Αντιμετωπίστε τη γήρανση σε 2 διαστάσεις!

2 μέθοδοι μπορούν να αντιμετωπίσουν, τόσο τα αίτια της γήρανσης, όσο και τα εμφανή αποτελέσματα!

Μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα είναι: Πώς μπορώ να έχω άμεσα και με διάρκεια αποτελέσματα; Να σταματήσω τα σημάδια της φθοράς του χρόνου, με φυσικό και ακίνδυνο τρόπο; Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τα εμφανή αποτελέσματα της γήρανσης, αλλά κυρίως τα αίτια που προκαλούν γήρανση; Πώς μπορώ με άλλα λόγια να δείχνω μικρότερη από τη βιολογική μου ηλικία;

Η απάντηση έρχεται από τον πρωτοποριακό συνδυασμό 2 άκρως δραστικών μεθόδων, που μπορούν να εγγυηθούν το αποτέλεσμα! Γνωρίστε το BCR® και το Scarlet EXP®!

Αντιμετώπιση των αιτιών
Γιατί προκαλείται γήρανση; Η επιδερμίδα είναι εκτεθειμένη σε πολλούς βλαπτικούς παράγοντες, όπως οι ελεύθερες ρίζες, η ηλιακή ακτινοβολία και φυσικά οι βιοχημικοί ρύποι. Οι παράγοντες αυτοί επιδρούν αρνητικά στην επιδερμίδα μας. Τι πρέπει να κάνουμε; Να εξουδετερώσουμε τους βλαπτικούς παράγοντες που επηρεάζουν την επιδερμίδα. Πώς; Με τον Βιολογικό Ρυθμιστή Νεότητας ή αλλιώς BCR®!

Το BCR® αποτελεί μία πρωτοποριακή μέθοδο, που χρησιμοποιεί τη δύναμη μίας ομάδας ενζύμων, που ονομάζονται Σιρτουίνες. Οι μελέτες που έχουν ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη ομάδα ενζύμων, είναι αμέτρητες, αφού οι Σιρτουίνες αποτελούν τους βιολογικούς ρυθμιστές της λειτουργίας των κυττάρων μας και όπως είναι φυσικό, με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή τους από τον οργανισμό μας μειώνεται. Με το BCR® καταφέρνουμε να δώσουμε στον οργανισμό μας ακριβώς αυτό που του λείπει, δηλαδή συγκεντρωμένες Σιρτουίνες, ενυδατικούς και καλλυντικούς παράγοντες, σε πολύ στοχευμένα σημεία για να επανέλθει η επιδερμίδα στην πρότερη νεανική τους κατάσταση, αλλά και να επιβραδύνουμε τη διαδικασία γήρανσής της κατά 60%!

Έτσι, αντιμετωπίζουμε πολύ άμεσα και δραστικά, τα βασικά αίτια που προκαλούν γήρανση, δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες και εξουδετερώνοντας τις επιδράσεις των ρύπων στην επιδερμίδα μας. Μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο και με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Αντιμετώπιση των αποτελεσμάτων
Το αποτέλεσμα της γήρανσης είναι τα ανεξίτηλα σημάδια της στο πρόσωπό μας, γνωστά και ως ρυτίδες. Δυστυχώς όμως, τα αποτελέσματα της γήρανσης, δεν σταματούν εκεί! Μέρα με την ημέρα, παρατηρούμε αισθητή χαλάρωση, θαμπή και κουρασμένη όψη, αλλά και αλλοίωση του οβάλ του προσώπου, με αποτέλεσμα να δείχνουμε μεγαλύτερες από την πραγματική μας ηλικία.

Οι διάφορες ενέσιμες θεραπείες, έχουν παροδικά αποτελέσματα, που μάλιστα μειώνονται αισθητά όσο περνά ο καιρός από την πρώτη μας συνεδρία. Αντιθέτως, το Scarlet EXP®, με τη δύναμη της χρυσής κεφαλής που διαθέτει, επιδρά αυτόλογα στον οργανισμό μας για να εκκινήσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, η φυσική παραγωγή των οποίων μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, γι’ αυτό και βλέπουμε ολοένα και περισσότερες ρυτίδες στο πρόσωπό μας. Αν λοιπόν το ζητούμενο, είναι να εξαφανίσουμε τις ρυτίδες απολύτως φυσικά… Αν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε τους ινοβλάστες και να έχουμε ένα αποτέλεσμα που βελτιώνεται, αντί να μειώνεται, μέρα με την ημέρα… Αν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε την ενδογενή αντίδραση του οργανισμού μας, χωρίς να εγχύσουμε καμία ξένη φαρμακευτική ουσία, τότε το Scarlet EXP® είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε!

Η διπλή δράση του BCR® και του Scarlet EXP® μπορεί να εγγυηθεί τόσο την άμεση αντιμετώπιση των αιτιών και του αποτελέσματος της γήρανσης, όσο και την διάρκεια των αποτελεσμάτων που βελτιώνονται καθημερινά μετά τις συνεδρίες! 

Ανακαλύψτε και τις 2 μεθόδους, αποκλειστικά στα Medi Cosmetic!