ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Το τοπικό πάχος αποτελεί το μεγαλύτερο εχθρό της γυναίκας, αφού πολλές φορές επιμένει παρά τις εξαντλητικές δίαιτες και την επίπονη άσκηση. Στα Medi Cosmetic θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για τοπικό αδυνάτισμα με στόχο την εξαφάνιση του τοπικού και επίμονου πάχους!

  Επικοινωνήστε με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό των Medi Cosmetic και επιλέξτε την κατάλληλη θεραπεία τοπικού αδυνατίσματος που σας ταιριάζει. Βρείτε τις πιο σύγχρονες, μη χειρουργικές και ανώδυνες θεραπείες και απαλλαγείτε από την εναπόθεση τοπικού λίπους σε διάφορα σημεία του σώματός σας!

  Οι θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος μπορούν να συνδυαστούν και με κάποια θεραπεία σώματος για αντιμετώπιση κυτταρίτιδαςραγάδων ή σύσφιξης σώματος για πιο άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

  Βρείτε παρακάτω τις διαθέσιμες θεραπείες για τοπικό αδυνάτισμα:

  Τι είναι το τοπικό αδυνάτισμα;

  Το τοπικό αδυνάτισμα είναι η κατάλληλη μέθοδος για να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος, που αποτελεί την συσσώρευση του λίπους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Αυτά τα σημεία είναι στον καθένα διαφορετικά αλλά τα πιο συνηθισμένα είναι η κοιλία, οι μηροί, οι γλουτοί και τα μπράτσα.

  Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρουν οι θεραπείες για το τοπικό αδυνάτισμα;

  Όταν προσπαθούμε να χάσουμε κιλά, παρατηρούμε πως είναι πάρα πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, να χάσουμε το λίπος από συγκεκριμένα σημεία, ακόμα και όταν γυμναζόμαστε με ειδικές ασκήσεις. Έτσι καταλαβαίνουμε πως το πρόβλημα οφείλεται στο τοπικό πάχος και πως η αντιμετώπισή του θα πρέπει να γίνει με έναν πιο εξειδικευμένο τρόπο. Τα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic προσφέρουν μια σειρά από πλήρως αποτελεσματικές και ανώδυνες θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος που καταπολεμούν με μεγάλη επιτυχία το τοπικό πάχος, χαρίζοντάς σας έτσι το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

  Ποιες θεραπείες για τοπικό αδυνάτισμα υπάρχουν;

  Υπάρχουν πολυάριθμες θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος από τις οποίες η κάθε μια στοχεύει σε διαφορετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Medi Cosmetic θα σας συμβουλέψει για την κάθε μια, δίνοντας έμφαση στο ποια θα ήταν η ιδανικότερη για εσάς και τις μοναδικές σας ανάγκες. Ενημερωθείτε για όλες τις προσφερόμενες θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος παρακάτω:

  1. Lipo Cible

  Μια μη επεμβατική θεραπεία λιποδιάλυσης που πραγματοποιείται μέσω ενός λιποδιαλυτικού υπερήχου. Το λίπος καταστρέφετε πλήρως και επιτυγχάνεται ολικός επανασχεδιασμός του σώματος με ασφάλεια και εντελώς ανώδυνα.

  1. Magna Shape – EMS (Electro Muscular Stimulation)

  To Magna Shape αποτελεί μυϊκή σύσπαση που προκαλείται από ηλεκτρικούς παλμούς που εφαρμόζονται πάνω στους μυς. Στόχος είναι οι μυς να χτιστούν και ταυτόχρονα να καεί το λίπος έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει με την κανονική άσκηση. Είναι εντελώς ανώδυνη διαδικασία και δεν απαιτεί κανένα είδος αναισθησίας.

  1. Sonolysis 3D

  Ιδανική λύση για το τοπικό αδυνάτισμα. Ο λιποδιαλυτικός υπέρηχος δρα ακριβώς επάνω στο κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά, ώστε να το σπάσει και να διαλυθεί το εσωτερικό του. Έπειτα το λίπος αποχωρεί από τον οργανισμό μέσω της διούρησης.

  1. Vanquish

  Αποτελεσματική λύση για τοπικό αδυνάτισμα για όσους δεν επιθυμούν θεραπείες που να συμπεριλαμβάνουν άμεση επαφή με το δέρμα. Μια ραδιοσυχνότητα υψηλής ισχύος διοχετεύεται φυσικά και χωρίς καθόλου πόνο στο δέρμα, και διαλύει το λίπος μειώνοντας έτσι και τους πόντους σας στα σημεία που σας ενδιαφέρουν.

  1. Ενέσιμη λιποδιάλυση

  Περιλαμβάνει μικροενέσεις με λιποδιαλυτικές ουσίες οι οποίες εκτός από την διάλυση λίπους έχουν και ως στόχο την ενίσχυση της ικανότητας του οργανισμού να παράγει πολύτιμες ουσίες για φυσική σύσφιξη.

  1. Hot & Cold

  Ιδανική θεραπεία για τοπικό αδυνάτισμα καθώς με την εναλλασσόμενη εφαρμογή θερμότητας και ψύχους μπορεί να επιτευχθεί η απώλεια τοπικού πάχους και η ακριβής στόχευση στις προβληματικές περιοχές.

  1. Medi Cool

  Αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδος λιπογλυπτικής και λιπόλυσης. Με την εφαρμογή έντονης ψύξης την οποία δεν μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αισθανθεί καθόλου, επιτυγχάνεται η ψύξη και η πλήρης διάλυση του λίπους.

  1. Mesotherapy

  Η θεραπεία αυτή έχει ως στόχο την επιδερμική σύσφιξη, λιποδιάλυση και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας. Είναι ιδανική για το τοπικό αδυνάτισμα γιατί χαρίζει στις προβληματικές περιοχές τόνωση, λεία επιφάνεια και βαθιά ενυδάτωση.

  1. Skin Science 3D

  Δραστικά συστατικά όπως βιταμίνες, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ διεισδύουν μέσα στο δέρμα με μικρορεύματα και οδηγούν στην λιποδιάλυση, ενυδάτωση και σύσφιξη.

  1. Liposonix Next Gen

  Ένας εστιασμένος υπέρηχος υψηλής ισχύος βοηθά στο τοπικό αδυνάτισμα διαλύοντας το τοπικό πάχος και απορροφώντας το λίπος. Μια 1 ώρα θεραπείας θα είστε ή ένα νούμερο μικρότεροι.