ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΝΕΟΥ

Μερικές φορές κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης γέννας, μπορεί να προκληθεί βλάβη στην περιοχή μεταξύ του κόλπου και του ορθού. Όταν έχει «σχιστεί» η περιοχή ή γίνει κακή ραφή, η περιοχή μπορεί να παραμείνει παραμορφωμένη όταν επουλωθεί το τραύμα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση της γυναίκας και να προκαλέσει δυσφορία κατά τη συνουσία.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία στο πυελικό δάπεδο και σε χαλαρούς μύες, παρουσιάζοντας προβλήματα στην λειτουργία της ούρησης και, στις χειρότερες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει ακράτεια.

Τα καλά νέα είναι ότι η χειρουργική επέμβαση μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στον τρόπο που φαίνεται και νιώθετε την περιοχή, αποκαθιστώντας τόσο την αισθητική εμφάνιση του περινέου όσο και τον μυϊκό τόνο βαθιά στο πυελικό δάπεδο και τους κολπικούς μύες. Η χειρουργική επέμβαση για να βελτιώσει την αισθητική εμφάνιση της περιοχής καθώς και τη λειτουργικότητά της είναι ιδιαίτερα ευεργετική σε πολλές περιπτώσεις. Προσφέρει στη γυναίκα το αίσθημα της κανονικότητας στην περιοχή η οποία σύντομα επουλώνεται και επανέρχεται στην προηγούμενη κατάστασή της.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες