Το FLEX EYE είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η ιατρική αισθητική που αποδεδειγμένα αναστρέφει και μειώνει αισθητά τη χαλάρωση των βλεφάρων, αναβάλλοντας τη χειρουργική βλεφαροπλαστική . Εξαλείφει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια(πόδι της χήνας) το μέτωπο, μπροστά από το αυτί, από το λαιμό, το μπούστο Ενδείκνυται και για τη θεραπευτική αντιμετώπιση παθήσεων των βλεφάρων όπως τα ξανθελάσματα, τα ογκίδια και οι μυρμηγκιές. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή θεραπεία καθώς δεν προκαλεί αιμορραγία ούτε νέκρωση στους γύρω ιστούς. Αντιθέτως, προκαλεί ενυδάτωση, αναδόμηση και λάμψη στην περιοχή εφαρμογής της.

Η μοναδική πλατφόρμα που ενσωματώνει και τις 3 τεχνολογίες αιχμής Cavitation, MultipolarRF, VacuumRF, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και μόνιμη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής, δίνοντας λύση σε οποιαδήποτε αισθητική επιδιόρθωση του σώματος.

Η θεραπεία HOT & COLD, για πρώτη φορά συνδυάζει και τις δύο δράσεις σε μία μέθοδο. Με την εναλλασσόμενη εφαρμογή θερμότητας και ψύχους προσφέρεται η δυνατότητα σε κάποιον να χάσει πολλά κιλά σε ένα πρόγραμμα, αλλά και να στοχεύσει στις προβληματικές περιοχές!

Το τοπικό πάχος, είναι ουσιαστικά διογκωμένα λιποκύτταρα σε κάποια σημεία του σώματός μας. Η ΣΟΝΟΛΥΣΗ 3D αποτελεί τη δραστική, σύγχρονη, αναίμακτη και μη επεμβατική λύση, που προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα απώλειας τοπικού λίπους! Πρόκειται για μία μέθοδο, όπου χρησιμοποιούμε τη δύναμη των υπερήχων, για να δράσουμε ακριβώς επάνω στο κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά και με τα ηχητικά μηχανικά κύματα που εκπέμπονται να “βομβαρδίσουμε” το λιποκύτταρο στερεοσκοπικά, δηλαδή από όλες τις πλευρές του.

Το POTERE 4D είναι η μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει ταυτόχρονα 4 Δράσεις, και στοχεύει ακόμα πιο αποτελεσματικά στην απώλεια έως και 30 κιλών από όλο το σώμα.

Το Liposonix® διοχετεύει υπέρηχους επόμενης γενιάς και υψηλής συχνότητας (High Frequency Technology), οι οποίοι είναι απόλυτα εστιασμένοι στο να φτάσουν στα διογκωμένα λιποκύτταρα και να μην απορροφηθούν από την επιδερμίδα. Έτσι, ο χειριστής ελέγχει με ακρίβεια πώς και που θα διοχετεύσει την ενέργεια, για να αποδομήσει και να λιώσει τα λιποκύτταρα, τα οποία με τη σειρά τους αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό.

Για πρώτη φορά, η λιποδιάλυση στο σώμα γίνεται χωρίς επαφή με το δέρμα και φυσικά χωρίς πόνο (ContactlessPainless Technology).
Η μέθοδος VANQUISH διοχετεύει ραδιοσυχνότητες υψηλής ισχύος, για να επιτύχει εντυπωσιακή λιποδιάλυση, χωρίς να απαιτείται να ακουμπήσει το δέρμα κάποια κεφαλή!

Το POWER LIFT προσφέρει μη χειρουργικό lifting σώματος, αλλά και εντυπωσιακή ανόρθωση γλουτών, που θυμίζουν τους πολυπόθητους βραζιλιάνικους γλουτούς. Η θεραπεία δεν είναι χειρουργική και δεν προκαλεί πόνο κατά την εφαρμογή, παρόλο που είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν σφιχτό κορμί, χωρίς να μπουν στη διαδικασία ενός χειρουργείου.

Αναίμακτο lifting προσώπου.

Πρόκειται για μία από τις πλέον ισχυρές θεραπείες, η οποία λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων για εντυπωσιακό lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χωρίς χρόνο ανάρρωσης!

Η ΡΑΔΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗ είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος, που συσφίγγει το χαλαρό δέρμα με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, χάρη στις οποίες προκαλείται νεοκολλαγένεση! Έτσι, ο οργανισμός μας αυξάνει μετά τη θεραπεία την παραγωγή κολλαγόνου, προκαλώντας σύσφιξη στο σώμα μας από μέσα προς τα έξω. Επιπλέον, η ενέργεια της ΡΑΔΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗΣ αυξάνει τον μεταβολισμό των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου, επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με τεράστια διάρκεια.

H ενέσιμη ραδιοσυχνότητα ή αλλιώς SCARLET EXP, αποτελεί τη μοναδική λύση ενάντια στις κόκκινες ή λευκές ραγάδες, καθώς και στις τις ουλές από χειρουργείο ή καισαρική τομή. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο μπορούμε να “σπάσουμε” τον ουλώδη ιστό και να φέρουμε στην επιφάνεια τα υγιή κύτταρα, εξαφανίζοντας για πάντα ακόμα και τις πραγματικά δύσκολες λευκές ραγάδες, καθώς όταν οι κόκκινες ραγάδες γίνουν λευκές, τότε καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία παγιωμένη ζημιά της επιδερμίδας.