Ανανέωση προσώπου – Δύο νέες θεραπείες θα σας χαρίσουν καλοκαιρινή λάμψη!

Bρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού! Ο ήλιος έχει πάρει τη θέση του μουντού καιρού και το πρόσωπό μας πρέπει να θωρακιστεί απέναντι στις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας. Το καλοκαίρι μπορεί να μην θεωρείται παραδοσιακά η καλύτερη εποχή για επεμβάσεις στο πρόσωπο, αλλά δύο νέες θεραπείες που παρουσιάζει για πρώτη φορά η Medi Cosmetic, μπορούν όχι μόνο να εφαρμοστούν καλοκαίρι, αλλά και να δημιουργήσουν μία ασπίδα προστασίας απέναντι στον ήλιο και τα προβλήματα που προκαλεί.

ΒIO LIFT
Είναι μια ισχυρή αντιγηραντική θεραπεία, η οποία όμως δεν είναι επεμβατική και δεν χρησιμοποιούνται επικίνδυνες χημικές ουσίες κατά την εφαρμογή της. Η Bio Lift πραγματοποιείται στο πρόσωπο και το ντεκολτέ με τη χρήση μικρορευμάτων, που τονώνουν την επιδερμίδα επαναφέροντας τη σφριγηλότητα και βελτιώνοντας παράλληλα την τονικότητα του προσώπου.

Τα βιο-ρεύματα που εφαρμόζονται στο πρόσωπο, έχουν χαμηλή ένταση, αλλά υψηλή συχνότητα, ενώ είναι εντελώς ακίνδυνα. Μάλιστα, με τη χρήση των ειδικών εξαρτημάτων καταφέρνουμε να φτάσουμε σε διαφορετικά βάθη, για βέλτιστο αποτέλεσμα! Τελικά το αποτέλεσμα είναι η τόνωση της μικροκυκλοφορίας του προσώπου, η μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, η μείωση των μαύρων κύκλων, ακόμα και των οιδημάτων που υπάρχουν στο πρόσωπο, που προδίδουν την κούραση και την ηλικία μας. Η Bio Lift είναι η ανώδυνη, οικολογική και άκρως αποτελεσματική μέθοδος!

Δείτε σε ένα video πώς λειτουργεί η μέθοδος Bio Lift

MAGIC TOUCH
Υποδηλώνει το “μαγικό άγγιγμα” και το εννοεί! Η δεύτερη καινούργια θεραπεία της Medi Cosmetic είναι η Magic Touch που βασίζεται στη διέγερση του νευρομυϊκού πλέγματος, η οποία είναι εντελώς ακίνδυνη και γίνεται με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών, μέσω ειδικών γαντιών. Το απίστευτο δεδομένο της θεραπείας, είναι ότι νιώθετε κατά την εφαρμογή να πραγματοποιούνται ακούσιες συσπάσεις στο πρόσωπό σας και έτσι αμέσως αισθάνεστε ότι η μέθοδος λειτουργεί!

Έτσι, με τη χρήση ειδικής καλλυντικής θεραπείας, τα γάντια που χρησιμοποιούνται προκαλούν ανανέωση και βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διορθώνεται και το περίγραμμα του προσώπου.

Δείτε σε ένα video πώς λειτουργεί η μέθοδος Magic Touch

Δύο νέες μέθοδοι εγγυώνται κυτταρική αναγέννηση, νεοκολλαγένεση, βαθιά ενυδάτωση, θωράκιση από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και επανόρθωση της φθοράς του προσώπου! Εσείς ακόμα να τις δοκιμάσετε;