AHA

Δύο είδη γήρανσης επηρεάζουν την όψη του δέρματος : η χρονολογική γήρανση και η γήρανση που οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες.

Η θεραπεία AHA, αποτελεί το απόλυτα αναζωογονητικό πρωτόκολλο περιποίησης προσώπου, που χρησιμοποιεί τα οξέα φρούτων για να προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ανανέωση, φωτεινότητα και ενυδάτωση.

Τα άλφα υδροξέα αποτελούνται από συστατικά που τα βρίσκουμε στη φύση και τα οποία δρουν με έναν πολύ ειδικό τρόπο στο δέρμα  μας.
Η οικογένεια των άλφα υδροξέων περιλαμβάνει :

 Το λακτικό οξύ, το οποίο βρίσκουμε στο ξινόγαλο

Το κιτρικό οξύ, που υπάρχει στα όξινα φρούτα όπως πορτοκάλια , λεμόνια , κίτρα , γκρέιπ φρουτ

Το μηλικό οξύ από τα μήλα

 Το τρυγικό οξύ από το σταφύλι

 Το γλυκολικό οξύ που υπάρχει στα ζαχαροκάλαμα αλλά και στο σώμα μας.

Το πιο διαδεδομένο καθώς και πιο αποτελεσματικό σε χρήση υδροξύ από τα παραπάνω είναι το γλυκολικό , λόγω του ότι έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση και απορρόφησή του από το δέρμα μας.

Τα οξέα φρούτων δρουν σχεδόν στην ίδια βάση στην οποία δρουν τα χημικά peelings αλλά με αρκετά πλεονεκτήματα έναντι αυτών. Τα χημικά peelings χρησιμοποιούν καυστικές ουσίες οι οποίες καταστρέφουν το ανώτερο επίπεδο του δέρματος απομακρύνοντας με τον τρόπο αυτό τις ανεπιθύμητες δυσχρωμίες, ακμή κ.τ.λ.

Τα οξέα ήρθαν στο προσκήνιο για να προσφέρουν και να προάγουν και σε αυτόν τον τομέα μια πιο ευγενική και κατά μια έννοια πιο φυσική προσέγγιση στην απολέπιση του δέρματος μέσω της χρήσης καλλυντικών προϊόντων. Μερικά από τα πλεονεκτήματά τους είναι ότι προσφέρουν στο δέρμα  άμεση φωτεινότητα και λάμψη που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ δεν παρουσιάζει την εξαιρετική ευαισθησία  σε ηλιακή έκθεση , την οποία παρουσιάζουν τα χημικά peelings.

Τα άλφα υδροξέα μαλακώνουν την κεράτινη στιβάδα του δέρματος και έχουν την ικανότητα να διασπούν τη συνδεσμολογία των κερατινοκυττάρων. Αυτό κάνει εφικτή μια εν τω βάθυ  απολέπιση  του δέρματος.

Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η ικανότητα διείσδυσης των ενεργών συστατικών στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας , με αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται θεαματικές αλλαγές κατά την χρησιμοποίησή τους.

Τα ΑΗΑ  προάγουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του δέρματος περιλαμβανομένου του κολλαγόνου που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι δράσης των οξέων, μια και το κολλαγόνο είναι εκείνο το συστατικό που δίνει στο δέρμα ζωντάνια , λάμψη , ελαστικότητα και το κάνει να φαίνεται νέο και σφριγηλό.

Αποτελέσματα

  • Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα στα οποία οφείλεται η κουρασμένη όψη του δέρματος.
  • Το πρόσωπο φαίνεται λαμπερό, αναζωογονημένο και καθαρό.
  • Βελτιώνεται το χρώμα του δέρματος ενώ αυξάνεται επίσης η ελαστίνη και το κολλαγόνο και μειώνονται οι ρυτίδες του προσώπου.

Η θεραπεία λειτουργεί ως εξής:

Βήμα 1ο Εκτελείται καθαρισμός της επιδερμίδας με γαλάκτωμα και λοσιόν
Βήμα 2ο Εφαρμογή peeling προσώπου με κόκκους από ελιά και θαλασσινό αλάτι, που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και ενυδατώνει σε βάθος με το σύμπλεγμα ελαίων καλέντουλας-ελιάς-νυχτολούλουδου-βερίκοκου που περιέχει.
Βήμα 3ο Στην πολύ καλά προετοιμασμένη επιδερμίδα, εφαρμόζεται το AHA Gel 30%, που είναι ένα ισχυρό σε δράση gel, που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την εύκολη διείσδυση των ενεργών συστατικών στο δέρμα και την αναγέννηση του δέρματος, ενώ παράλληλα έχει  αντιβακτηριακές και κερατολυτικές ιδιότητες.
Βήμα 4ο Ελαφρύ μασάζ με την κρέμα προσώπου Aloe Vera Cream, που περιέχει καταπραϋντικό λάδι αλόης, εκχύλισμα ροδιού, υαλουρονικό οξύ, πανθενόλη και Βιταμίνη Ε.
Βήμα 5ο Εφαρμόζεται η μάσκα προσώπου Exotic Fruit Mask, που προσδίδει άμεση λάμψη και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη σε βάθος.
Βήμα 6ο Αφαίρεση της μάσκας και εφαρμογή αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες