Τηλ.Κέντρο Αθήνας: (+30) 210 32 32 822 | Τηλ.Κέντρο Θεσσαλονίκης: (+30) 2310 222 123 | info@medicosmetic.gr

Τοπικό Αδυνάτισμα

Τοπικό Αδυνάτισμα

Το τοπικό πάχος αποτελεί το μεγαλύτερο εχθρό της γυναίκας, αφού πολλές φορές επιμένει παρά τις εξαντλητικές δίαιτες και την επίπονη άσκηση. Στα Medi Cosmetic θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για τοπικό αδυνάτισμα με στόχο την εξαφάνιση του τοπικού και επίμονου πάχους!

Επικοινωνήστε με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό των Medi Cosmetic και επιλέξτε την κατάλληλη θεραπεία τοπικού αδυνατίσματος που σας ταιριάζει. Βρείτε τις πιο σύγχρονες, μη χειρουργικές και ανώδυνες θεραπείες και απαλλαγείτε από την εναπόθεση τοπικού λίπους σε διάφορα σημεία του σώματός σας!

Οι θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος μπορούν να συνδυαστούν και με κάποια θεραπεία σώματος για αντιμετώπιση κυτταρίτιδαςραγάδων ή σύσφιξης σώματος για πιο άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Η εξέλιξη στη μη επεμβατική λιποδιάλυση είναι εδώ!
Η νέα ιατρική πλατφόρμα αδυνατίσματος Lipo cible έχει πάρει το όνομά της από την γαλλική λέξη Cible=στόχος και τη λέξη Lipo=λίπος. Έτσι λοιπόν ήρθε αποκλειστικά στην Ελλάδα, μόνο στα Medi Cosmetic για να βάλει στόχο το επίμονο λίπος που συσσωρεύεται στο σώμα και να το εξαφανίσει!

Το Lipo Cible πρωτοπορεί καθώς διαθέτει διπλή γεννήτρια εκπομπής υπερήχων μεταβλητής συχνότητας από τα 36kHz έως τα 80kHz !
Οι απόλυτα εξιδεικευμένοι ιατροτεχνολόγοι που χειρίζονται τον εφαρμογέα του LIPO CIBLE εκπέμπουν συνεχώς υπέρηχους στις περιοχές που κρίνεται πως μας ενδιαφέρουν για την λιποκαστροφή.

Η τεχνολογία Electro Muscular Stimulation εφαρμόζει ηλεκτρικούς παλμούς συγκεκριμένης μορφής και μικρής τάσης κατευθείαν πάνω στους μυς, προκαλώντας μυϊκή σύσπαση και χαλάρωση ακριβώς όπως συμβαίνει με τη φυσιολογική άσκηση.

Τι είναι το HIFEM® ή το HI-EMT;(High Energy Focused Electromagnetic Wave)

Η τεχνολογία HIFEM προκαλεί ανώδυνες , ασφαλείς και εξαιρετικά ευεργετικές συσπάσεις των μυών. Το HIFEM είναι η μόνη τεχνολογία που σας επιτρέπει να χτίζετε μυ και ταυτόχρονα να καίτε λίπος!

Η ουσία της τεχνολογίας HI-EMT

Οι μυϊκές κινήσεις που προκαλούνται από το HI-EMT δεν βλάπτουν αρθρώσεις ή άλλα μέρη του σώματος και μπορούν να ενισχύσουν αποτελεσματικά τους μυς της κοιλιάς ή των γλουτών και να αυξήσουν τον αριθμό και τον όγκο των μυϊκών ινών. Αυτό καθιστά τις γραμμές του σώματος πιο εμφανείς και αισθητικά πιο διαμορφωμένες.

Μελέτες δείχνουν ότι οι κοιλιακοί μύες αυξάνονται κατά μέσο όρο 15-16% έναν έως δύο μήνες μετά τη θεραπεία με HI-EMT.

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του HIEMT μπορεί να στοχεύσει τα κινητικά νευρικά κύτταρα το οποίο διεγείρει άμεσα τη συστολή των μυών .Κατά τη διάρκεια της θεραπείας 30 λεπτών, οι μύες συσπώνται 30.000 φορές με υψηλή συχνότητα και υψηλή ένταση, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τη γενική άσκηση! Η ακραία σύσπαση των μυών απαιτεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας, επομένως χρησιμοποιούνται για καύσεις και τα λιποκύτταρα δίπλα στον μυ, οδηγώντας σε απόπτωση και μειώνοντας αποτελεσματικά το πάχος του λίπους.

Οι μυϊκές κινήσεις που προκαλούνται από το HIEMT δεν θα βλάψουν τις αρθρώσεις του σώματος και μπορούν να ενισχύσουν αποτελεσματικά τους μυς της κοιλιάς ή των γλουτών και  να αυξήσουν τον αριθμό και τον όγκο των μυϊκών ινών. Ουσιαστικά κάνει τις γραμμές του σώματος πιο εμφανείς.

Η θεραπεία που βασίζεται στις αντιθέσεις!

Το Hot & Cold είναι η μόνη μέθοδος που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα το ολικό και το τοπικό πάχος!

Η θεραπεία HOT & COLD, για πρώτη φορά συνδυάζει και τις δύο δράσεις σε μία μέθοδο.

Με την εναλλασσόμενη εφαρμογή θερμότητας και ψύχους προσφέρεται η δυνατότητα σε κάποιον να χάσει πολλά κιλά σε ένα πρόγραμμα, αλλά και να στοχεύσει στις προβληματικές περιοχές!

ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Εφαρμόζουμε ιατρικό υπέρηχο μεταβλητής συχνότητας ακριβώς επάνω στο κάθε λιποκύτταρο.  Με τα ηχητικά μηχανικά κύματα που εκπέμπονται “βομβαρδίζουμε” το λιποκύτταρο στερεοσκοπικά, δηλαδή από όλες τις πλευρές του. Το ζεστό ρευστοποιεί τον λιπώδη ιστό και κάνει διάτρητη τη μεμβράνη των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα το περιεχόμενό τους να «χύνεται» στον χώρο μεταξύ των κυττάρων. Το  ηλεκτροθερμικό πεδίο που δημιουργείται σπάει την κυτταρική μεμβράνη και διαλύει τα παθολογικά- υπερτροφικά λιποκύτταρα, εκτός απο αυτά που είναι ανθεκτικά και γονιδιακά προγραμματισμένα να αντέχουν σε περιόδους διατροφικής ένδειας (δίαιτας-νηστείας ή πείνας).

ΨΥΧΟΣ

Σε αυτή την γονιδιακή  ανθεκτικότητα επεμβαίνει το κρύο.

 Η κεφαλή ψύξης του HOT & COLD μέσω της ελεγχόμενης ψύξης (Freeze Detect) οδηγεί τα λιποκύτταρα σε απόπτωση, αφήνοντας ανέπαφους τους περιβάλλοντες ιστούς του δέρματος. Τα θρυμματισμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό, μέσω της λεμφικής οδού και το σώμα αλλάζει ημέρα με την ημέρα, καθώς έχουμε άμεσο αποτέλεσμα μείωσης περιφέρειας και πόντων.

Το τοπικό πάχος, είναι ουσιαστικά διογκωμένα λιποκύτταρα σε κάποια σημεία του σώματός μας. Η Sonolysis 3D αποτελεί τη δραστική, σύγχρονη, αναίμακτη και μη επεμβατική λύση, που προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα απώλειας τοπικού λίπους! Πρόκειται για μία μέθοδο, όπου χρησιμοποιούμε τη δύναμη των υπερήχων, για να δράσουμε ακριβώς επάνω στο κάθε λιποκύτταρο ξεχωριστά και με τα ηχητικά μηχανικά κύματα που εκπέμπονται να “βομβαρδίσουμε” το λιποκύτταρο στερεοσκοπικά, δηλαδή από όλες τις πλευρές του. Έτσι, όπως αποδεικνύεται και από μελέτες του University of Wales, η κυτταρική δομή καταλύεται και τα λιποκύτταρα σπάνε, με αποτέλεσμα να αδειάζουν το περιεχόμενό τους, το οποίο αποβάλλεται μέσω της διούρησης.

Η Sonolysis 3D διαφέρει από όλες τις μη επεμβατικές μεθόδους τοπικού αδυνατίσματος, λόγω του άμεσου αποτελέσματος που προσφέρει, το οποίο μάλιστα διαρκεί, καθώς τα λιποκύτταρα δεν συρρικνώνονται, αλλά καταστρέφονται εντελώς!

Εντυπωσιακή λιπογλυπτική σώματος, με τη δύναμη του κρύου!

Πρόκειται για τη νέα επαναστατική λιπογλυπτική μέθοδο, που εφαρμόζεται αρκετά χρόνια στην Αμερική και βασίζεται σε έρευνα του Harvard University επάνω στις μη επεμβατικές μεθόδους λιπόλυσης και λιπογλυπτικής!

Το τοπικό πάχος έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Σε αντίθεση με τα παραπανίσια κιλά και τη χαλάρωση, δεν βελτιώνεται ούτε με τη δίαιτα, ούτε με τη σωματική άσκηση. Χρειάζεται στοχευμένη δράση στα προβληματικά σημεία…

Η ΜΕΘΟΔΟΣ

Η μέθοδος MEDI COOL δρα ακριβώς εκεί που την έχει ανάγκη το σώμα μας.

Με την εφαρμογή έντονης ψύξης (-6 βαθμούς Κελσίου) την οποία φυσικά δεν αισθάνεται ο ενδιαφερόμενος καθώς συμβαίνει σε αρκετές στοιβάδες κάτω από την επιδερμίδα, καταφέρνουμε να παγώσουμε και να θρυμματίσουμε τα διογκωμένα λιποκύτταρα! Έτσι, η κεφαλή του MEDI COOL μέσω της ελεγχόμενης ψύξης (Freeze Detect) οδηγεί τα λιποκύτταρα σε απόπτωση, αφήνοντας ανέπαφους τους περιβάλλοντες ιστούς του δέρματος. Τα θρυμματισμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό, μέσω της λεμφικής οδού και το σώμα αλλάζει ημέρα με την ημέρα, καθώς έχουμε άμεσο αποτέλεσμα μείωσης περιφέρειας και πόντων, ακόμα και αισθητά σημαντική βελτίωση της κυτταρίτιδας!

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Μία πιο επεμβατική και άμεσα αποτελεσματική μέθοδος

Νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι ενέσεις λιποδιάλυσης με φωσφατιδυλοχολίνη (φυτική ουσία που λαμβάνεται από τη σόγια) και δεοξυχολικό οξύ είναι πολύ αποτελεσματικές για την τοπική απώλεια λίπους. Οι ουσίες που περιέχονται στο ισχυρό “cocktail” έχουν έντονη λιποδιαλυτική δράση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τη φυσική ικανότητα του οργανισμού να παράγει τις πολύτιμες συσφικτικές ουσίες, το κολλαγόνο και την ελαστίνη.

Η μέθοδος που έχει γίνει γνωστή και ως λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι ή αναίμακτη λιποαναρρόφηση, δεν απαιτεί νάρκωση και πραγματοποιείται με μικροενέσεις στις προβληματικές περιοχές (κοιλιά, μπράτσα, γλουτούς κ.α.). Είναι ανώδυνη και αναίμακτη, ενώ απαιτούνται ελάχιστες συνεδρίες να δούμε πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα λιποδιάλυσης. Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί και με συμβατικές μη επεμβατικές θεραπείες, ανάλογα με το πρωτόκολλο που συστήνουν οι επιστημονικοί μας συνεργάτες, ώστε να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα τόσο στο ολικό, όσο και στο στοχευμένο τοπικό αδυνάτισμα.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η Μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος κατά την οποία διοχετεύουμε μικρές ποσότητες φαρμακευτικών και ομοιοπαθητικών ουσιών, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, και ένζυμα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Οι ουσίες που διοχετεύονται στο μεσόδερμα είναι απόλυτα ασφαλείς, ενώ η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί έως 20 λεπτά. Η έγχυση πραγματοποιείται με μικροβελόνες, που εξασφαλίζουν άνεση, μηδενική ενόχληση, αλλά υψηλή αποτελεσματικότητα.

Αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες ενέσιμες θεραπείες για την κυτταρίτιδα και τη βελτίωση της όψης του δέρματος, καθώς επιτελεί ταυτόχρονη λιπόλυση και σύσφιξης της επιδερμίδας. Η Μεσοθεραπεία εφαρμόζεται κάλλιστα και στο ντεκολτέ, που αποτελεί την επιτομή της θηλυκότητας μίας γυναίκας.

Η Μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος κατά την οποία διοχετεύουμε μικρές ποσότητες φαρμακευτικών και ομοιοπαθητικών ουσιών, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, και ένζυμα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Οι ουσίες που διοχετεύονται στο μεσόδερμα είναι απόλυτα ασφαλείς, ενώ η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί έως 20 λεπτά. Η έγχυση πραγματοποιείται με μικροβελόνες, που εξασφαλίζουν άνεση, μηδενική ενόχληση, αλλά υψηλή αποτελεσματικότητα.

