Αναίμακτη λιποαναρρόφηση με τη μέθοδο της ενέσιμης λιποδιάλυσης

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση ήρθε να δώσει λύση σε όσους δεν επιθυμούν ή φοβούνται το χειρουργικό κρεβάτι για την απώλεια τοπικού και ολικού πάχους! Με την καινοτόμο μέθοδο της ενέσιμης λιποδιάλυσης μπορούμε να επιτύχουμε απώλεια πόντων και κιλών μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Τα Medi Cosmetic στέκονται σύμμαχος στην προσπάθεια των ανθρώπων να μεταμορφώσουν το σώμα τους, προσφέροντας πρώτοι τις πιο επαναστατικές μεθόδους αποτελεσματικού αδυνατίσματος!

Τι είναι η ενέσιμη λιποδιάλυση;

Η ενέσιμη λιποδιάλυση αφορά στην έγχυση συστατικών όπως η φωσφατιδυλοχολίνη και το δεοξυχολικό οξύ, σε διάφορα προβληματικά σημεία από τα οποία θέλουμε να αποβάλουμε το τοπικό πάχος. Οι παραπάνω ουσίες, σύγχρονες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν πως έχουν ενεργή λιποδιαλυτική δράση και μπορούν να επιτύχουν θεαματικά αποτελέσματα στην μείωση του συσσωρευμένου πάχους.

Στην ουσία αναφερόμαστε σε μία μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης με την οποία μπορούμε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς επίπονα χειρουργεία ή στερήσεις.

Πώς πραγματοποιείται η αναίμακτη λιποαναρρόφηση;

Η φωσφατιδυλοχολίνη (φυτική ουσία που λαμβάνεται από τη σόγια) και το δεοξυχολικό οξύ, περιέχονται σε ένα ισχυρό ‘’κοκτέιλ’’ λιπολυτικών ουσιών τα οποία τοποθετούνται σε περιοχές όπως:

  • τα μπράτσα
  • η κοιλιά
  • οι γλουτοί
  • οι μηροί (ψωμάκια)
  • το διπλοσάγονο

ή άλλα σημεία από τα οποία ο ασθενής επιθυμεί να χάσει το τοπικό πάχος. Επιπλέον οι εν λόγω ουσίες, εκτός από την λιποδιαλυτική τους δράση, ενισχύουν και την φυσική σύσφιξη και σφριγηλότητα του ιστού.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση με φωσφατιδυλοχολίνη αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους αναίμακτης λιποαναρρόφησης. Αυτό οφείλεται στην ικανότητά της να αντιμετωπίζει ακόμη και το πιο επίμονο πάχος, που υπάρχει ακόμη και σε περιπτώσεις ισορροπημένης διατροφής και τακτικής γυμναστικής.

Έτσι, με την πραγματοποίηση λίγων μόνο συνεδριών, ο ασθενής παρατηρεί άμεσα τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αναίμακτης λιποαναρρόφησης.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται; Ποια η διάρκειά τους;

Για τη θεραπεία της αναίμακτης λιποαναρρόφησης απαιτούνται κατά μέσο όρο 3 – 5 συνεδρίες οι οποίες πραγματοποιούνται ανά 15 – 20 ημέρες. Φυσικά αυτό μπορεί να διαφέρει για κάθε περίπτωση ασθενούς. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συχνότητα της θεραπείας θα σας δώσει το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Πονάει η τεχνική αναίμακτης λιποαναρρόφησης;

Η μέθοδος της αναίμακτης λιποαναρρόφησης με την τεχνική της ενέσιμης λιπόλυσης, αποτελεί μία εντελώς ανώδυνη και ασφαλή διαδικασία. Για την εφαρμογή της δεν απαιτείται η αναισθησία του ασθενούς, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε την ίδια κιόλας ημέρα στην καθημερινότητά σας.

Πόσο κοστίζει η αναίμακτη λιποαναρρόφηση;

Το κόστος της ενέσιμης θεραπείας λιποδιάλυσης δεν μπορεί να καθοριστεί ως ένα σταθερό κόστος. Εξαρτάται πάντα από την ιδιάζουσα περίπτωση του κάθε ασθενούς. Ακόμα, εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος που επιθυμεί ο ασθενής να αντιμετωπίσει αλλά και την έκταση των περιοχών που θα εφαρμοστεί η ενέσιμη λιποδιάλυση.

Τα Medi Cosmetic αποτελούν εξειδικευμένα κέντρα τοπικού και ολικού αδυνατίσματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναίμακτη λιποαναρρόφηση και την τεχνική της ενέσιμης λιποδιάλυσης, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας!

Επισκεφθείτε κάποιο από τα Ιατρεία Κοσμετολογίας μας σε Αθήνα – Κηφισιά – Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!