ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Αποκτήστε την κοιλιά που ονειρεύεστε με τη μέθοδο της κοιλιοπλαστικής!

Με τη συγκεκριμένη επέμβαση, μπορούμε να διορθώσουμε σημαντικά τη χαλάρωση που παρατηρείται στην περιοχή της κοιλιάς, μετά από εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους. Βελτιώνεται αισθητά η όψη του δέρματος, ενώ ενισχύεται και το μυϊκό τοίχωμα. Με τις νέες τεχνικές, καθώς και την εξελιγμένη τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας, υπάρχει ελάχιστος μετεγχειρητικός πόνος, ενώ το αποτέλεσμα βελτιώνεται ημέρα και με την ημέρα.

Τι είναι η κοιλιοπλαστική;

H κοιλιοπλαστική είναι μια αισθητική χειρουργική επέμβαση για τη βελτίωση του σχήματος της κοιλιάς. Περιλαμβάνει συνήθως την αφαίρεση του υπερβολικού χαλαρού δέρματος και του λίπους, ενώ παράλληλα στοχεύει στη σύσφιξη των κοιλιακών μυών.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι δεν αποτελεί υποκατάστατο της απώλειας βάρους ή ενός προγράμματος άσκησης.

 

Ποιος θεωρείται κατάλληλος υποψήφιος;

Η κοιλιοπλαστική είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες που έχουν καλή κατάσταση υγείας, σταθερό βάρος, ιδανικά δεν είναι καπνιστές και έχουν ρεαλιστικές απαιτήσεις. Γυναίκες με «τεντωμένο» δέρμα και μύες μετά από εγκυμοσύνη μπορούν επίσης να υποβληθούν στην επέμβαση αυτή. Επιπλέον, παχύσαρκοι που έχουν χάσει το απαιτούμενο βάρος αλλά έχουν χαλαρό δέρμα στην κοιλιακή περιοχή αποτελούν επίσης κατάλληλους υποψήφιους. Το team Πλαστικών Χειρουργών των Medi Cosmetic, βρίσκεται στη διάθεσή σας για ένα ραντεβού διάγνωσης και ενημέρωσης, όπου θα δει την περίπτωσή σας από κοντά και θα σας ενημερώσει για τη διαδικασία της επέμβασης, καθώς και για τα αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε στο δικό σας σώμα!

Αντενδείξεις

  • Γυναίκες που επιθυμούν να μείνουν έγκυος
  • Μη σταθερό βάρος ή επιθυμία για απώλεια μεγάλου βάρους
  • Φόβος για την εμφάνιση ουλών μετά την κοιλιοπλαστική

 

Προετοιμασία πριν την επέμβαση

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη και επικοινωνία με τον πλαστικό χειρουργό θα σας ζητηθεί:

  • Το ιατρικό σας ιστορικό
  • Το ιστορικό αλλεργιών σε φάρμακα
  • Να κάνετε μια φυσική εξέταση
  • Να συζητήστε τις προσδοκίες σας και να κατανοήσετε τα οφέλη και τους κινδύνους που ενέχει η επέμβαση

Πριν την διενέργεια της επέμβασης θα σας ζητηθεί επίσης:

  • Να διακόψετε το κάπνισμα
  • Να αποφύγετε τη λήψη ορισμένων φαρμάκων
  • Να διατηρήσετε ένα σταθερό βάρος για τουλάχιστον 12 μήνες

 

Μετεγχειρητικό Στάδιο

Μετά την επέμβαση, θα πρέπει να αποφύγετε την εργασία και την άσκηση για διάστημα τεσσάρων έως έξι εβδομάδων. Επιπλέον, δεν θα μπορείτε να οδηγήσετε για λίγες εβδομάδες. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εμφανές 6 εβδομάδες μετά. Λίγες εβδομάδες μετά την επέμβαση θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μία επίσκεψη παρακολούθησης, ώστε ο ιατρός να επιβεβαιώσει ότι η πληγή σας επουλώνεται σωστά.

Τι αποτελέσματα να περιμένω;

Οι ασθενείς λατρεύουν τη νέα τους εμφάνιση. Τα αποτελέσματα είναι μακράς διάρκειας, αρκεί να διατηρήσετε ένα σταθερό βάρος. Η κοιλιά σας πλέον θα είναι λεπτή, όμως είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες του ιατρού σας αναφορικά με τη διατροφή και την άσκηση, ώστε να τη διατηρήσετε.

 

Γιατί να επιλέξετε τα Medi Cosmetic;

Επιθυμείτε επίπεδη κοιλιά, όμως η άσκηση δεν σας δίνει τη λύση; Στα Medi Cosmetic μπορούμε να βοηθήσουμε όλους εσάς να αλλάξετε την εμφάνισή σας και να αποκτήστε το σώμα που ονειρεύεστε. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, κατέχουμε ισχυρή παρουσία στο χώρο. Προγραμματίστε σήμερα το ραντεβού σας σε ένα από τα κέντρα μας σε Αθήνα – Κηφισιά – Γλυφάδα – Θεσσαλονίκη.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες