Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Τι είναι η αναίμακτη βλεφαροπλαστική;

Ο όρος αναίμακτη βλεφαροπλαστική αφορά σε μία μη χειρουργική πρακτική κατά την οποία μπορούν να επιδιορθωθούν διάφορες φθορές του χρόνου στην περιοχή των ματιών. Παραδείγματα τέτοιων φθορών, μπορεί να είναι το γνωστό σε όλους ‘’πόδι της χήνας’’, ρυτίδες ή και δερματική χαλάρωση γύρω από την περιοχή των ματιών.

Πότε ενδείκνυται η εφαρμογή της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής;

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική αποτελεί μία πρακτική για την οποία δεν απαιτείται νυστέρι. Έτσι, μπορούν να αντιμετωπιστούν διάφορες αισθητικές δυσμορφίες περιοφθαλμικά χωρίς ουλές και ράμματα.

Πιο συγκεκριμένα η αναίμακτη βλεφαροπλαστική ενδείκνυται εάν:

• Αισθάνεστε τα μάτια σας κουρασμένα και ζαρωμένα
• Η πτώση τόσο του άνω όσο και του κάτω βλεφάρου περιορίζει το οπτικό σας πεδίο
• Έχετε παρατηρήσει ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών
• Επιθυμείτε την αφαίρεση ξανθελασμάτων
• Έχετε παρατηρήσει το ‘’πόδι της χήνας’’
• Αντιμετωπίζετε δερματολογικές βλάβες όπως ογκίδια ή μυρμηγκιές

Η θεραπεία της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ηλικία του ασθενούς και ανεξαρτήτως των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με τη μέθοδο FLEX EYE

Στα Medi Cosmetic πραγματοποιείται αναίμακτη βλεφαροπλαστική με τη μέθοδο Flex Eye. Πρόκειται για μία επαναστατική μέθοδο που έχει έρθει για να αντιστρέψει τις φθορές του χρόνου γύρω από την περιοχή των ματιών.

Η μέθοδος Flex Eye βασίζεται στην πραγματικότητα στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ένας κεραυνός. Πιο συγκεκριμένα, με το μηχάνημα Flex Eye δημιουργείται ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο, το οποίο αφού έρθει σε επαφή με την το δέρμα στην περιοχή των ματιών, εξατμίζει τοπικά τα υγρά των επιφανειακών ιστών.

Έτσι, χωρίς να διαπερνά τους ιστούς η θερμότητα που παράγεται, μέσω της εξάχνωσης συστέλλονται οι ελαστικές ίνες του δέρματος. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι μία αναίμακτη βλεφαροπλαστική, ένα φυσικό lifting, χωρίς πόνο και ουλές.

Είναι επώδυνη η διαδικασία της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής;

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική αποτελεί μία εντελώς ανώδυνη, μη χειρουργική πρακτική. Κατά την διαδικασία, εφαρμόζεται τοπικά κρέμα αναισθησίας ώστε να επιτευχθεί κάθε πιθανή ενόχληση στον ενδιαφερόμενο.

Ποια είναι η διάρκεια των συνεδριών; – Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος;

  • Οι συνεδρίες για την επίτευξη της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής διαρκούν κατά μέσο όρο 20 λεπτά.
  • Για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος απαιτούνται 1-3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1 μήνα.

Ποιο είναι το κόστος της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής;

Το κόστος της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής δεν μπορεί να προσδιοριστεί καθώς διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ασθενή. Ωστόσο το γενικό επίπεδο κόστους της θεραπείας είναι πολύ πιο ελκυστικό από αυτό της χειρουργικής βλεφαροπλαστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε κάποιο από τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic.

Αποκτήστε ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα, χωρίς νυστέρι, ράμματα και ουλές! Δείτε θεαματική αλλαγή στο πρόσωπό σας σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας σε κάποιο από τα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic.

Βρείτε μας σε Αθήνα – Κηφισιά – Γλυφάδα – Θεσσαλονίκη.