Θεαματική σύσφιξη σώματος

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια! Είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος και λειτουργούν με βάση τον νόμο της Φυσικής, σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας!

Με το πέρασμα του χρόνου, ο οργανισμός μειώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα να παρατηρούμε τη γνωστή χαλάρωση, η οποία ταλαιπωρεί ιδιαιτέρως τις γυναίκες μετά τον τοκετό, μετά από απώλεια βάρους ή κατά την εμμηνόπαυση, χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι η χαλάρωση δεν αφορά και στους άνδρες.

Κλείστε τώρα την πρώτη δοκιμαστική σας συνεδρία!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΡΑΔΙΟ AΝΑΠΛΑΣΗ

Η ΡΑΔΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗ είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος, που συσφίγγει το χαλαρό δέρμα με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, χάρη στις οποίες προκαλείται νεοκολλαγένεση! Έτσι, ο οργανισμός μας αυξάνει μετά τη θεραπεία την παραγωγή κολλαγόνου, προκαλώντας σύσφιξη στο σώμα μας από μέσα προς τα έξω. Επιπλέον, η ενέργεια της ΡΑΔΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗΣ αυξάνει τον μεταβολισμό των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου, επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με τεράστια διάρκεια.
H μέθοδος εφαρμόζεται με τεράστια επιτυχία και στο στήθος, για τις γυναίκες που αναζητούν σύσφιξη και ανόρθωση, με μη χειρουργικό τρόπο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόκειται λοιπόν για την ιδανική μέθοδο για εκείνους που θέλουν να επιτύχουν θεαματική σύσφιξη σώματος εγγυημένα,
χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι και με μεγάλη ασφάλεια.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη ΡΑΔΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗ στο παρακάτω ολιγόλεπτο video

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα