Στα Medi Cosmetic, πραγματοποιούμε όλες τις σύγχρονες θεραπείες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ραγάδων.

Για να τις όμως αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τι είναι.

Τι είναι οι ραγάδες;

Οι ραγάδες είναι μικρές λεπτές γραμμές, οι οποίες εμφανίζονται σαν σχισμές στο δέρμα. Το χρώμα τους ποικίλει ανάλογα με το χρώμα του δέρματος. Δημιουργούνται όταν πραγματοποιείται κάποιο «σχίσιμο» στο χόριο ή στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος.

Τα συνήθη αιτία εμφάνισής τους, είναι:

  • Η απότομη αύξηση του ύψους στην εφηβεία
  • Η απότομη αύξηση του βάρους
  • Η εγκυμοσύνη, λόγω της έντονης διάτασης του δέρματος της κοιλιάς
  • Φαρμακευτική αγωγή με βάση την κορτιζόνη
  • Ορμονολογικές διαταραχές

Αξίζει εδώ να επισημάνουμε ότι οι χρωματισμοί των ραγάδων ποικίλλουν. Για παράδειγμα, μια ραγάδα που δημιουργήθηκε πρόσφατα, μπορεί να έχει πολύ έντονο σκούρο ή κοκκινωπό χρώμα. Παράλληλα, είναι πιθανό να μας προκαλούν και έντονο κνησμό ή ερεθισμό στην περιοχή. Αντίθετα, οι πιο παλιές ραγάδες, εμφανίζονται με ένα πιο ανοιχτόχρωμο χρώμα.

Πως αντιμετωπίζονται οι ραγάδες;

Το κεφάλαιο αυτό είναι μεγάλο και δύσκολο, καθώς δύσκολα μπορούμε να απαλλαγούμε από τις ραγάδες. Ωστόσο, στα ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, έχουμε δημιουργήσει επιστημονικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση των ραγάδων και μπορούμε πλέον να σας εγγυηθούμε ότι με τις θεραπείες μας, μπορείτε να πείτε για πάντα αντίο στις ραγάδες, γρήγορα και ανώδυνα!

Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό των Medi Cosmetic, είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει κατάλληλα και εξατομικευμένα, σχετικά με τη μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας σώμα και τις δικές σας ανάγκες!

Βρείτε παρακάτω τις διαθέσιμες θεραπείες για την αντιμετώπιση των ραγάδων:

SCARLET EXP

Αντίο Ραγάδες, Ουλές και σημάδια με τη δύναμη του χρυσού

H ενέσιμη ραδιοσυχνότητα ή αλλιώς SCARLET EXP, αποτελεί τη μοναδική λύση ενάντια στις κόκκινες ή λευκές ραγάδες, καθώς και στις τις ουλές από χειρουργείο ή καισαρική τομή.

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο μπορούμε να “σπάσουμε” τον ουλώδη ιστό και να φέρουμε στην επιφάνεια τα υγιή κύτταρα, εξαφανίζοντας για πάντα ακόμα και τις πραγματικά δύσκολες λευκές ραγάδες, καθώς όταν οι κόκκινες ραγάδες γίνουν λευκές, τότε καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία παγιωμένη ζημιά της επιδερμίδας.

ORANGE POWER

H μέθοδος που καταπολεμά τη γνωστή “όψη φλοιού πορτοκαλιού”!

Ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναίκας, η κυτταρίτιδα, οφείλεται συνήθως σε τοπικά διογκωμένα λιποκύτταρα, καθώς και κακή αιματική κυκλοφορία στην περιοχή.

Το ORANGE POWER αποτελεί τη θεραπεία στην οποία “ορκίζονται” οι celebrities, οι Beauty Editors και οι ειδικοί της ομορφιάς παγκοσμίως!

Βασίζεται στη χρήση ενός αδρανούς αερίου, του πασίγνωστου CO2, το οποίο είναι εντελώς ακίνδυνο, αλλά απίστευτα αποτελεσματικό… Τόσο αποτελεσματικό, που μας επιτρέπει να πούμε αντίο στην κυτταρίτιδα τουλάχιστον για 2 χρόνια!