Η προσφορά λήγει σε:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Η τεχνολογία βάζει στόχο το αδυνάτισμα!

Το POTERE 4D είναι η μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει ταυτόχρονα 4 Δράσεις,
και στοχεύει ακόμα πιο αποτελεσματικά στην απώλεια έως και 30 κιλών από όλο το σώμα.

Multipulse (Μηχανική Αναρρόφηση), Ψυχρό Laser (Infrared-IR), Ραδιοσυχνότητες (Bipolar-RF), Κρυοθεραπεία (Cooling)
είναι οι 4 τεχνολογίες που κάνουν το POTERE 4D να εγγυάται πιο εύκολο,
γρήγορο και οικονομικό ολικό αδυνάτισμα από ποτέ!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

Γυναίκες και άνδρες που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά.
Χάρη στη μοναδική του τεχνολογία που συνδυάζει 4πλή αδυνατιστική δράση, το POTERE 4D στοχεύει αποτελεσματικά σε όλο το σώμα και εγγυάται απώλεια έως και 30 κιλών!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 4 ΔΡΑΣΕΩΝ

Πρώτα εφαρμόζονται μηχανικές πιέσεις στα λιποκύτταρα 100.000 φορές το δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα αυτά να αποδομούνται και να καταστρέφονται εντελώς.

Στη συνέχεια εφαρμόζεται πολυδεσμικό ψυχρό laser χαμηλής ισχύος, το οποίο ενισχύει τη λιπόλυση.

Ταυτόχρονα, οι πλάκες του μηχανήματος εφαρμόζουν ραδιοσυχνότητες που συσφίγγουν τους δεσμούς κολλαγόνου, για πιο σφιχτό κορμί.

Τέλος, εφαρμόζεται ψύχος για το απόλυτο φινίρισμα της επιδερμίδας!

Το POTERE 4D για πρώτη φορά εγγυάται εύκολο,  γρήγορο, και ολικό αδυνάτισμα. Για την επίτευξη του συνολικού αδυνατίσματος πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά. Πρέπει να σπάμε και να αδειάζουμε τα λιποκύτταρα και παράλληλα να αναδιαμορφώνουμε την σιλουέτα και να διανέμουμε ομοιόμορφα το λίπος.

Το  POTERE 4D είναι  ένα μη-επεμβατικό σύστημα εγκεκριμένο  για την περιφερική μείωση λίπους καθώς  και την μείωση της κυτταρίτιδας. Διαθέτει πιστοποίηση  για μη-επεμβατική λιπογλυπτική σώματος.

Το τελευταίας γενιάς σύστημα POTERE 4D  συνδυάζει  την διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων (Bipolar-RF), την ενέργεια υπέρυθρων ακτινών (Infrared-IR) , κρυοθεραπεία ( Cooling), την αναρρόφηση (Vacuum) καθώς και μηχανικό μασάζ του ιστού (Mechanical Tissue Manipulation) παρέχοντας θεαματικά αποτελεσματικές θεραπείες.

Η ηλεκτρονική κεφαλή πρώτα ρουφάει το σημείο του σώματος στο οποίο εφαρμόζουμε ασκώντας μηχανικές πιέσεις στο λιποκύτταρο 100000 το δευτερόλεπτο. Έτσι λόγο μηχανικών κυμάτων τα λιποκύτταρα σπάνε.

Η εξειδικευμένη ηλεκτρονική κεφαλή εστιάζει στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση, όπου μεταφέρεται η ενέργεια του υπέρυθρου φωτός και των ραδιοσυχνοτήτων. Αυτή μετατρέπεται σε θερμότητα, αυξάνοντας  τον  τοπικό  μεταβολισμό  των λιποκυττάρων, προκαλώντας απελευθέρωση λιπαρών  οξέων και  συρρίκνωσή των λιποκυττάρων   ενώ  το μηχανικό μασάζ  βελτιώνει  την μικροκυκλοφορία  και  τη  ροή  της λέμφου  στα   λεμφαγγεία, αποσυμφορώντας  τα  λιποκύτταρα  από  τις κατακρατήσεις.

Ταυτόχρονα οι  διπολικές ραδιοσυχνότητες προκαλούν θερμότητα  στο   συνδετικό  ιστό του δέρματος  και  του υποδόριού, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οδηγώντας τον ιστό σε σύσφιγξη  και τόνωση του δέρματος.

Τέλος η κρυοθεραπεία ενισχύει την τόνωση της επιδερμίδας και μειώνει τα οιδήματα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  •  Κυτταρίτιδα
  •  Καταπολέμηση του τοπικού πάχους
  •  Μείωση πόντων
  •  Βελτίωση του σχήματος του σώματος
  •  Βελτίωση κυκλοφορικών προβλημάτων
  •  Βελτίωση της υφής του δέρματος
  •  Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

AIR PRESSING

Λεμφική αποσυμφόρηση με την πίεση του αέρα

Το AIR PRESSING ή αλλιώς πρεσοθεραπεία, παρέχει εναλλακτική πίεση αέρος σε όλο το σώμα, ως ένα είδος λεμφικού μασάζ. Προκαλεί έντονη εφίδρωση και επιτάχυνση της διαδικασίας αποτοξίνωσης, ενώ διευκολύνει την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνεται από τις τοξίνες. Συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους που οφείλονται στην κατακράτηση υγρών, ενώ εφαρμόζεται συμπληρωματικά με τις θεραπείες αδυνατίσματος για βελτίωση της αποβολής του απελευθερωμένου λίπους.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ταυτόχρονα, το AIR PRESSING εφαρμόζεται για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, τη θεραπεία λεμφικού οιδήματος, την ανακούφιση των άκρων, τη βελτίωση της δυσκοιλιότητας, τις χρόνιες παθήσεις των φλεβών, τη θεραπεία αιματωμάτων μετά από χειρουργείο κ.α.

Η προσφορά λήγει σε:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες