ΑΥΤΟΛΟΓΟ PRP

Η επαναστατική θεραπεία που χρησιμοποιεί στοιχεία του οργανισμού

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου PRP, είναι μία επαναστατική νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί αυτόλογο εμπλουτισμένο πλάσμα, για να προσφέρει την αναγέννηση της επιδερμίδας διεγείροντας το κολλαγόνο.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η ουσία που εγχέεται στη συγκεκριμένη θεραπεία είναι αυτόλογο πλάσμα, πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP). Με την λέξη αυτόλογο εννοούμε ένα υλικό που προέρχεται από το ίδιο μας το σώμα και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της θεραπείας, καθώς είναι ό,τι πιο φυσικό υπάρχει.

Πριν αρχίσει η διαδικασία προηγείται μία απλή αιμοληψία από το ίδιο το άτομο, όπως γίνεται σε μία απλή εξέταση αίματος. Στη συνέχεια το αίμα αυτό επεξεργάζεται με την μέθοδο της φυγοκέντρισης, όπου διαχωρίζεται το πλάσμα από τα λευκά και τα ερυθρά αιμοσφαίρια.

Αυτό που χρησιμοποιείται στην θεραπεία προσώπου PRP είναι το μέρος εκείνο του πλάσματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια, καθώς αυτά με τη βοήθεια ενός ειδικού διαλύματος – ενεργοποιητή, απελευθερώνουν τους αυξητικούς παράγοντες και τις πρωτεΐνες που πυροδοτούν τις αναπλαστικές ιδιότητες της ίδιας της επιδερμίδας.

Αποτελεί την ιδανική αντιγηραντική τεχνική που βοηθάει να διατηρούμε ένα υγιές και αστραφτερό δέρμα, προλαμβάνοντας τις φθορές που προκαλούν οι επιδράσεις του χρόνου και του περιβάλλοντος.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες