Η τεχνολογία βάζει στόχο το αδυνάτισμα!

Το POTERE 4D είναι η μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει ταυτόχρονα 4 Δράσεις,
και στοχεύει ακόμα πιο αποτελεσματικά στην απώλεια έως και 30 κιλών από όλο το σώμα.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ, LASER, ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΡΥΟ
είναι οι 4 τεχνολογίες που κάνουν το POTERE 4D να εγγυάται πιο εύκολο,
γρήγορο και οικονομικό ολικό αδυνάτισμα από ποτέ!

Κλείστε τώρα την πρώτη δοκιμαστική σας συνεδρία

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

Γυναίκες και άνδρες που θέλουν να χάσουν αρκετά κιλά.
Χάρη στη μοναδική του τεχνολογία που συνδυάζει 4πλή αδυνατιστική δράση, το POTERE 4D στοχεύει αποτελεσματικά σε όλο το σώμα και εγγυάται απώλεια έως και 30 κιλών!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 4 ΔΡΑΣΕΩΝ

Πρώτα εφαρμόζονται μηχανικές πιέσεις στα λιποκύτταρα 100.000 φορές το δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα αυτά να αποδομούνται και να καταστρέφονται εντελώς.

Ταυτόχρονα, οι πλάκες του μηχανήματος εφαρμόζουν ραδιοσυχνότητες που συσφίγγουν τους δεσμούς κολλαγόνου, για πιο σφιχτό κορμί.

Στη συνέχεια εφαρμόζεται soft laser, το οποίο ενισχύει τη λιπόλυση.

Τέλος, εφαρμόζεται ψύχος για το απόλυτο φινίρισμα της επιδερμίδας!

Το POTERE 4D για πρώτη φορά εγγυάται εύκολο,  γρήγορο, και ολικό αδυνάτισμα. Για την επίτευξη του συνολικού αδυνατίσματος πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά. Πρέπει να σπάμε και να αδειάζουμε τα λιποκύτταρα και παράλληλα να αναδιαμορφώνουμε την σιλουέτα και να διανέμουμε ομοιόμορφα το λίπος. Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα έχουμε τον συνδυασμό και των τεσσάρων φάσεων (Μηχανική αναρρόφηση, Laser, Ραδιοσυχνότητα και κρύο) για πρώτη φορά σε ένα μηχάνημα. Η ηλεκτρονική κεφαλή πρώτα ρουφάει το σημείο του σώματος στο οποίο εφαρμόζουμε ασκώντας μηχανικές πιέσεις στο λιποκύτταρο 100000 το δευτερόλεπτο. Έτσι λόγο μηχανικών κυμάτων τα λιποκύτταρα σπάνε. Μέσα στην κεφαλή υπάρχουν δέσμες soft laser με έντονη λιπολυτίκη δράση. Ταυτόχρονα ειδικές πλάκες εφαρμόζουν ραδιοσυχνότητα που σφίγγουν τους δεσμούς κολλαγόνου για πιο σφιχτό κορμί. Η ταυτόχρονη δράση τεσσάρων φάσεων, εγγυάται θεαματικά αποτελέσματα σε όλα τα σημεία του σώματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δείτε την Φαίη Σκορδά να δοκιμάζει το POTERE 4D!

Οριστικό Αδυνάτισμα

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες