ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Πολλές γυναίκες νιώθουν αμηχανία για το γεγονός ότι το δέρμα στο αιδοίο τους έχει πιο σκούρο χρώμα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα τους. Ή μπορεί σε κάποια μόνο σημεία να έχει υπερχρωματισμό, προσδίδοντας μία προβληματική εικόνα που ενοχλεί τη γυναίκα στις ιδιαίτερες στιγμές της. Και μερικές φορές ενοχλεί ακόμα και τον σύντροφό της. Όμως, ο συγκεκριμένος προβληματισμός σπάνια αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, ακόμα και στις πολύ ιδιαίτερες συζητήσεις μεταξύ των γυναικών.

Ο υπερχρωματισμός αυτός μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως το συχνό τρίψιμο της περιοχής από στενά ρούχα. Ακόμη, στη συχνή χρήση χαλάουας ή κεριού αποτρίχωσης ή και σε ορμονικές μεταβολές. Ο κύριος λόγος όμως είναι η φυσιολογική γήρανση, επομένως όλες οι γυναίκες μεγαλώνοντας θα δουν το αιδοίο τους να σκουραίνει. Στο πλαίσιο, λοιπόν, των θεραπειών αντιγήρανσης που εφαρμόζουν, π.χ. για να δείχνει πιο νεανικό το πρόσωπό τους, είναι πολύ πιθανό να θέλουν να επαναφέρουν και το χρώμα του αιδοίου που είχαν σε νεότερη ηλικία. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν η υπόλοιπη εμφάνισή τους αποκρύπτει τη βιολογική τους ηλικία. Επιπλέον, το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την κολπική λεύκανση, συμπίπτει με τη δημοτικότητα της αποτρίχωσης με laser στην περιοχή. Κι αυτό επειδή με την απουσία της τριχοφυΐας της περιοχής είναι πιο ορατό το σκούρο χρώμα του δέρματος του αιδοίου.

Για όλες αυτές τις γυναίκες που προβληματίζονται, η λεύκανση προσφέρει μια ιδανική λύση. Έτσι, πρόκειται να απαλλαγούν από το σκοτεινό χρώμα που μπορεί να επέλθει και να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου σε αυτή την ιδιαίτερη περιοχή του σώματός τους.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες