ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ – ΜΑΣΤΟΠΗΞΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Ανανεώστε την εμφάνιση και τη διάθεσή σας

  Αρκετές γυναίκες είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος του στήθους τους, αλλά με την πάροδο του χρόνου παρατηρούν τη γνωστή χαλάρωση και πτώση. Η επέμβαση ανόρθωσης των μαστών, έχει ως στόχο τη διόρθωση της χαλάρωσης του δέρματος, καθώς και τη βελτίωση του σχήματος των μαστών. Απαιτείται γενική αναισθησία και παραμονή 1 ημέρα σε εξειδικευμένη κλινική, ενώ το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, καθώς δεν αλλάζει το μέγεθος του στήθους, αλλά διορθώνεται σημαντικά το ντεκολτέ.

   

  Η ανόρθωση στήθους, γνωστή και ως μαστοποξία, είναι μια πλαστική επέμβαση που στόχο έχει να αλλάξει το σχήμα του μαστού, ανυψώνοντάς το και αφαιρώντας το υπερβολικό δέρμα, ώστε να αναδιαμορφωθεί. Βοηθάει στην ενίσχυση της εικόνας και της αυτοπεποίθησης της γυναίκας. Μπορεί να συνδυαστεί με αυξητική στήθους ή μείωση στήθους.

   

  Ποιος θεωρείται καλός υποψήφιος;

  Με την πάροδο του χρόνου, το στήθος αλλάζει και χάνει την ελαστικότητα και σφριγηλότητά του. Παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτές της αλλαγές είναι η εγκυμοσύνη και οι διακυμάνσεις βάρους.

  Καλός υποψήφιος για ανόρθωση στήθους βάσει και των παραπάνω αποτελούν:

  • Μητέρες που έχουν παιδιά και πλέον δεν θηλάζουν
  • Γυναίκες με καλή κατάσταση υγεία, χωρίς ιατρικά προβλήματα (ενεργές λοιμώξεις, καρκίνο, σοβαρές ασθένειες)
  • Γυναίκες με σταθερό σωματικό βάρος
  • Μη καπνίστριες
  • Γυναίκες με κρεμασμένο στήθος ή στήθος που έχει χάσει το σχήμα και τον όγκο του
  • Γυναίκες που το ένα τους στήθος είναι πιο χαμηλά από το άλλο
  • Γυναίκες που οι θηλές τους δείχνουν προς τα κάτω ή βρίσκονται κάτω από την υπομάστια γραμμή
  • Γυναίκες με ρεαλιστικές προσδοκίες

   

  Ανόρθωση στήθους, εγκυμοσύνη και θηλασμός

  Προτείνεται να προβείτε σε ανόρθωση στήθους αφότου έχετε αποκτήσει παιδιά καθώς ενδέχεται να μην μπορείτε να θηλάσετε μετά από αυτή. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

  Τι περιλαμβάνει η προετοιμασία για την επέμβαση;

  Πρωταρχικό βήμα αποτελεί η επικοινωνία με τον πλαστικό χειρουργό. Ο πλαστικός θα ελέγξει το ιατρικό σας ιστορικό, θα σας ζητήσει μία πρόσφατη μαστογραφία ή βιοψία μαστών, θα πραγματοποιήσει μία φυσική εξέταση, θα συζητήσει μαζί σας για τις προσδοκίες που έχετε από την επέμβαση και τέλος θα ζητήσει τη άδεια σας για να τραβήξει φωτογραφίες των μαστών σας για το ιατρικό σας αρχείο.

  Πριν από τη χειρουργική επέμβαση θα σας ζητηθεί πιθανότατα να:

  • Πραγματοποιήσετε μία μαστογραφία
  • Να διακόψετε το κάπνισμα
  • Να αποφύγετε τη λήψη ορισμένων φαρμάκων, όπως η ασπιρίνη, τα αντιφλεγμονώδη και τα φυτικά συμπληρώματα
  • Να έχετε ένα υγιές βάρος

   

  Τι ακολουθεί μετά την επέμβαση;

  Μετά την επέμβαση, ο γιατρός θα σας προτείνει να φροντίσετε τον εαυτό σας, να κοιμηθείτε στο πλάι, να αποφύγετε έντονες δραστηριότητες, τη σεξουαλική δραστηριότητα για 1-2 εβδομάδες και το τέντωμα και να μην αυξήσετε το βάρος σας. Τέλος, είναι σημαντικό να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο.

  Το στήθος σας θα καλυφθεί με γάζα και σουτιέν υποστήριξης. Θα παρατηρήσετε πρήξιμο στο στήθος για περίπου δύο εβδομάδες, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό.  Επιπλέον, ενδεχομένως να νιώσετε πόνο στο σημείο της επέμβασης ή μούδιασμα στης θηλές. Θα σας χορηγηθούν φάρμακα για την μείωση του πόνου.

  Τι αποτελέσματα να περιμένω;

  Τα αποτελέσματα της επέμβασης για ανόρθωση στήθους είναι άμεσα ορατά. Το μετεγχειρητικό πρήξιμο σταδιακά υποχωρεί και η νεανική σας εικόνα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια, ωστόσο το βάρος και η γήρανση μπορούν να τα επηρεάσουν. Από μεριάς σας, είναι σημαντικό να διατηρήσετε ένα σταθερό σωματικό βάρος και να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

   

  Γιατί να επιλέξετε τα Medi Cosmetic;

  Αποκτήστε ανυψωμένο και σφριγηλό στήθος με τη βοήθεια των εξειδικευμένων πλαστικών των Medi Cosmetic. Σύγχρονες τεχνικές ανόρθωσης μαστού που βοηθούν στο να διατηρήσετε μία νεανική εμφάνιση. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς με πολυετή εμπειρία στο χώρο. Το εξειδικευμένο επιτελείο των Ιατρείων Medi Cosmetic, βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προτείνει την καλύτερη λύση, για ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα. Προγραμματίστε σήμερα το δικό σας ραντεβού μαζί μας σε ένα από τα κέντρα μας σε Αθήνα – Κηφισιά – Γλυφάδα- Θεσσαλονίκη.

  Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
  για περισσότερες πληροφορίες