ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Χέρια ψηλά!

   

  Τι είναι η βραχιονοπλαστική;

  Η βραχιονοπλαστική είναι μία αισθητική χειρουργική επέμβαση για την βελτίωση της εμφάνισης του κάτω τμήματος του μπράτσου. Κατά τη διαδικασία, μπορούμε να αφαιρέσουμε το πλεονάζον δέρμα και να διορθώσουμε αποτελεσματικά τη χαλάρωση στη συγκεκριμένη περιοχή. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα σφίγγει και λειαίνει. Απαιτείται συνήθως μία ημέρα παραμονή στην κλινική, κυρίως για προληπτικούς λόγους, ενώ ο μετεγχειρητικός πόνος είναι μηδαμινός.

  Για ποιο λόγο πραγματοποιείται;

  Όσο μεγαλώνουμε, το δέρμα στα μπράτσα χαλαρώνει. Η αύξηση ή απώλεια βάρους μπορεί επίσης να κάνει το δέρμα της περιοχής πλαδαρό. Η άσκηση μπορεί να βοηθήσει σε ένα βαθμό την ενίσχυση των μυών της περιοχής, όμως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ελαστικότητα του δέρματος. Ακόμα και πολύ αδύνατοι άνθρωποι, που γυμνάζονται συχνά, παρουσιάζουν χαλάρωση στο κάτω μέρος των μπράτσων. Ειδικότερα οι γυναίκες, διστάζουν το καλοκαίρι να φορέσουν αμάνικες μπλούζες, καθώς τότε γίνεται εμφανές το πρόβλημα. Άλλα αίτια που οδηγούν σε δερματική χαλάρωση είναι:

  • Παχυσαρκία
  • Κληρονομικότητα
  • Ηλικία

   

  Ποιος θεωρείται κατάλληλος υποψήφιος;

  Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει καλή κατάσταση υγείας, να έχει χαλαρό δέρμα στο εσωτερικό και στο πίσω μέρος των χεριών, να μην είναι καπνιστής και να έχει ρεαλιστικές απαιτήσεις. Οι ασθενείς επίσης θα πρέπει να διατηρήσουν σταθερό σωματικό βάρος για τουλάχιστον έξι μήνες πριν την επέμβαση. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να αποφύγετε επεμβάσεις που απαιτούν γενική αναισθησία. Η ομάδα Πλαστικών Χειρουργών των Medi Cosmetic, βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει σχετικά και να λύσει κάθε απορία σας για τις πλαστικές επεμβάσεις που παρέχονται στα ιατρεία μας.

  Πριν από τη διαδικασία – Προετοιμασία

  Αρχικά, πραγματοποιείται ραντεβού με τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα σας ζητήσει:

  • Το ιατρικό σας ιστορικό
  • Να κάνετε μία φυσική εξέταση
  • Να τραβήξει φωτογραφίες της προβληματικής περιοχής για το ιατρικό σας αρχείο
  • Να συζητήσετε για τις προσδοκίες σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα οφέλη και τους κινδύνους που ενέχει η επέμβαση
  • Να αποφύγετε τη λήψη φαρμάκων όπως η ασπιρίνη, τα αντιφλεγμονώδη και τα φυτικά συμπληρώματα.
  • Να κόψετε το κάπνισμα

  Τέλος, είναι σημαντικό να υπάρχει κάποιο οικείο σας άτομο που θα σας βοηθήσει στο στάδιο της μετάβασής σας στο σπίτι και θα είναι δίπλα σας καθόλη τη διάρκεια της ανάρρωσης.

  Τι αποτελέσματα να περιμένετε;

  Η επέμβαση πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένες κλινικές ή ιατρεία, όπως είναι τα Medi Cosmetic. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Ορισμένες φορές ωστόσο προτείνεται η γενική αναισθησία. Η διαδικασία διαρκεί δύο έως τρεις ώρες.
  Μετά την επέμβαση, το χαλαρό δέρμα και λίπος θα έχει αφαιρεθεί και τα μπράτσα σας θα έχουν μία αρμονική εμφάνιση.
  Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε ένα σταθερό και υγιές βάρος που θα συμβάλει στη διατήρηση των αποτελεσμάτων.
  Η επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την επέμβαση. Αναφορικά με τις πιο επίπονες δραστηριότητες, προτείνεται η έναρξή τους τρεις ή τέσσερες εβδομάδες μετά την επέμβαση.

   

  Γιατί να επιλέξετε τα MediCosmetic;

  Απαλλαγείτε από την περίσσεια λίπους και δέρματος στον βραχίονα και δημιουργήστε ένα καλύτερο περίγραμμα με την μέθοδο της βραχιονοπλαστικής! Εμπιστευτείτε τους ειδικούς ιατρούς των Medi Cosmetic και προγραμματίστε σήμερα το δικό σας ραντεβού ώστε να συζητήσουμε από κοντά για τις ανάγκες σας αλλά και τα οφέλη της μεθόδου. Βρείτε μας σε Αθήνα – Κηφισιά – Γλυφάδα – Θεσσαλονίκη.

  Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
  για περισσότερες πληροφορίες