Αντιμετώπιση τοπικού πάχους χωρίς νυστέρι!

Η αντιμετώπιση τοπικού πάχους αποτελεί ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους. Τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic είναι εδώ για να σας προσφέρουν τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες σώματος!

Τι είναι το τοπικό πάχος;

Ανεξάρτητα από τη σωματοδομή του κάθε ανθρώπου, πολύ συχνά και για πολλούς λόγους, το σώμα μας συσσωρεύει λίπος τοπικά, το οποίο είναι αδύνατο να εξαλειφθεί εντελώς ακόμα και με την πιο εξαντλητική δίαιτα και άσκηση.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται τόσο από άλιπη σωματική μάζα (μύες, οστά κλπ) όσο και από λιπώδη ιστό. Το λίπος αυτό συσσωρεύεται σε διάφορα σημεία όπως:

  • η κοιλιά
  • οι γλουτοί (γνωστότερα και ως «ψωμάκια»)
  • οι μηροί
  • τα μπράτσα

Είναι μάλιστα αρκετά συχνό το φαινόμενο, άνθρωποι χωρίς παραπανίσια κιλά να συσσωρεύουν τοπικά πάχος και να μην γνωρίζουν πώς μπορούν να το ξεφορτωθούν.

Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με τη μέθοδο Liposonix νέας γενιάς

Τα Medi Cosmetic φέρνουν πρώτα στην Ελλάδα την θεραπεία Liposonix Next Gen που υπόσχεται σε 1 μόνο συνεδρία, διάρκειας 1 ώρας, την μείωση 1 νούμερου! Εδώ και χρόνια στην Αμερική, η μέθοδος του Liposonix νέας γενιάς, επιλέγεται τόσο από τους celebrities όσο και από τον απλό κόσμο για την αντιμετώπιση τοπικού πάχους.

Τα Medi Cosmetic για ακόμη μία φορά πρωτοπορούν, εφαρμόζοντας αποκλειστικά την θεραπεία στα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας.

Πώς λειτουργεί το Liposonix για την αντιμετώπιση τοπικού πάχους;

Η τεχνολογία του Liposonix Next Gen βασίζεται στην χρήση πολύ υψηλής συχνότητας υπερήχων, μέσω των οποίων καταστρέφεται ο λιπώδης ιστός σε βάθος. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στον εστιασμένο υπέρηχο υψηλής ισχύος, τα λιποκύτταρα στη βαθύτερη στιβάδα του δέρματος στοχεύονται με αποτέλεσμα να διαλύονται και αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό.

Η θεραπεία αντιμετώπισης τοπικού πάχους Liposonix αποτελεί μία από τις πιο δυνατές και αποτελεσματικές μεθόδους τοπικού αδυνατίσματος που εφαρμόζονται στα Medi Cosmetic! Γι’ αυτό το λόγο μία μόνο συνεδρία είναι αρκετή για να εξαλείψει το επίμονο λίπος και να κατεβείτε έως και ένα νούμερο. Έτσι, χωρίς να υπομείνετε σε εξαντλητικές δίαιτες, τα Medi Cosmetic σάς εγγυώνται ορατά και μόνιμα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

Επιπλέον, η επαναστατική θεραπεία Liposonix είναι διεθνώς διαδεδομένη ενώ είναι εγκεκριμένη και από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA).

Τι πετυχαίνω με τη θεραπεία Liposonix Next Gen;

Η καινοτόμα θεραπεία που εφαρμόζεται αποκλειστικά στα Medi Cosmetic, αποτελεί μία εντελώς ανώδυνη πρακτική για την οποία δεν απαιτείται καμία χειρουργική διαδικασία. Χάρη στη στοχευμένη λιποδιάλυση, το σώμα σμιλεύεται, βελτιώνοντας εμφανώς το περίγραμμά του. Ακόμα ο/η ενδιαφερόμενος-η θα παρατηρήσει άμεση απώλεια του τοπικού λίπους και μείωση πόντων στην περιοχή όπου θα εφαρμόσει την θεραπεία.

Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται η αντιμετώπιση τοπικού πάχους με το Liposonix;

Η θεραπεία αντιμετώπισης τοπικού πάχους με τη μέθοδο Liposonix, δεν συστήνεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού
  • σε ασθενείς με μεταλλικά ενθέματα ή βηματοδότη
  • σε ασθενείς με καρκίνο ή νόσο του κολλαγόνου
  • σε ασθενείς μεταβολικού συνδρόμου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση τοπικού πάχους αλλά και για να κλείσετε τη δική σας θεραπεία Liposonix Next Gen, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα εξειδικευμένα Ιατρεία Κοσμετολογίας των Medi Cosmetic. Το έμπειρο προσωπικό θα σας συμβουλέψει για την κατάλληλη θεραπεία αντιμετώπισης τοπικού πάχους, με βάση τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες!

Βρείτε μας σε Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη!