ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Πολλές γυναίκες νιώθουν άβολα με την εμφάνιση των εσωτερικών ή/και εξωτερικών χειλέων του αιδοίου τους. Κι αυτό επειδή μπορεί να είναι υπερμεγέθη και ασύμμετρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η γυναίκα να αντιμετωπίζει πολλά λειτουργικά προβλήματα στην καθημερινότητά της. Μπορεί για παράδειγμα να αισθάνεται ενόχληση όταν φορά στενά παντελόνια και κολάν, όταν ασκείται ή στις σεξουαλικές της επαφές. Ιδιαίτερα στην τελευταία περίπτωση, εκτός από ενόχληση, μπορεί να αισθάνεται γενικότερα αμήχανα για την εικόνα της συγκεκριμένης περιοχής. Κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική της έκφρασης. Κι όμως, λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα μπορεί να δώσει η επιστήμη. Και πιο συγκεκριμένα, η Αιδοιοπλαστική.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η Αιδοιοπλαστική είναι η επέμβαση που «σμιλεύει» την ιδιαίτερη αυτή περιοχή, που είναι άμεσα συνυφασμένη με τη σεξουαλικότητά της. Επαναφέρει γρήγορα και εύκολα τα χείλη στο φυσιολογικό τους μέγεθος, απαλλάσσοντας τη γυναίκα από τις άβολες καταστάσεις που περιγράφονται πιο πάνω. Μπορεί να συνδυαστεί με κολποπλαστική, ανανέωση μεγάλων χειλέων με μεταφορά λίπους ή υαλουρονικού οξέως, Διεύρυνση του G-Spot, Πλαστική Περινέου.

Η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές της δραστηριότητες την ίδια ημέρα. Πιθανή μικρή ενόχληση στη χειρουργημένη περιοχή αντιμετωπίζεται με παυσίπονα (Depon, Ponstan). Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό οίδημα (πρήξιμο) για λίγες ημέρες μετά την επέμβαση, το οποίο υποχωρεί πλήρως, πολύ σύντομα. Συνίσταται αποχή από έντονη φυσική άσκηση για 7-10 ημέρες και από σεξουαλικές δραστηριότητες για 20-25 ημέρες μετά το χειρουργείο.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες