Και ποια γυναίκα δεν επιθυμεί καλοσχηματισμένο σώμα χωρίς περιττά κιλά και ατέλειες; Τα Medi Cosmetic είναι εδώ, προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες Ολικoύ Αδυνατίσματος για να μεταμορφώσετε το σώμα σας μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες!

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό των Medi Cosmetic θα σας συμβουλεύσει για τη κατάλληλη θεραπεία ολικού αδυνατίσματος, για τη συχνότητα εφαρμογής της καθώς και για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η κάθε υπηρεσία.

Ο συνδυασμός των υπηρεσιών Ολικού Αδυνατίσματος με κάποια από τις θεραπείες σύσφιξης σώματος ή  καταπολέμησης της κυτταρίτιδας επιφέρει ακόμα πιο ορατά και άμεσα αποτελέσματα.

Tι είναι το ολικό αδυνάτισμα;

Με την φράση ολικό αδυνάτισμα εννοούμε την μείωση του ολικού λίπους του σώματος. Με άλλα λόγια, δεν αποτελεί την επικέντρωση στο τοπικό πάχος ή σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος αλλά περισσότερο αποτελεί την βελτίωση της ολικής εικόνας.

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρουν οι θεραπείες;

Το ολικό αδυνάτισμα επωφελή πολύ το σώμα καθώς τονώνει την υγεία και βοηθάει ιδιαίτερα στην βελτίωση της ευεξίας και της αυτοπεποίθησης. Εκτός από τα αισθητικά οφέλη, υποστηρίζουν την γυναίκα να καταφέρει τους στόχους της και να χάσει το βάρος και το λίπος που επιθυμεί.

Με τις ανώδυνες και αποτελεσματικές θεραπείες των Medi Cosmetic επιτυγχάνονται μέγιστα και εμφανή αποτελέσματα που μεταμορφώνουν το σώμα. Η γυναίκα αισθάνεται ξανά όμορφη, χαρούμενη και αυτοπεποίθηση με το σώμα και την εμφάνισή της!

Ποιες είναι οι θεραπείες που προσφέρουν τα Medi Cosmetic;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεραπείες για ολικό αδυνάτισμα ώστε να πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματά σας. Βρείτε παρακάτω μία σύντομη περιγραφή της κάθε διαθέσιμης θεραπείας:

  1. Lipo Cible

To Lipo Cible αποτελεί μη επεμβατική θεραπεία λιποδιάλυσης που πραγματοποιείται μέσω ενός λιποδιαλυτικού υπερήχου. Έτσι, το λίπος καταστρέφετε και επιτυγχάνεται ολικός επανασχεδιασμός του σώματος.

  1. Magna Shape – EMS (Electro Muscular Stimulation)

To EMS ή αλλιώς Ηλεκτρική Μυϊκή διέγερση, είναι η μυϊκή σύσπαση που προκαλείται από τους ηλεκτρικούς παλμούς που εφαρμόζονται στους μυς. Με αυτόν τον τρόπο, οι μυς χτίζονται και ταυτόχρονα καίγεται το λίπος, όπως ακριβώς συμβαίνει με την κανονική άσκηση. Είναι εντελώς ανώδυνη διαδικασία και δεν απαιτεί κανένα είδος αναισθησίας.

  1. Active Laser

Το Active Laser είναι μια μη επεμβατική μέθοδος η οποία έχει ως στόχο το «λιώσιμο» των λιποκυττάρων. Μέσα από αυτήν την θεραπεία, διατηρείται η μεμβράνη των λιποκυττάρων αλλά το περιεχόμενο τους αδειάζει και διαλύεται μέσα στην κυκλοφορία του αίματος. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία η οποία καταπολεμά και την κυτταρίτιδα.

  1. Potere 4D

To Potere 4D είναι ο συνδυασμός τεσσάρων τεχνολογιών: Μηχανική Αναρρόφηση (Multipulse), Ψυχρό Laser (Infrared-IR), Ραδιοσυχνότητες (Bipolar-RF), Κρυοθεραπεία (Cooling). Στοχεύει στο ολικό αδυνάτισμα και αποτελεσματική απώλεια βάρους έως και 30 κιλά από όλο το σώμα.

  1. Βody Fit

Με το Body Fit επιτυγχάνονται συνολικά 5 αποτελέσματα μέσα σε 15 λεπτά (διάρκεια κάθε συνεδρίας), για τα οποία θα χρειαζόταν κανονικά 2-3 ξεχωριστές θεραπείες. Μέσα από την διαδερμική έγχυση ενός cocktail βιταμινών, πανίσχυρων λιποδιαλυτικών συστατικών και υαλουρονικού η γυναίκα απολαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό αποτελεσμάτων: λιποδιάλυση, τόνωση, σύσφιξη επιδερμίδας, μείωση κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους!

  1. Orange Power

Η θεραπεία που έχει αγαπηθεί από όλους τους celebrities και Beauty Editors. Το γνωστό Orange Power καταπολεμά την κυτταρίτιδα για τουλάχιστον 2 χρόνια με την βοήθεια του εντελώς ακίνδυνου αδρανούς αερίου CO2. Πείτε αντίο στην γνωστή «όψη φλοιού πορτοκαλιού».

  1. Mesotherapy

H Μεσοθεραπεία στοχεύει στην επιδερμική σύσφιξη, λιποδιάλυση και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας. Οδηγεί αποτελεσματικά στο ολικό αδυνάτισμα καθώς εκτός από καταπολέμηση λίπους, τονώνει την επιδερμίδα και της χαρίζει μια λεία και βαθιά ενυδατωμένη όψη.

  1. Ηλεκτροπαλμική διέγερση

Στοχεύει στην επανεκκίνηση του μεταβολισμού που είναι βασική προϋπόθεση για το ολικό αδυνάτισμα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ηλεκτροπαλμική διέγερση που είναι εντελώς ασφαλής και ανώδυνη.

  1. Skin Science 3D

Δραστικά συστατικά όπως βιταμίνες, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ διεισδύουν μέσα στο δέρμα με μικρορεύματα και οδηγούν στην λιποδιάλυση, ενυδάτωση, καταπολέμηση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού και στην σύσφιξη.

  1. Hot & Cold

Ιδανική θεραπεία για ολικό αδυνάτισμα καθώς με την εναλλασσόμενη εφαρμογή θερμότητας και ψύχους προσφέρεται η δυνατότητα σε κάποιον να χάσει πολλά κιλά και να διαλύσει το λίπος του.

Επικοινωνήστε και με την ομάδα των Medi Cosmetic και να ενημερωθείτε για όλες τις σύγχρονες και ανώδυνες θεραπείες ολικού αδυνατίσματος! Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και απολαύστε τα θεαματικά αποτελέσματα!