Άμεση αντιμετώπιση τοπικού και ολικού πάχους: Χάστε έως 30 κιλά!

Η άμεση αντιμετώπιση τοπικού και ολικού πάχους φαντάζει επιτακτική ανάγκη για όσους καλοπέρασαν με πολύ φαγητό και ποτό, όλο το προηγούμενο διάστημα. Τα Medi Cosmetic για άλλη μία φορά είναι εδώ για να σας προσφέρουν τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες σώματος, για να χάσετε γρήγορα και χωρίς στερήσεις τα περιττά κιλά που αποκτήσατε πρόσφατα.

Το τοπικό πάχος αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες και αυτό γιατί επιμένει σε διάφορα σημεία του σώματος, παρά την έντονη άσκηση. Οι σύγχρονες και επαναστατικές θεραπείες των Medi Cosmetic σας βοηθούν να αποδεσμευτείτε από το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος, κατακτώντας την τέλεια σιλουέτα!

Άμεση αντιμετώπιση τοπικού και ολικού πάχους με τη μέθοδο POTERE 4D

Η μέθοδος POTERE 4D αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά όπλα που κατέχουν τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού και ολικού πάχους. Η τεχνολογία της θεραπείας βασίζεται στην ταυτόχρονη εφαρμογή 4 δράσεων:

  • μηχανική αναρρόφηση (Multipulse)
  • ψυχρό Laser (Infrared – IR)
  • ραδιοσυχνότητες (Bipolar RF) και
  • κρυοθεραπεία (Cooling)

Χάρη στην 4πλή δράση του POTERE 4D μπορείτε να χάσετε έως και -30 κιλά, χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι και χωρίς στερήσεις!

Πώς ακριβώς λειτουργεί η 4πλή δράση του POTERE 4D;

Ο τρόπος λειτουργίας του POTERE 4D χωρίζεται σε 4 βασικά στάδια. Αυτά είναι:

  • Μηχανική αναρρόφηση (Multipulse): Σε αυτό το στάδιο, χάρη στην ηλεκτρονική κεφαλή του μηχανήματος ασκείται πίεση στα λιποκύτταρα της περιοχής έως και 100.000 φορές το δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ολική αποδόμηση του λιπώδους ιστού και κατ’ επέκταση άμεση αντιμετώπιση τοπικού πάχους.
  • Infrared-IR – Ψυχρό Laser: Στη συνέχεια, με τη χρήση laser χαμηλής ισχύος (soft laser) ενισχύουμε την λιποδιάλυση.
  • Ραδιοσυχνότητες RF: Παράλληλα η κεφαλή του μηχανήματος, διαθέτει πλάκες εφαρμογής ραδιοσυχνοτήτων οι οποίες προκαλούν την σύσφιξη της περιοχής. Έτσι, όχι μόνο πετυχαίνουμε την άμεση αντιμετώπιση τοπικού πάχους αλλά και απόκτηση μίας λείας και σφριγηλής επιδερμίδας.
  • Κρυοθεραπεία: Τέλος, με την εφαρμογή τοπικού κρύου, οι δεσμοί του κολλαγόνου συσφίγγονται ενώ παράλληλα αποφεύγονται πιθανοί ερεθισμοί και οιδήματα.

Άμεση αντιμετώπιση τοπικού πάχους: Σε πόσες συνεδρίες θα το πετύχω;

Η θεραπεία του POTERE 4D συνίσταται να εφαρμόζεται 1-2 φορές την βδομάδα πραγματοποιώντας συνολικά 8-10 συνεδρίες. Φυσικά το εξειδικευμένο προσωπικό των Medi Cosmetic, αφού εκτιμήσει την έκταση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε θα σας ενημερώσει και για τον ακριβή αριθμό συνεδριών που θα χρειαστούν στην περίπτωσή σας.

Η διάρκεια της συνεδρίας δεν ξεπερνάει τα 30 λεπτά ενώ πρόκειται για μία διαδικασία εντελώς ανώδυνη.

Μάθετε περισσότερα για την ισχύουσα προσφορά του POTERE 4D εδώ.

Τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic πρωτοπορούν συνεχώς προσφέροντας τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες ολικού και τοπικού αδυνατίσματος. Επιτύχετε άμεση αντιμετώπιση του τοπικού και ολικού πάχους και χάστε έως και -30 κιλά!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.

Medi Cosmetic: ένας υπέροχος κόσμος ευζωίας και ομορφιάς!