Αντιμετώπιση ουλών με τη μέθοδο Scarlet Exp

Η αντιμετώπιση ουλών με τη μέθοδο Scarlet EXP ήρθε για να δώσει λύση σε όσους θέλουν να απαλλαγούν από ουλές και σημάδια σε κάποιο σημείο του σώματος ή του προσώπου τους. Όλοι μας σε κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε αποκτήσει ένα ενθύμιο ουλής είτε λόγω ακμής, είτε κάποιου ατυχήματος, είτε ακόμα και από κάποιο χειρουργείο.

Πώς λειτουργεί η αντιμετώπιση ουλών με τη μέθοδο Scarlet EXP;

Η μέθοδος Scarlet EXP αποτελεί μια μη επεμβατική πρακτική αντιμετώπισης ουλών και χρόνιων σημαδιών που ταλαιπωρούν τους ασθενείς. Πιο συγκεκριμένα η μέθοδος βασίζεται στην ενέσιμη εισαγωγή ραδιοσυχνότητας μέσω της επίχρυσης κεφαλής του μηχανήματος. Εξαιτίας του υλικού κατασκευής της κεφαλής, δηλαδή του χρυσού, επιτυγχάνεται η μέγιστη εισαγωγή ραδιοσυχνότητας υποδερμικά, η οποία συμβάλλει στην άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού παραγωγής κολλαγόνου των δερματικών κυττάρων.

Στην πραγματικότητα με τη ραδιοσυχνότητα δημιουργείται ένα ενεργειακό κύμα και κατ’ επέκταση διενεργείται μία θερμική διέγερση τοπικά στα σημεία όπου υπάρχουν ουλές. Με αυτό τον τρόπο ο οργανισμός ‘’αναγκάζεται’’ να παράγει κολλαγόνο, στέλνοντας αναπλαστικά κύτταρα προς την επιφάνεια προκειμένου να την αντιμετωπίσει σε εκείνο το σημείο.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η αντιμετώπιση ουλών με τη μέθοδο Scarlet EXP, απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες που επιθυμούν να απαλλαγούν οριστικά από ανεπιθύμητα σημάδια και ουλές σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος ή του προσώπου τους.

Ως προς την ηλικία του ενδιαφερόμενου, προτείνεται αρχικά η εξέταση από κάποιον από τους εξειδικευμένους ιατρούς των Medi Cosmetic προκειμένου να γίνει διεξοδική ανάλυση του δερματικού προβλήματος του εκάστοτε ασθενή.

Η μέθοδος Scarlet EXP αντενδείκνυται στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Κατά την εγκυμοσύνη και σε περίπτωση θηλασμού
  • Σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο ή από τη νόσο του κολλαγόνου
  • Σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας ή πάσχοντες μεταβολικού συνδρόμου
  • Ασθενείς με μεταλλικά ενθέματα ή βηματοδότη

Ποια είδη ουλών μπορώ να εξαφανίσω;

Η αντιμετώπιση ουλών με τη μέθοδο Scarlet EXP αφορά στην αισθητική διόρθωση κάθε είδους ουλών που μπορεί να υπάρχουν στο σώμα και στο πρόσωπο. Σημάδια που μπορούν να εξαλειφθούν με τη μέθοδο Scarlet EXP αποτελούν τα εξής:

  • Ραγάδες στο σώμα και στο στήθος
  • Ουλές και σημάδια εξαιτίας της απότομης απώλειας βάρους
  • Ουλές από χειρουργικές επεμβάσεις
  • Ουλές και σημάδια ακμής
  • Εκ γενετής σημάδια και ουλές

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για την οριστική αντιμετώπιση ουλών με τη μέθοδο Scarlet EXP; –  Ποια είναι η διάρκειά τους;

Για την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος στην αντιμετώπιση ουλών με τη μέθοδο Scarlet EXP θα χρειαστούν περίπου 3-5 συνεδρίες κάθε 20-25 ημέρες. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί και από το μέγεθος του προβλήματος που θέλει να αντιμετωπίσει ο κάθε ασθενής. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τους εξειδικευμένους ιατρούς των Medi Cosmetic.

Οι συνεδρίες αντιμετώπισης ουλών με τη μέθοδο Scarlet EXP, διαρκούν κατά μέσο όρο 20-40 λεπτά.

Ποιο είναι το κόστος για την αντιμετώπιση ουλών με τη μέθοδο Scarlet EXP;

Το κόστος της αντιμετώπισης ουλών με τη μέθοδο Scarlet EXP, διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης με τον ειδικό γιατρό και το προσωπικό των Medi Cosmetic.

Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε το ραντεβού σας και συμβουλευτείτε τους ειδικούς. Βρείτε μας σε Αθήνα – Κηφισιά – Γλυφάδα – Θεσσαλονίκη.

Απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες ουλές με τη μέθοδο Scarlet EXP σε κάποιο από τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, αναίμακτα χωρίς νυστέρι!