Ανάπλαση προσώπου

Η ανάπλαση προσώπου αποτελεί μία επιτακτική ανάγκη για τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που αγαπούν να φροντίζουν το δέρμα τους, ειδικά όταν έχει υποστεί φθορές για διάφορους λόγους. Οι θεραπείες ανάπλασης προσώπου αποκαθιστούν κυρίως την ανεπάρκεια ενυδάτωσης, λείανσης, ελαστικότητας και την απώλεια της νεανικής όψης του δέρματος.

Παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια της λάμψης και της λείανσης του προσώπου είναι:

• το άγχος και το στρες της καθημερινότητας
• οι φθορές από το πέρασμα του χρόνου
• η ακμή
• η συνεχής έκθεση στον ήλιο χωρίς αντιηλιακή προστασία
• οι ατμοσφαιρικοί ρύποι των μεγάλων αστικών κέντρων
• η ανεπαρκής ενυδάτωση
• η αμέλεια φροντίδας της περιοχής του προσώπου

Πώς θα καταλάβω ποιες είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου μου;

Στα Medi Cosmetic πραγματοποιούμε διαγνωστικούς ελέγχους και αναλύσεις των αναγκών του δέρματός σας. Μέσα από αυτές τις αναλύσεις εντοπίζονται με μεγάλη ακρίβεια οι ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας καθώς και οι φθορές που έχει υποστεί.

  • Δερμοανάλυση: Μέσω της δερμοανάλυσης απεικονίζεται η κατάσταση της επιδερμικής επιφάνειας, προσδιορίζοντας το επίπεδο της ελαστικότητας και της χαλαρότητας του δέρματος αλλά και τα επίπεδα υδάτωσής του.
  • Εξέταση φωτογήρανσης: Με αυτή την εξέταση ελέγχονται οι φθορές του δέρματος που προκλήθηκαν από την χρόνια έκθεση σε ακτινοβολία, είτε τεχνητή είτε φυσική.
  • Τεχνολογία Visia: Χρησιμοποιείται για την απεικόνιση των συνολικών βλαβών στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού ώστε να αποκατασταθούν με την κατάλληλη θεραπεία ανάπλασης προσώπου.

Ανάπλαση προσώπου με τη μέθοδο Ράδιο-Ανάπλασης RF

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) αποτελούν τα τελευταία χρόνια την πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδο για ολική ανάπλαση προσώπου. Με τη ράδιο-ανάπλαση RF, μπορείτε να αντιστρέψετε τα εμφανή σημάδια που προκλήθηκαν από το πέρασμα του χρόνου.

Ακόμα, η ανάπλαση προσώπου επιτυγχάνεται καθώς με τις ραδιοσυχνότητες αποκαθίσταται η μυική χαλάρωση του προσώπου, αψηφώντας την δύναμη της βαρύτητας, ενώ ταυτόχρονα το δέρμα αποκτά νεανική όψη, σφριγηλότητα και ανακτάται η ποιότητά του.

Πώς λειτουργεί η ανάπλαση προσώπου με την ράδιο-ανάπλαση RF;

Πρόκειται για μία αναίμακτη θεραπεία που βασίζεται στη δράση των ραδιοσυχνοτήτων που προκαλούν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. Η θεραπεία ανάπλασης προσώπου με ραδιοσυχνότητες πραγματοποιείται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν το καλύτερο αποτέλεσμα στο πρόσωπό τους, χωρίς νυστέρι!

Οι ραδιοσυχνότητες λειτουργούν προκαλώντας θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Η παραγόμενη θερμότητα ωθεί τους ινοβλάστες στην ενεργοποίησή τους και στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου που με το πέρασμα του χρόνου εκλείπουν από το δέρμα μας.

Έτσι, εντελώς ανώδυνα οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, το δέρμα λειαίνεται, συσφίγγεται και γενικότερα η όψη του αναζωογονείται.

Μόνο με τη δύναμη της θερμότητας πετυχαίνουμε συνολική ανάπλαση προσώπου, χωρίς επίπονα χειρουργεία και παραμορφώσεις των χαρακτηριστικών του ασθενούς.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται; Ποια είναι η διάρκειά τους;

Για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος ανάπλασης προσώπου θα χρειαστούν κατά μέσο όρο 8-10 συνεδρίες ανά 10 ημέρες. Ο χρόνος διάρκειας της συνεδρίας κυμαίνεται από 20-40 λεπτά και εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και της περιοχής που επιθυμεί ο ασθενής να βελτιώσει.

Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της δεν υπάρχουν σημάδια και ουλές.

Πότε αντενδείκνυται η πραγματοποίηση θεραπειών για ανάπλαση προσώπου;

Η θεραπεία ανάπλασης προσώπου με την χρήση ραδιοσυχνοτήτων δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις ασθενών με ιστορικό κακοήθων όγκων, επιληψίας, ρευματοειδούς αρθρίτιδας ή σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας ανάπλασης προσώπου με ραδιοσυχνότητες RF;

Το κόστος της θεραπείας ανάπλασης προσώπου διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό των Medi Cosmetic. Αυτό γιατί η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδυαστικά και με άλλες θεραπείες, οπότε το κόστος μπορεί να ποικίλλει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία ανάπλασης προσώπου με ραδιοσυχνότητες RF, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό των Medi Cosmetic.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα σε κάποιο από τα Ιατρεία Κοσμετολογίας και απολαύστε εγγυημένα νεανικό και αναζωογονημένο πρόσωπο!

Βρείτε μας σε Αθήνα – Κηφισιά – Γλυφάδα – Θεσσαλονίκη.