Η απώλεια λίπους και κιλών για πολλούς ανθρώπους μεταφράζεται ως «άπιαστο όνειρο». Ο σύγχρονος τρόπος ζωής αλλά και η απαιτητική καθημερινότητα, πολλές φορές δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθούμε με το σώμα μας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να απογοητευόμαστε και να εγκαταλείπουμε την επιθυμία μας για ένα όμορφο, σφριγηλό σώμα. Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, η οποία έχει φέρει επαναστατικές μεθόδους αδυνατίσματος, μπορεί να επιτευχθεί η δημιουργία του «ιδανικού σώματος», έτσι όπως το έχει ονειρευτεί καθένας από εμάς. Ενημερωθείτε παρακάτω, για τις σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιούμε στα Medi Cosmetic για Αποτελεσματικό Αδυνάτισμα!

Ποια είναι τα οφέλη των μεθόδων αδυνατίσματος;
Χάρη στην απώλεια του περιττού λίπους που επιτυγχάνουν οι μέθοδοι αδυνατίσματος, τονώνεται άμεσα η υγεία και η ευεξία του ατόμου. Παράλληλα, μέσω των θεραπειών επιτυγχάνεται η σύσφιξη του σώματος, η απώλεια λίπους και πόντων και η δημιουργία ενός νεανικού σώματος. Όλα τα προηγούμενα οφέλη, είναι λογικό να επιδρούν ταυτόχρονα και στην ψυχολογία του ατόμου. Είναι άλλωστε πολύ συχνό φαινόμενο, όταν βλέπουμε έναν γνωστό μας μετά από απώλεια κιλών, να έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του, σβήνοντας οποιοδήποτε σημάδι ανασφάλειας.

Βρείτε παρακάτω τις διαθέσιμες θεραπείες για ολικό αδυνάτισμα:

Σύγχρονες Μέθοδοι για Αποτελεσματικό Αδυνάτισμα
Στα Medi Cosmetic, χρησιμοποιούμε μια πληθώρα μεθόδων για αποτελεσματικό αδυνάτισμα, κατάλληλες για άντρες και γυναίκες. Κάθε θεραπεία έχει διαφορετικό στόχο και πολλές φορές μπορούν να συνδυαστούν προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρακάτω ακολουθεί μία σύντομη περιγραφή των σύγχρονων θεραπειών που εφαρμόζουμε στα Medi Cosmetic:

LIPO CIBLE

Το Lipo Cible αποτελεί εξέλιξη στη μη επεμβατική λιποδιάλυση. Η συγκεκριμένη θεραπεία επιτυγχάνει τον ολικό επανασχεδιασμό του σώματος, αποβάλλοντας τα περιττά κιλά από το σώμα. Μέσω του LIPO CIBLE, εξαφανίζεται το λίπος από τις πάσχουσες περιοχές και παράλληλα επιτυγχάνεται η απόλυτη σύσφιξη.

MAGNA SHAPE

Χρησιμοποιεί Ηλεκτρική Μυϊκή διέγερση η οποία χτίζει τους μύες ενώ παράλληλα καίει το λίπος. Τα αποτελέσματα που προσφέρει η μέθοδος είναι τα ίδια με αυτά που επιφέρει η φυσιολογική άσκηση, με τη διαφορά ότι με το Magna Shape επιτυγχάνονται πιο γρήγορα χωρίς κούραση!

ACTIVE LASER

Το Active Laser, είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, η οποία στοχεύει στο «λιώσιμο» των λιποκυττάρων. Το laser που χρησιμοποιεί η θεραπεία, αδειάζει το περιεχόμενο των λιποκυττάρων, το οποίο αποβάλλεται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Η θεραπεία μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του σώματος, ενώ παράλληλα καταπολεμά και την κυτταρίτιδα.

POTERE 4D

Η θεραπεία Potere 4D συνδυάζει 4 τεχνολογίες: τη Μηχανική Αναρρόφηση (Multipulse), το Ψυχρό Laser (Infrared-IR), τις Ραδιοσυχνότητες (Bipolar-RF) και την Κρυοθεραπεία (Cooling). Μέσω του Potere 4D, επιτυγχάνεται το ολικό αδυνάτισμα και ταυτόχρονα η βελτίωση του σχήματος του σώματος.

HOT & COLD
Η μέθοδος Hot & Cold μπορεί να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα το τοπικό αλλά και το ολικό πάχος! Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά, επιθυμώντας ταυτόχρονα να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος.

ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΛΜΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Η Ηλεκτροπαλμική Διέγερση, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, ενισχύει την απώλειας βάρους και λίπους, ενισχύει τη μυϊκή δύναμη και βελτιώνει την ελαστικότητα και στάση του σώματος.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα Medi Cosmetic, για να βρούμε μαζί την ιδανική θεραπεία που ανταποκρίνεται καλύτερα στο δικό σας σώμα και τις δικές σας επιθυμίες!