Απαράμιλλη σύσφιξη σώματος και βραζιλιάνικοι γλουτοί!

Το POWER LIFT προσφέρει μη χειρουργικό lifting σώματος, αλλά και εντυπωσιακή ανόρθωση γλουτών, που θυμίζουν τους πολυπόθητους βραζιλιάνικους γλουτούς.
Η θεραπεία δεν είναι χειρουργική και δεν προκαλεί πόνο κατά την εφαρμογή, παρόλο που είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν σφιχτό κορμί, χωρίς να μπουν στη διαδικασία ενός χειρουργείου.

Κλείστε τώρα την πρώτη δοκιμαστική σας συνεδρία!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η ΜΕΘΟΔΟΣ

Λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων για εντυπωσιακό lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χωρίς χρόνο ανάρρωσης! Η μέθοδος δρα με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα του δέρματος, με αποτέλεσμα να “χτίζει” ένα τρισδιάστατο φυσικό αποτέλεσμα, χάρη στην τεχνολογία Deep View η οποία επιτρέπει στον γιατρό που το χειρίζεται να βλέπει με τεράστια ακρίβεια σε ποια σημεία πρέπει να εφαρμόσει τους υπέρηχους. Με ανοδικές, προσχεδιασμένες κινήσεις, η τεχνολογία αιχμής του POWER LIFT εγγυάται απόλυτη σύσφιξη σε ελάχιστες συνεδρίες.

Με το POWER LIFT καταφέρνουμε να δουλέψουμε ακόμα και ιδιαίτερα δύσκολα σημεία, όπως οι προσαγωγοί, τα μπράτσα, τα γόνατα, αλλά και η κοιλιά, οι γλουτοί, τα πλευρά κ.α.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δείτε πώς λειτουργεί το POWER LIFT στο σώμα, μέσα σε ένα ολιγόλεπτο video

Power Lift Threads Body

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα