Αποστολή: υπέροχο στήθος

Δεν είναι λίγες οι φορές, που βλέπουμε τις διάσημες εντός και εκτός των συνόρων και παρατηρούμε πόσο υπέροχο δείχνει το στήθος τους. Πώς το καταφέρνουν; Τα γονίδια σαφώς παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά ειδικά όσο περνούν τα χρόνια το στήθος δεν έχει τη σφριγηλότητα που είχε. Ευτυχώς, που τα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής έρχονται να δώσουν τη λύση.

Αύξηση στήθους
Αποτελεί μία από τις πιο συχνές επεμβάσεις στην Ελλάδα, αφού το πλούσιο μπούστο αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο για την ψυχολογία της γυναίκας. Μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί είτε με ενθέματα σιλικόνης είτε με χρήση λίπους από το σώμα της γυναίκας, ενώ απαιτείται μόλις μία ημέρα παραμονή σε κλινική, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Τα σημάδια από το χειρουργείο είναι πλέον σχεδόν αόρατα, καθώς οι τομές γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία, ενώ δεν επηρεάζεται ο θηλασμός ή οι μαστογραφίες.

Ένα συνηθισμένο λάθος που γίνεται, είναι να ζητάμε από τον Πλαστικό Χειρουργό να δημιουργήσει το στήθος μίας γυναίκας που θαυμάζουμε. Σαφώς, καλό είναι να τον κατευθύνουμε με κάποιες φωτογραφίες, αλλά το τελικό μέγεθος του στήθους θα πρέπει να ταιριάζει με τις υπόλοιπες αναλογίες του σώματός σας.

Μείωση στήθους
Η υπερτροφία του στήθους, αποτελεί ένα πρόβλημα όχι μόνο αισθητικό, αλλά κυρίως ένα πρόβλημα υγείας, αφού επιβαρύνεται η σπονδυλική στήλη. Οι τομές που πραγματοποιούνται πλέον είναι αρκετά μικρές, ενώ αφαιρείται το τεμάχιο του μαστικού αδένα που θα μπορούσε ενδεχομένως να παρουσιάσει κάποιο όγκο αν ήταν εκεί. Άρα, με τη μείωση του στήθους μπορούμε να πούμε ότι μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου μαστού.

Ραγάδες στήθους
Μετά από εγκυμοσύνη ή μεγάλη απώλεια βάρους, εμφανίζονται οι γνωστές ραγάδες οι οποίες ξεκινούν με κόκκινο χρώμα και μόλις η βλάβη καταστεί μόνιμη, γίνονται λευκές. Η αντιμετώπισή τους, δεν απαιτεί χειρουργείο, αφού πλέον υπάρχει το «θαυματουργό» Scarlet EXP! Πρόκειται ίσως για τη μόνη μέθοδο στην Ελλάδα που τολμά να «μιλήσει» ανοιχτά για τις λευκές ραγάδες και μάλιστα να τις αντιμετωπίσει με τεράστια επιτυχία!
Με το Scarlet EXP καταφέρνουμε να “σπάσουμε” τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τα σημεία του δέρματος στο στήθος όπου υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια. Έτσι λοιπόν ο ίδιος ο οργανισμός πραγματοποιεί μία άμεση ανάπλαση του “κενού” που αφήνουν οι ραγάδες, χρησιμοποιώντας τα υγιή κύτταρα.
Επίσης, με το Scarlet EXP πραγματοποιείται νεοκολλαγένεση, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα λείο δέρμα, απαλλαγμένο από τις αντιαισθητικές ραγάδες στο στήθος!