Αδυνάτισμα το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι όλοι μας έχουμε την ανάγκη να νιώθουμε πιο ανάλαφροι και ξεκούραστοι. Καθώς ο ήλιος γίνεται όλο και πιο καυτός και η ημέρα όλο και μεγαλύτερη, είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλουμε σε εφαρμογή την απώλεια των περιττών κιλών. Με ποιον τρόπο όμως θα στεφθεί με επιτυχία η απώλεια λίπους και πόντων; Ενημερωθείτε παρακάτω πώς τα Medi Cosmetic θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το ιδανικό αδυνάτισμα για το καλοκαίρι!

Σύγχρονες μέθοδοι για αδυνάτισμα το καλοκαίρι

Στα Medi Cosmetic υπάρχει διαθέσιμη μια πληθώρα θεραπειών ολικού αδυνατίσματος, που στόχο έχουν την επίτευξη του ιδανικού βάρους. Ανάλογα με την περίπτωσή σας και τα σημεία από τα οποία επιθυμείτε να χάσετε βάρος, θα σας προτείνουμε και την αντίστοιχη θεραπεία. Παρακάτω, αναφέρονται οι πλέον σύγχρονες θεραπείες τις οποίες χρησιμοποιούμε στα εξειδικευμένα Ιατρεία μας:

Lipo Cible

To Lipo Cible είναι μια μη επεμβατική θεραπεία λιποδιάλυσης, η οποία εκπέμπει έναν λιποδιαλυτικό υπέρηχο. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνει την καταστροφή του λίπους και ταυτόχρονα τον ολικό επανασχεδιασμό του σώματος.

Magna Shape – EMS (Electro Muscular Stimulation)

Η Ηλεκτρική Μυϊκή διέγερση που προσφέρει το Magna Shape, χτίζει τους μυς ενώ παράλληλα καίει το λίπος. Τα αποτελέσματα είναι ίδια με αυτά που επιτυγχάνονται μέσω της φυσιολογικής άσκησης.

Active Laser

Η μη επεμβατική μέθοδος του Active Laser, στοχεύει στο «λιώσιμο» των λιποκυττάρων. Κατά τη θεραπεία, το laser ρευστοποιεί τον λιπώδη ιστό και “λιώνει” τα λιποκύτταρα, των οποίων το περιεχόμενο αποβάλλεται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος.

Potere 4D

To Potere 4D συνδυάζει 4 τεχνολογίες: τη Μηχανική Αναρρόφηση (Multipulse), το Ψυχρό Laser (Infrared-IR), τις Ραδιοσυχνότητες (Bipolar-RF) και την Κρυοθεραπεία (Cooling). Η θεραπεία αυτή, στοχεύει στο ολικό αδυνάτισμα και την αποτελεσματική απώλεια βάρους.

Βodyfit

Η θεραπεία Bodyfit, επιτυγχάνεται μέσω της διαδερμικής έγχυσης ενός cocktail βιταμινών, πανίσχυρων λιποδιαλυτικών συστατικών και υαλουρονικού. Σε μόλις μία θεραπεία πετυχαίνει λιποδιάλυση, τόνωση, σύσφιξη της επιδερμίδας, μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους!

Orange Power

Η θεραπεία Orange Power καταπολεμά την κυτταρίτιδα μέσω ενός αδρανούς αερίου, του CO2. Η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται για τουλάχιστον 2 χρόνια, με απόλυτη ασφάλεια.

Μεσοθεραπεία

H Μεσοθεραπεία σώματος συμβάλλει στην επιδερμική σύσφιξη, στη λιποδιάλυση και ταυτόχρονα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Εκτός από το ολικό αδυνάτισμα, έχει την ιδιότητα να τονώνει την επιδερμίδα και να προσφέρει μια λεία και ενυδατωμένη όψη.

Ηλεκτροπαλμική διέγερση

Η θεραπεία αυτή, χρησιμοποιεί μια ασφαλή και ανώδυνη ηλεκτροπαλμική διέγερση. Το αποτέλεσμα είναι η επανεκκίνηση του μεταβολισμού, όπου έχει ως επακόλουθο την έναρξη της απώλειας λίπους.

Skin Science 3D

Η καινοτόμος μέθοδος Skin Science 3D, χρησιμοποιεί δραστικά συστατικά όπως βιταμίνες, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ. Τα συστατικά αυτά, διεισδύουν μέσα στο δέρμα μέσω μικρορευμάτων. Ακολούθως, οδηγούν στη λιποδιάλυση, ενυδάτωση, σύσφιξη του σώματος καθώς και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Hot & Cold

Η θεραπεία Hot & Cold, εφαρμόζεται με την εναλλαγή θερμότητας και ψύχους, πάνω στις προβληματικές περιοχές. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται το ολικό αδυνάτισμα αλλά αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά και το τοπικό πάχος.

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρουν οι θεραπείες αδυνατίσματος;

Η επίτευξη του ολικού αδυνατίσματος, έχει λειτουργικά, αισθητικά αλλά και ψυχολογικά οφέλη. Αρχικά, μέσω της απώλειας του περιττού λίπους, τονώνεται η υγεία και η ευεξία του ατόμου. Επίσης, μέσω της αισθητής αλλαγής στο σώμα, ανακτάται η αυτοπεποίθηση και σβήνουν όλα τα σημάδια ανασφάλειας. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι το σώμα μας είναι ένα ρούχο που φοράμε καθημερινά, γι’ αυτό και πρέπει να το φροντίζουμε κατάλληλα!

Επισκεφτείτε τα Medi Cosmetic, για μια θεραπεία απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και ανακαλύψτε τον καλύτερό σας εαυτό!