3 θεραπείες για ανοιξιάτικη ανανέωση!

Η εποχή που αφήνουμε πίσω μας σιγά σιγά τα βαριά ρούχα και επιλέγουμε πιο ελαφριά και χρωματιστά, επιτέλους ήρθε! Το σώμα και το πρόσωπό μας, ζητά επειγόντως μία ανανέωση, για να συμβαδίσει η διάθεσή μας με τη διάθεση του καιρού… Γι αυτό, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τις 3 θεραπείες που θα μας χαρίσουν άμεση και κυρίως οικονομική ανανέωση, για να μπούμε σε ανοιξιάτικο κλίμα!

MAGIC TOUCH

Μία από τις ελάχιστες μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου, η οποία έχει αποτελέσματα εφάμιλλα με τις επεμβατικές! Η μέθοδος Magic Touch βασίζεται στην ακίνδυνη ηλεκτρική διέγερση των μυών, η οποία επιτυγχάνεται με την χρήση ηλεκτρικών παλμών. Όσο πολύπλοκο και αν ακούγεται, στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλό και φυσικά ανώδυνο. Ο χειριστής, χρησιμοποιεί ειδικά γάντια τα οποία στέλνουν ήπια ενεργειακά κύματα, για να «γυμνάσουν» το μυικό σύστημα κάτω από την επιδερμίδα. Το πρόσωπο κάνει ακούσιες κινήσεις από μόνο του, τις οποίες εσείς δεν μπορείτε να ελέγξετε και έτσι ξέρετε ότι εκείνη τη στιγμή, το πρόσωπό σας γυμνάζεται και αναπλάθει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνοντας 3 σημεία: τη σφρηγιλότητα, το οβάλ και το φυσικό γέμισμα των ρυτίδων!

ΣΟΝΟΛΥΣΗ 3D

Μία θεραπεία που εγγυάται ότι θα πείτε αντίο στο τοπικό πάχος που συγκεντρώθηκε σε κοιλιά και γλουτούς κατά τη διάρκεια του χειμώνα, σε χρόνο ρεκόρ! Λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων, για να εντοπίσει και να λιώσει ένα ένα τα διογκωμένα λιποκύτταρα. Έτσι, μέσα στην πρώτη κιόλας συνεδρία, μπορείτε να κουμπώσετε το τζιν που δεν κούμπωνε πριν, καθώς η απώλεια των πόντων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή!

HOT & COLD

Μήπως τελικά τα κιλά που πήρατε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ήταν λίγο περισσότερα από ό,τι έπρεπε; Μην ανησυχείτε! Η μέθοδος εναλλασσόμενου ζεστού-κρύου, γνωστή και ως HOT & COLD εγγυάται ότι όχι μόνο μπορείτε να φτάσετε σε απώλεια έως και 30 κιλών σε ένα πρόγραμμα, αλλά και να αποκτήσετε μία σφιχτή επιδερμίδα, καθώς το φινίρισμα με το κρύο πραγματοποιεί αναίμακτη σύσφιξη.

Η άνοιξη ήρθε!

Εσείς, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς της Medi Cosmetic για να ανανεώσουν το πρόσωπο ή το σώμα σας!