Η Μεσοθεραπεία αποτελεί μία από τις πιο μοντέρνες και αποτελεσματικές θεραπείες που έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα η Αισθητική και Κοσμητική Ιατρική, καθώς στοχεύει ακριβώς στο στρώμα του δέρματος που χρήζει επιδιόρθωσης.

Η Μεσοθεραπεία, ως ενέσιμη θεραπεία εισόδου ειδικών διαλυμάτων στο χόριο και τον υποδόριο ιστό χρησιμοποιείται επίσης και σε περιοχές του σώματος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Με τη Μεσοθεραπεία σώματος ενεργοποιείται η διαδικασία ρευστοποίησης του λίπους, η μεμβράνη των λιποκυττάρων γίνεται πιο διαπερατή, επέρχεται ρήξη αυτής και έτσι επιτυγχάνεται η σταδιακή αποβολή του συσσωρευμένου λίπους.

Παράλληλα, είναι και αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας χορηγούνται σε βάθος ουσίες με τις οποίες επιτυγχάνεται τοπική αιμάτωση ιστών, μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και τελικά, επιτυγχάνεται η λείανση της επιδερμίδας και εξαφανίζεται η χαρακτηριστική «όψη φλοιού πορτοκαλιού». Τέλος, με τη βοήθεια της Μεσοθεραπείας και την παραγωγή κολλαγόνου, επιτυγχάνεται ανόρθωση του χαλαρού δέρματος και λείανση της επιδερμίδας.

1 ώρα – 1 θεραπεία – 1 νούμερο μικρότερο!

Η απόλυτη υπερδύναμη στο τοπικό αδυνάτισμα, ακούει στο όνομα Liposonix Next Gen. Πρόκειται για μία από τις μοναδικές θεραπείες αδυνατίσματος παγκοσμίως, που είναι εγκεκριμένες από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA), λόγω της δράσης και της αποτελεσματικότητάς της, για αυτό άλλωστε μόλις μία συνεδρία είναι αρκετή!

Δεν υπάρχουν θεραπείες τοπικού αδυνατίσματος, που να μπορούν με σιγουριά να δηλώσουν ότι μόλις 1 συνεδρία είναι αρκετή! Το Liposonix® Next Gen διοχετεύει υπέρηχους επόμενης γενιάς και υψηλής συχνότητας (High Frequency Technology), οι οποίοι είναι απόλυτα εστιασμένοι στο να φτάσουν στα διογκωμένα λιποκύτταρα και να μην απορροφηθούν από την επιδερμίδα. Έτσι, ο χειριστής ελέγχει με ακρίβεια πώς και που θα διοχετεύσει την ενέργεια, για να αποδομήσει και να λιώσει τα λιποκύτταρα, τα οποία με τη σειρά τους αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό.

Είναι τέτοια η δύναμη της μεθόδου, που συνίσταται η αποφυγή της εκγύμνασης για 5 ημέρες μετά τη συνεδρία, ενώ φυσικά κατά τη διάρκεια εσείς δεν αισθάνεστε τίποτα επιδερμικά!

SKIN SCIENCE 3D

Η μεθοδολογία του SKIN SCIENCE 3D υιοθετείται στην ιατρική, αξιοποιώντας το δυναμικό της χαρακτηριστικό, το οποίο επιφέρει αύξηση της διαπερατότητας του δερματικού ιστού. Η ηλεκτροδιάτρηση (μέσω της εφαρμογής ηλεκτρικού ρεύματος) του δέρματος εμφανίζεται, με την παρουσία διαφοράς δυναμικού στην κυτταρική μεμβράνη σε επίπεδο επιθήλιας κυτταρικής δομής.
Κατά συνέπεια, η λιπιδιακή στιβάδα της κυτταρικής μεμβράνης υποβάλλεται σε μια αλλαγή: το σχηματισμό των πασίγνωστων υδρόφιλων πόρων, οι γνωστοί «ηλεκτροπόροι».
Μέχρι τώρα, η μεσοθεραπεία γινόταν με ενέσεις μέσω βελόνων για την εισαγωγή των πολύτιμων συστατικών, κάτι που ήταν αρκετά επίπονο. Με την τεχνολογία Skin Science 3D BODY επιτυγχάνεται η διαδερμική διείσδυση δραστικών συστατικών με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων στην περιοχή του σώματος. Η διείσδυση των πολύτιμων συστατικών γίνεται κατευθείαν στο μεσαίο στρώμα του δέρματος με τη χρήση ηλεκτρομεταφοράς και ηλεκτρο-όσμωσης.
Στόχος της θεραπείας Skin Science 3D BODY (μη ενέσιμης μεσοθεραπείας σώματος) είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες με διαδερμική είσοδο βιοτεχνολογικών λιποδιαλυτικών και συσφικτικών ουσιών.

ORANGE POWER

H μέθοδος που καταπολεμά τη γνωστή “όψη φλοιού πορτοκαλιού”!

Ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναίκας, η κυτταρίτιδα, οφείλεται συνήθως σε τοπικά διογκωμένα λιποκύτταρα, καθώς και κακή αιματική κυκλοφορία στην περιοχή.

Το ORANGE POWER αποτελεί τη θεραπεία στην οποία “ορκίζονται” οι celebrities, οι Beauty Editors και οι ειδικοί της ομορφιάς παγκοσμίως!

Βασίζεται στη χρήση ενός αδρανούς αερίου, του πασίγνωστου CO2, το οποίο είναι εντελώς ακίνδυνο, αλλά απίστευτα αποτελεσματικό… Τόσο αποτελεσματικό, που μας επιτρέπει να πούμε αντίο στην κυτταρίτιδα τουλάχιστον για 2 χρόνια!

Με το ΟRANGE POWER γίνεται έγχυση αδρανούς αερίου στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν, το οποίο δημιουργεί τοπική υποξία (έλλειψη οξυγόνου). Η δράση του λοιπόν είναι διπλή: αφενός διασπά άμεσα τα λιποκύτταρα, αναγκάζοντάς τα να αποβληθούν από τον οργανισμό, άρα μειώνει άμεσα την κυτταρίτιδα, αφετέρου δημιουργεί καλύτερη αιμάτωση στην περιοχή, γιατί “ξεγελά” τον οργανισμό να στείλει τοπικά περισσότερο οξυγόνο. Έτσι, ακόμα και η επιφανειακή όψη φλοιού πορτοκαλιού, εξουδετερώνεται με την καλή μικροκυκλοφορία.

Ταυτόχρονα, η δυνατότητα παραγωγής κολλαγόνου από τον οργανισμό ενισχύεται, ώστε να έχουμε ορατή τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Τέλος, το ORANGE POWER εφαρμόζεται και σε περιπτώσεις αποδυναμωμένων, χωρίς ελαστικότητα επιδερμίδων, σε λιπογλυπτική ή ενισχυτικά σε περιπτώσεις τοπικού λίπους και χαλάρωσης.

5 δράσεις στην θεραπεία της “τελευταίας στιγμής”…

Πρόκειται για μία επαναστατική θεραπεία, η οποία συνδυάζει για πρώτη φορά τις 5 βασικές δράσεις που απαιτούνται για να αποκτήσουμε ονειρεμένο σώμα και βασίζεται σε σύγχρονα βιβλιογραφικά δεδομένα, που αποδεικνύουν περίτρανα την αποτελεσματικότητά της.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ BODY FIT

Με τη μέθοδο BODY FIT επιτυγχάνουμε λιποδιάλυση, τόνωση, σύσφιξη της επιδερμίδας, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και αισθητή μείωση του τοπικού πάχους! Με άλλα λόγια, μέσα σε περίπου 15 λεπτά που διαρκεί η κάθε συνεδρία, εξασφαλίζουμε 5 αποτελέσματα που θα χρειαζόμασταν τουλάχιστον 2 ή 3 διαφορετικές θεραπείες για να τα δούμε.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Λειτουργεί με τη διαδερμική έγχυση ενός πανίσχυρου cocktail βιταμινών και ισχυρών λιποδιαλυτικών συστατικών, όπως καρνιτίνη και καφεΐνη. Ταυτόχρονα, με το υαλουρονικό που περιέχεται στο μείγμα, επιτυγχάνεται το γνωστό και ως “firming” της επιδερμίδας, δηλαδή η σύσφιξη και η τόνωση, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, ενώ εκτός από τα άμεσα αποτελέσματα που βλέπουμε, το σημαντικό επίσης είναι ότι δεν υπάρχει πόνος ή νυστέρι.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος
για περισσότερες πληροφορίες

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα