Αποκτήστε υπέροχο λαιμό!

Δώστε μία άμεση, ανώδυνη και εντυπωσιακή λύση στο αντιαισθητικό διπλοσάγονο. Ο λαιμός μας φανερώνει πολλά… τόσο για την πραγματική μας ηλικία, εάν δεν τον προσέχουμε, όσο και για το λίπος που κρύβεται στη συγκεκριμένη περιοχή. Το διπλοσάγονο, γνωστό και ως προγούλι, ίσως αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα, καθώς αλλοιώνει την εικόνα του προσώπου, μας δείχνει πιο “στρογγυλούς” ενώ είναι γεγονός, ότι μας προσθέτει και κιλά! Το διπλοσάγονο, μπορεί να προκύψει είτε από παραπανίσια κιλά σε παχύσαρκους ανθρώπους, είτε εντελώς αντίθετα σε αδύνατους ανθρώπους, που βλέπουν το δέρμα κάτω από το σαγόνι τους να “κρεμάει”.

Η δίαιτα και οι ειδικές ασκήσεις, είναι μερικές από τις λύσεις που θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε. Υπάρχουν άλλωστε ασκήσεις για την περιοχή του λαιμού, οι λεγόμενες διατάσεις του λαιμού, οι οποίες βοηθούν σε μερικές περιπτώσεις. Επειδή όμως αυτά είναι ημίμετρα και δυστυχώς έχουν ελάχιστη ή μηδενική αποτελεσματικότητα, μπορούμε να εμπιστευθούμε την υψηλή τεχνολογία! Ονομάζεται POWER LIFT και είναι η μοναδική μέθοδος, που μπορεί να εξασφαλίσει θεαματική σύσφιξη στο πρόσωπο και να εξαλείψει το διπλοσάγονο, χωρίς χειρουργείο και χωρίς καμία ξένη ουσία να εισέλθει στον οργανισμό μας!

Πώς λειτουργεί το POWER LIFT
Εάν ανήκετε σε αυτούς που και μόνο στη σκέψη της λέξης χειρουργείο, σταματούν να συζητούν οτιδήποτε σχετικό με την αντιμετώπιση του αισθητικού προβλήματός τους, τότε το POWER LIFT είναι ακριβώς η θεραπεία που ψάχνετε. Πρόκειται για μία πραγματικά πολύ ισχυρή μέθοδο, που δρα με απόλυτη ακρίβεια σε πολλά επίπεδα του δέρματος, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα πρόσωπο το οποίο δείχνει απολύτως φυσικό αφού ξεκινά από μέσα για να φανεί προς τα έξω! Χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων με διπλό σκοπό: Αφενός για να μπορεί ο γιατρός που χειρίζεται το μηχάνημα να βλέπει σε βάθος ακριβώς το πού πρέπει να δράσει, αφετέρου οι υπέρηχοι ανακινούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης συσφίγγοντας θεαματικά το δέρμα.

Έτσι, ο γιατρός, μπορεί να είναι ακριβέστατος στους χειρισμούς του, εξαλείφοντας κάθε περίπτωση λάθους, ενώ πραγματοποιεί ένα αναίμακτο lifting λαιμού, χωρίς αναισθησία και φυσικά χωρίς χρόνο αποθεραπείας!  Το προγούλι εξαφανίζεται καθώς ο γιατρός με τις ανοδικές κινήσεις που κάνει, κατανέμει το επιπλέον δέρμα στο πρόσωπο σε όλο το πρόσωπο, του οποίου βελτιώνεται αισθητά και το οβάλ. Οπότε θα λέγαμε ότι έχουμε δύο αποτελέσματα, σε μία συνεδρία!

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Καταρχάς να τονίσουμε, ότι το POWER LIFT είναι από εκείνες τις θεραπείες που τα αποτελέσματά της βελτιώνονται μέρα με την ημέρα αντί να φθίνουν. Ίσως χρειαστεί και ένας μήνας για να πάρετε το 100% της απόδοσης μίας συνεδρίας, ενώ τα αποτελέσματά της μπορεί να κρατήσουν έως και 2 χρόνια, πραγματοποιώντας μία ενισχυτική συνεδρία εάν χρειαστεί κάποια στιγμή μέσα στη διετία.

Γιατί λοιπόν να ζείτε με το αντιαισθητικό διπλοσάγονο, όταν μπορείτε να δώσετε άμεση, ανώδυνη και εντυπωσιακή λύση με το POWER LIFT;