Μπες στο γιορτινό φόρεμα σε 1 συνεδρία!

Σε λίγες ημέρες έρχεται το Ρεβεγιόν και ονειρεύεσαι πώς θα μπεις στο εντυπωσιακό σου φόρεμα, ειδικά όταν όλο αυτόν τον καιρό περιτριγυρίζεσαι από λιχουδιές και έχεις κάνει αρκετές διατροφικές ατασθαλίες…

Μην απογοητεύεσαι! Μπορεί να γίνει ένα μικρό «θαύμα» Χριστουγέννων!

Υπάρχει πια και στην Ελλάδα η μέθοδος LIPOSONIX®, η οποία είναι μια διαδικασία μείωσης του λίπους, που γίνεται με υπέρηχους υψηλής έντασης. Το σημαντικό όμως είναι ότι προσφέρει μείωση 1 νούμερο σε ρούχα μέσα σε μία συνεδρία!

Η μέθοδος LIPOSONIX χρησιμοποιεί εστιασμένο υπέρηχο. Δηλαδή η κεφαλή θεραπείας που έχει στα χέρια του ο ειδικός κατά τη διαδικασία της θεραπείας, τοποθετείται στην περιοχή που υπάρχει περισσότερο λίπος απ’ ό,τι πρέπει και θέλουμε να αφαιρεθεί. Έτσι, η ενέργεια επικεντρώνεται σε αυτό το λίπος και καταστρέφει τα λιποκύτταρα που έχουν συγκεντρωθεί στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Εννοείται φυσικά, ότι η επιδερμίδα παραμένει ανέπαφη, καθώς όλη η σημαντική δουλειά γίνεται σε αρκετό βάθος.

Και ίσως -φυσικά- αναρωτηθείς… Πού πηγαίνει όλο το λίπος;

Απομακρύνεται με φυσική διαδικασία από το σώμα (κυρίως μέσω της διούρησης) και έτσι καταφέρνουμε να φορέσουμε 1 νούμερο μικρότερο σε μία μόλις συνεδρία.

Η σημαντικότερη όμως πληροφορία είναι η ασφάλεια που προσφέρει το LIPOSONIX®, καθώς είναι η μοναδική θεραπεία εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό FDA, ενώ πρόκειται για μία θεραπεία που συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και 2 μήνες μετά τη συνεδρία, καθώς ενεργοποιείται ο οργανισμός καθημερινά ολοένα και περισσότερο!

Αν λοιπόν οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σου επέτρεψαν να ασχοληθείς όσο ήθελες με τον εαυτό σου, μην στενοχωριέσαι!

Η αποκλειστική μέθοδος των Medi Cosmetic, που ήρθε από την Αμερική και ακούει στο όνομα LIPOSONIX®, εγγυάται ότι η επένδυση στο εντυπωσιακό γιορτινό σου φόρεμα, δεν θα πάει χαμένη!