Αντιγήρανση προσώπου: Ολική αναδόμηση

Η αντιγήρανση προσώπου είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Η γήρανση του δέρματος μπορεί να οφείλεται είτε στην φυσιολογική πάροδο του χρόνου είτε σε εξωγενείς παράγοντες.

Τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic προσφέρουν μία σειρά από υπηρεσίες προσώπου και κοσμητικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα σας!

Θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου A.H.A

Η θεραπεία A.H.A αποτελεί μία σύγχρονη υπηρεσία αντιγήρανσης η οποία βασίζεται στην ενεργό δράση των οξέων διαφόρων φρούτων. Πιο συγκεκριμένα η θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου A.H.A, περιλαμβάνει μία σειρά βημάτων τα οποία στοχεύουν:

• στο βαθύ καθαρισμό
• την ανανέωση και
• την ενυδάτωση σε βάθος της επιδερμίδας.

Γενικότερα, η θεραπεία A.H.A έχει παρόμοια δράση με αυτή των χημικών peeling, με τη μόνη διαφορά πως τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι τα οξέα κάποιων φρούτων τα οποία φέρουν περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι αυτών.

Ποια είναι τα στάδια της θεραπείας A.H.A για αντιγήρανση προσώπου;

Βήμα 1ο
Αρχικά η επιδερμίδα του προσώπου καθαρίζεται σχολαστικά με ειδικό γαλάκτωμα καθαρισμού και λοσιόν. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνεται από το δέρμα το μακιγιάζ αλλά και οι διάφορες ακαθαρσίες που συγκεντρώνονται στο δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βήμα 2ο
Στη συνέχεια πραγματοποιείται βαθιά απολέπιση της επιδερμίδας όπου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα. Το peeling που εφαρμόζεται περιέχει κόκκους ελιάς και θαλασσινό αλάτι τα οποία ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα.

Βήμα 3ο
Σε αυτό το στάδιο όπου η επιδερμίδα είναι πλέον καθαρή, εφαρμόζεται η γέλη A.H.A 30%. Πρόκειται για ένα gel που περιέχει υδροξυοξέα και άλλα ενεργά συστατικά, τα οποία διεισδύουν στην επιδερμίδα επιτυγχάνοντας βαθύτερη απολέπιση της επιδερμίδας. Παράλληλα, τα συστατικά αυτά συμβάλουν στην συνολική ανάπλαση και αναδόμηση της επιδερμίδας, επιδιορθώνοντας διάφορες φθορές και ενισχύοντας την αντιγήρανση προσώπου.

Βήμα 4ο
Πραγματοποιείται ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο με ειδική ενυδατική κρέμα αλόης και άλλων θρεπτικών εκχυλισμάτων, η οποία έχει καταπραϋντική δράση.

Βήμα 5ο
Έπειτα τοποθετείται μία ειδική μάσκα προσώπου η οποία προσδίδει extra λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, η οποία είναι άμεσα ορατή.

Βήμα 6ο
Αφαιρείται η μάσκα λάμψης και ενυδάτωσης και εφαρμόζεται στην επιδερμίδα αντιηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας, για την προστασία από την ηλιακή έκθεση.

Αντιγήρανση προσώπου: Ποιες ουσίες εφαρμόζονται;

Η αντιγήρανση προσώπου με τη θεραπεία A.H.A πραγματοποιείται μέσω των εξαιρετικά ωφέλιμων συστατικών που εφαρμόζονται. Πιο συγκεκριμένα μερικά από τα α-υδροξυοξέα που περιέχονται στο A.H.A gel είναι και το λακτικό, κιτρικό, μηλικό, τρυγικό και γλυκολικό οξύ, καθένα από τα οποία προσφέρουν μια σειρά πλεονεκτημάτων.

Από τα προαναφερθέντα, το υδροξύ με τα μεγαλύτερα οφέλη για την επιδερμίδα είναι το γλυκολικό οξύ, χάρη στην ιδιότητά του να απορροφάται άμεσα από το δέρμα και να διεισδύει στην βαθύτερη στοιβάδα του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αντιγήρανσης προσώπου και για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, επικοινωνήστε με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό των Medi Cosmetic. Ανακαλύψτε τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη.