Αντιμετώπιση διπλοσάγονου με τη μέθοδο Thread Lifting

Το διπλοσάγονο είναι το πιο ανεπιθύμητο σημείο στο πρόσωπο των περισσότερων ανθρώπων και ιδίως των γυναικών.

Στα Medi Cosmetic εφαρμόζουμε τη νέα, επαναστατική μέθοδο Thread Lifting που δίνει οριστική λύση στην αντιμετώπιση διπλοσάγονου μεταμορφώνοντας συνολικά τη συμμετρία του προσώπου σας.

Το Thread Lifting αποτελεί μία πρακτική μη χειρουργικού lifting η οποία βασίζεται στη χρήση 100% βιοαπορροφήσιμων μικρονημάτων που εισχωρούνται υποδερμικά στην περιοχή του διπλοσάγονου, προσφέροντας στήριξη στους ιστούς ενάντια στη βαρύτητα.

Thread Lifting: Ποια είναι η διαδικασία για την αντιμετώπιση διπλοσάγονου;

Η τεχνική Thread Lifting είναι η πλέον διαδεδομένη λύση για την απαλλαγή από τη χαλαρότητα στο σημείο του διπλοσάγονου.

Αρχικά το εξειδικευμένο προσωπικό των Medi Cosmetic θα λάβει το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς και θα προχωρήσει σε εξέταση της περιοχής και της έκτασης του προβλήματος του ασθενούς.

Στην συνέχεια, έπειτα από συνεννόηση με τον εξειδικευμένο Ιατρό, επιλέγεται το κατάλληλο είδος νήματος που θα χρησιμοποιηθεί. Για την αντιμετώπιση διπλοσάγονου εφαρμόζονται 2 είδη νημάτων, τα απλά νήματα PDO και τα ανορθωτικά νήματα COG.

  • Απλά νήματα (PDO): Πρόκειται για νήματα τα οποία εισέρχονται στην περιοχή του διπλοσάγονου πολλά μαζί με τη μορφή πλέγματος, προσφέροντας στήριξη στον ιστό.

Τα νήματα PDO εισχωρούνται υποδερμικά με τη βοήθεια μιας ατραυματικής βελόνας η οποία εισέρχεται στην περιοχή του διπλοσάγονου, τοποθετεί το νήμα και στην συνέχεια αφαιρείται. Γι’ αυτό, αυτή η μέθοδος αντιμετώπισης διπλοσάγονου είναι γνωστή και ως ενέσιμο Lifting.

  • Ανορθωτικά νήματα (COG): Τα νήματα αυτά φέρουν πάνω τους ειδικά ‘’άγκιστρα’’ τα οποία γαντζώνονται επάνω στο χαλαρό δέρμα και τραβώντας το, δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός χειρουργικού Lifting. Με το πέρασμα των ημερών το νήμα απορροφάται από τον οργανισμό και αντικαθίσταται με ίνες κολλαγόνου, διατηρώντας τη σύσφιξη που προκάλεσε η τοποθέτηση των νημάτων.

Τόσο τα νήματα PDO όσο και τα COG είναι 100% βιοαπορροφήσιμα από τον οργανισμό και προτιμώνται ως μη χειρουργική μέθοδος από άτομα ηλικίας 35 ετών και άνω.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία αντιμετώπισης διπλοσάγονου;

Η όλη διαδικασία τοποθέτησης των νημάτων στην περιοχή του διπλοσάγονου διαρκεί κατά μέσο όρο 20-40 λεπτά. Η μέθοδος είναι εντελώς ανώδυνη ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του άμεσα χωρίς νοσηλεία.

Ποια είναι τα οφέλη της τεχνικής;

Η μέθοδος Thread Lifting αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση σύσφιξης και ανόρθωσης της περιοχής του διπλοσάγονου, γρήγορα, αναίμακτα και χωρίς νυστέρι!

Με τη μέθοδο Thread Lifting επιτυγχάνεται:

  • Βελτίωση της ποιότητας του δέρματος
  • Νεανική όψη του προσώπου
  • Εξάλειψη της επιφανειακής χαλάρωσης
  • Επαναφορά της σφριγηλότητας του δέρματος μετά από απώλεια μαζικού βάρους

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα από την αντιμετώπιση διπλοσάγονου;

Τα υλικά από τα οποία αποτελούνται τόσο τα νήματα PDO όσο και τα COG, υδρολύονται σταδιακά από τον οργανισμό σε ένα διάστημα περίπου 180-240 ημερών. Η κολλαγονογένεση στο σημείο όπου τοποθετήθηκαν τα νήματα, ενεργοποιείται από την πρώτη κιόλας στιγμή που εισέρχονται στο δέρμα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διαρκή παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος μέχρις ότου απορροφηθούν τα νήματα. Ωστόσο η κολλαγονογένεση συνεχίζεται και μετά την απορρόφηση των νημάτων. Έτσι, η σύσφιξη του διπλοσάγονου διαρκεί κατά μέσο όρο 18-24 μήνες και εξαρτάται πάντα από την ανταπόκριση του εκάστοτε οργανισμού.

Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται η χρήση νημάτων στην αντιμετώπιση διπλοσάγονου;

Η μέθοδος Thread Lifting για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης στην περιοχή του διπλοσάγονου, δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις:

  • Εγκυμοσύνης ή γαλουχίας
  • Αυτοάνοσων νοσημάτων
  • Σε περίπτωση λήψης αντιπηκτικών φαρμάκων
  • Ασθενών με δερματικό έρπη

Στα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic, η αντιμετώπιση διπλοσάγονου γίνεται με απόλυτη ασφάλεια χάρη στο έμπειρο προσωπικό. Εμπιστευτείτε τα Medi Cosmetic και απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη χαλάρωση στο διπλοσάγονο!