Το ThermiVa είναι μια γρήγορη, μη επεμβατική, μη-αφαιρετική θεραπεία που παρέχει ενέργεια από ραδιοσυχνότητες που ελέγχεται από γιατρό, χρησιμοποιώντας μια προσεκτικά σχεδιασμένη χειρολαβή για την ελαφρά θέρμανση του ιστού.
Το ThermiVa είναι μια πρωτοποριακή συσκευή η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα της γενετήσιας περιοχής όπως της κολπικής αισθητικής, ακόμα και τα θέματα ελαφριάς ακράτειας. Είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος η οποία αποτελεί την πρώτη θερμικά ελεγχόμενη, μη επεμβατική διαδικασία σύσφιξης του εσωτερικού καναλιού του κόλπου αλλά και των εξωτερικών χειλέων. ΤοThermiva παίζει βασικό ρόλο στη γενικότερη αισθητική και λειτουργική μιας γυναίκας και άρα στην ψυχολογία της.

H πρωτοποριακή συσκευή ThermiVa χρησιμοποιεί με ασφάλεια ραδιοσυχνότητες, προκειμένου να συρρικνώσει τους ιστούς εντός και γύρω από τον κόλπο. Χρησιμοποιώντας την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων, το δέρμα θερμαίνεται για να διεγείρει και να ανοικοδομεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη του σώματός σας με φυσικό τρόπο. Ο συνδυασμός αυτός συμβάλλει αποτελεσματικά στη σύσφιξη των πασχόντων περιοχών.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες