοντας ανέπαφους τους περιβάλλοντες ιστούς του δέρματος.

Τα θρυμματισμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό, μέσω της λεμφικής οδού και το σώμα αλλάζει ημέρα με την ημέρα, καθώς έχουμε άμεσο αποτέλεσμα μείωσης περιφέρειας και πόντων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κλείστε τώρα την πρώτη συνεδρία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα